Zeer tevreden over mijn ervaring met VakantieVeilingen. Het bieden verliep eenvoudig en vlot. Na het winnen van de veiling kreeg ik meteen een e-mail met duidelijke informatie over de betaling. Na d... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Soms zeer interessante acties. Niet alles is even interessant zoals het lijkt, zeker wanneer je nog hoge verzendingskosten + dossierkosten moet betalen, maar als je alle kleine lettertjes goed leest e... ãã£ãšèŠã
35% korting op onze center parcs boeking, fantastisch! Eerst twijfelden we een beetje omdat het niet 'echt' leek, maar zeker te betrouwen. Aanrader! De code was direct beschikbaar en te gebruiken. Ui... ãã£ãšèŠã
Een voucher gekocht voor korting bij Center Parcs, echter NA de aankoop, is het niet mogelijk om via de opgegeven link beschikbare datums te zien of een reservering te maken. Tot de aankoop kon dit w... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Bepaal zelf je prijs voor dierentuinen, pretparken, saunaâs, hotelovernachtingen, vakanties, gadgets en meer.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Altijd perfect volgens belofte
åçã« AI æ¯æŽãå©çšããå ŽåããããŸã詳现ã衚瀺
Kortingscode
Op 13 juni 2026 heb ik via VakantieVeilingen een kortingscode van 35% gewonnen voor een verblijf bij Center Parcs naar keuze in België, Nederland of Frankrijk.
Ongeveer een week later wilde ik de code gebruiken bij het boeken van een verblijf dat volledig voldeed aan de vermelde voorwaarden. Tot mijn verbazing kreeg ik echter telkens de melding dat de kortingscode ongeldig was.
Vervolgens heb ik contact opgenomen met de klantendienst van VakantieVeilingen. Twee dagen later ontving ik een reactie met het verzoek om screenshots van de foutmelding en een toelichting door te sturen. Deze informatie heb ik onmiddellijk aangeleverd.
Inmiddels zijn er alweer meerdere dagen verstreken zonder enige verdere reactie of oplossing. Dat vind ik bijzonder teleurstellend. Van een groot en bekend bedrijf als VakantieVeilingen verwacht ik een snellere en klantvriendelijkere opvolging van dergelijke problemen.
Helaas laat de klantenservice in dit geval te wensen over, waardoor mijn ervaring tot nu toe negatief is.

VakantieVeilingen - België ããã®åç
Tot nu toe alleen maar goedeâŠ
Tot nu toe alleen maar goede ervaringen. Gewonnen artikel snel geleverd maar ook de klantenservice is er 1 die paraat staat mocht je ze nodig hebben. Je word er ook serieus genomen en dat vind ik wel wat waard!
Extra toelagen bij vakanties in Vlaanderen en of Wallonien
Goed maar er zijn betere wellnessen
heb er een goede ervaring mee
Leuke dingen en spannend om te bieden
Dit gewonnen en Betaald
Dit gewonnen en Betaald
Grote Mexicaanse Waaierpalm 'Washingtonia Robusta' (80- 100 cm)
Ordernummer 52478093
Gewonnen op dinsdag 5 mei 2026 nog niks ontvangen al 2 keer gezegd dat ze het zouden anuleren en mijn geld BINNEN DE 2 DAGEN zouden terugstorten ZIT ER NOG OP TE WACHTEN OPLICHTERS ZIJN JULLIE

VakantieVeilingen - België ããã®åç
Leuke site waar je koopjes op de kopâŠ
Leuke site waar je koopjes op de kop kunt slaan als je wat geluk hebt .
Veiling verliept heel vlot enâŠ
Veiling verliept heel vlot en betalingen ook. En aan pretpark direct binnen
alles is goed
Om mensen nog een tweede kans te gevenâŠ
Om mensen nog een tweede kans te geven om te bieden!
Leuke aanbiedingen en als je geluk (enâŠ
Leuke aanbiedingen en als je geluk (en geduld) hebt aan een voordelige prijs...
De beschrijving komt niet overeen metâŠ
De beschrijving komt niet overeen met wat ik aankocht.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã