Levede fuldt ud op til forventningerne Bestilte 2x bambus sengetÞj til en rigtig fornuftig pris pÃ¥ tilbud. Stoffet er super lÊkkert og 100% bambus. Farven lever op til billederne pÃ¥ hjemmesiden. Leve... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Tjekkede selvfÞlgelig pÃ¥ Trustpilot, for jeg bestilte, men det har hun vÊret en god oplevelse, sÃ¥ jeg vil gerne anbefale Valdi videre ud til venner og bekendte.... Hos Jer fik jeg, hvad en lokal buti... ãã£ãšèŠã
Fin hjemmeside med pÊne ting til en ok pris. Levering indenfor 1 uge. Ãrgerligt at bruseforhÊnget ikke tilnÊrmelsesvis er den farve som de viser pÃ¥ billedet. Skulle vÊre mÞrkegrÞn (jadegrÞn)... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg kÞbte to sÊt gardiner i farven taupe, sommer og vinter gardiner. Vintergardinerne, Nelson, med isolering havde en farve som hverken matchede med hjemmesiden, taupe eller de sommergardiner jeg kÞbt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos Valdi bestrÊber vi os på at tilbyde et bredt udvalg af boliginteriÞr. Heriblandt isolerende gardiner, mÞrklÊgningsgardiner, håndklÊder, badeforhÊng og bademåtter. Vi har stort fokus på kunne levere hÞjkvalitets europÊiske produkter til en billig pris. Alle vores produkter leveres indenfor 1-2 hverdage. Vi er et lille hold af dedikerede og hjÊlpsomme medarbejder, som altid bestrÊber sig på at give dig den bedste oplevelse.
é£çµ¡å
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Varen kom hurtigt og selve stoffet iâŠ
Varen kom hurtigt og selve stoffet i gardinerne er rigtig flot, jeg vil dog sige at gardinerne kunne have vÊret syet pÊner.
Ikke afsendt 2 uger efter ordre og intet svar
Jeg bestilte en ordre den 18 September som hurtigt var godkendt.... Spol frem til 30 september og jeg har intet hÞrt og ud fra trackingnummeret er pakken ikke engang sendt afsted endnu. Jeg har skrevet 2 mails med 5 dages mellemrum og intet svar fået tilbage. Det er ikke hvad jeg betegner som god service
Alt fungerede :-)
Det tog lang tid at fÃ¥ sine vareð€
Misvisende farver på hjemmeside vs virkelighed
Fin hjemmeside med pÊne ting til en ok pris. Levering indenfor 1 uge.
Ãrgerligt at bruseforhÊnget ikke tilnÊrmelsesvis er den farve som de viser pÃ¥ billedet. Skulle vÊre mÞrkegrÞn (jadegrÞn). Det er i stedet sÃ¥ mÞrkt at det nÊrmere er blÃ¥/sort. Holder man det op mod et lys kan man mÃ¥ske ane en grÞn nuance, hvis man gÞr sig umage.
Jeg beholder det, da det ellers er et pÊnt design.
Men det er da trÊls, når den planlagte farvepalette til badevÊrelset bliver Þdelagt.
De 12 ringe der fÞlger med er desuden en billig hvid plastikring. Ãrgerligt at dette ikke stÃ¥r pÃ¥ hjemmesiden, sÃ¥ jeg kunne have kÞbt nogle andre. De ringe bruseforhÊnget hÊnger i, pÃ¥ billedet er selvfÞlgelig nogle matchene metalringe og dermed lidt misvisende.

Valdi ããã®åç
Jeg er meget tilfreds med varen og medâŠ
Jeg er meget tilfreds med varen og med Valdi. Kan varmt anbefale at handle hos Valdi.dk
Hurtig levering.
Efter d.d 8 august, at blive kontaktet af Valdi./- att. Thor og har fundet en lÞsning, har jeg valgt at Êndre min anmeldelse til fire stjerner, der er plads til forbedringer mht. info., derfor ikke fem stjerner.
SÃ¥ vil gerne handle med firmaet, fremover.
Vh michael
From my point of view, bliver det fÞrste/- eneste og sidste gang, jeg bestiller varer fra Valdi
Leverede produkt, et flot badeforehÊng og til en ikke lille pris (kontra andet på markedet), men en fin kvalitet. Dette kan jeg ikke klage over, tvÊrtimod.
Men men, for her kommer så mit Þf og dermed kun tre stjerner til Valdi, ejet af Thor SÞe SÞrensen.
Der manglede i forsendelsen ophÊng/- ringe i alt 12 stk. (betalt for), disse var ikke i modtaget pakke, i går.
Nu er det så, at hverken mail eller mobil bliver besvaret (tlf. tid 17-19), lagde en besked på tlf.
Nu er det ikke en formue disse manglende vare koster, det er den irritation over ikke at blive kontaktet.
Bedsheets organic cotton
Bought two times and both times the delivery was super quick. Also satisfied with quality of my bedsheets!
Fejl i ordren .havde bestiltâŠ
Fejl i ordren .havde bestilt 2badeforhÊngfik kun
1.man skriver stoffet er blÞdt, men detvervmegetvstift.
Måske håber jeg det bliver blÞdere i brug.
Jeg er ikkevsÊrligbtilfreds ikke et firma jeg vil handle hos igen. Kun telefon tid fra 17 til 19 .
Ingen undskyldning trods sjusket levering med fejl.
Fin leveringstid.
Fin leveringstid.
Vi har kÞbt bambussengesÊt. Et godt tilbud og rigtig fint produkt.
Jeg har kÞbt ved jer 2 gang
Jeg har kÞbt ved jer 2 gange nu og det går hurtigst med at få varen..
MEN når så det ikke lige var det man forventet så tager det til gengÊld lange tid med retur!!

Valdi ããã®åç
hurtig levering og fine produkter
Hurtig og god betjening
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹