Zeer tevreden over mijn ervaring met VakantieVeilingen. Het bieden verliep eenvoudig en vlot. Na het winnen van de veiling kreeg ik meteen een e-mail met duidelijke informatie over de betaling. Na d... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Soms zeer interessante acties. Niet alles is even interessant zoals het lijkt, zeker wanneer je nog hoge verzendingskosten + dossierkosten moet betalen, maar als je alle kleine lettertjes goed leest e... ãã£ãšèŠã
35% korting op onze center parcs boeking, fantastisch! Eerst twijfelden we een beetje omdat het niet 'echt' leek, maar zeker te betrouwen. Aanrader! De code was direct beschikbaar en te gebruiken. Ui... ãã£ãšèŠã
Een voucher gekocht voor korting bij Center Parcs, echter NA de aankoop, is het niet mogelijk om via de opgegeven link beschikbare datums te zien of een reservering te maken. Tot de aankoop kon dit w... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Bepaal zelf je prijs voor dierentuinen, pretparken, saunaâs, hotelovernachtingen, vakanties, gadgets en meer.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Je krijgt een mooie kans om goedkoperâŠ
Je krijgt een mooie kans om goedkoper ergens heen te kunnen gaan en da is zeer mooi meegenomen deze tijd ðð
Correcte afhandeling
Vergeet niet ook de kleine lettertjes te lezen!
De afhandeling van mijn Walibi tickets ging vlot en correct.
Geen problemen of lang aanschuiven bij de kassa, alles verloopt goed.
Bij andere spullen of weekendtrips moet je zeker wel de aanbieding en de voorwaarden in het oog houden.
Als je dat niet doet kan het rap gebeuren ,dat je meer betaald dan in de winkel of op hun aanbod zonder veiling. Deze vind je een beetje lager dan de veiling zelf. Ook heb je daar de mogelijkheid 1 of meerdere stukken bij te kopen. Ook op deze App teld, zeker eerst lezen en vergelijken voor je blind iets koopt.
Verder wens ik jullie ook veel plezier met jullie veiling winstð
Vlotte afhandeling en correcte tickets
Vlotte afhandeling en correcte tickets. Dank zij vakantie veilingen een top dag beleefd aan een goeie prijs. Voor herhaling vatbaar...
Waar voor zijn geld!
Omdat ik toch tickets kon winnen ookalâŠ
Ik kon toch tickets winnen ook al was ik niet eerste
Makkelijk en goedkoop
Je kunt er makkelijk en goedkoop bieden en soms zelfs heel goedkoop. Je kiest zelf hoe ver je wil gaan.
Alles was zo het moet zijn
Was weer fijn dus meer hoeft dat nietâŠ
Was weer fijn dus meer hoeft dat niet te zijn groetjes
Zeer ontevreden betaling lukt niet en hier stopt het voor mij
Betaling lukt niet meerdere malen geprobeerd hier stopt het voor mij

VakantieVeilingen - België ããã®åç
Snel
Snelle en correcte service. Zondag veiling gewonnen, woensdag al kunnen genieten van heg product!
Je kan je eigen prijs kiezen betaaldâŠ
Je kan je eigen prijs kiezen betaald dan boek je vind het geweldig bedankt
Heel goede service
Mooie prijs en snelle service.
Mooie prijs en snelle service.
Instructies heel duidelijk!
Heel tevreden.