Levede fuldt ud op til forventningerne Bestilte 2x bambus sengetÞj til en rigtig fornuftig pris pÃ¥ tilbud. Stoffet er super lÊkkert og 100% bambus. Farven lever op til billederne pÃ¥ hjemmesiden. Leve... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Tjekkede selvfÞlgelig pÃ¥ Trustpilot, for jeg bestilte, men det har hun vÊret en god oplevelse, sÃ¥ jeg vil gerne anbefale Valdi videre ud til venner og bekendte.... Hos Jer fik jeg, hvad en lokal buti... ãã£ãšèŠã
Fin hjemmeside med pÊne ting til en ok pris. Levering indenfor 1 uge. Ãrgerligt at bruseforhÊnget ikke tilnÊrmelsesvis er den farve som de viser pÃ¥ billedet. Skulle vÊre mÞrkegrÞn (jadegrÞn)... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg kÞbte to sÊt gardiner i farven taupe, sommer og vinter gardiner. Vintergardinerne, Nelson, med isolering havde en farve som hverken matchede med hjemmesiden, taupe eller de sommergardiner jeg kÞbt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos Valdi bestrÊber vi os på at tilbyde et bredt udvalg af boliginteriÞr. Heriblandt isolerende gardiner, mÞrklÊgningsgardiner, håndklÊder, badeforhÊng og bademåtter. Vi har stort fokus på kunne levere hÞjkvalitets europÊiske produkter til en billig pris. Alle vores produkter leveres indenfor 1-2 hverdage. Vi er et lille hold af dedikerede og hjÊlpsomme medarbejder, som altid bestrÊber sig på at give dig den bedste oplevelse.
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Hejsa
Hejsa
Rigtige fine kunderservice, i starten havde jeg en fejl på adressen, men hurtige rettede det for mig,
Og fik pakken så fin!
Men en badeforhÊng er desvÊrre blevet revet lidt, så syning var åben!
Dette var en ting, som vigtigste for mig kvalitet og syning, ellers så glad for stilen:)
Håbede at bademåtterne var lidt stÞrre og tunge :)
Ellers tak for handlen :)
MBH en kÞber
1-Meget langt leveringstid
1-Meget langt leveringstid, jeg har ventet på varen alt for langt tid.
2-Dårlig service, tilbagemelding på mails er ligeså dårligt.
3-Varen er alt for dyrt. Det opdagede jeg desvÊrre for sent!!
hurtig levering
Hurtig levering og fine produkterð€© ð
Hurtig levering og fine produkter ð
Rigtig god og badeforhÊng er rigtigâŠ
Rigtig god og badeforhÊng er rigtig flot. Som jeg er godt tilfreds med det :-) :-)
Har bestilt et badeforhÊng
Har bestilt et badeforhÊng! Har kun modtaget en ordrebekrÊftelseð€. Har skrevet til dem men har ikke modtaget noget svarð€·ââïžð€·ââïž

Valdi ããã®åç
Havde fin kommunikation med jer
Havde fin kommunikation med jer, da min levering blev forsinket pga snevejret.
Super flot og super kvalitet
Super flot badeforhÊng. Smukt og kvaliteten er i topð
Bestilling og levering uden problemer.
De havde lige det lagen i en bestemtâŠ
De havde lige det lagen i en bestemt farve vi havde ledt efter og endda til en fornuftig pris. Nem og bekvem handel samt lynhurtig levering...tak :)
En rigtig god oplevelse
En rigtig god oplevelse. SuperlÊkkert sengetÞj, hurtig levering og lÞbende information begge gange. Tak!ð
Fine vare, men lÊnge om at få det sendt
Fine vare, men de var lidt lÊnge om at fÃ¥ sendt ordren - ca 12 dage fÞr de sendte denâŠ
Hurtig og korrekt levering.
God oplevelse
God oplevelse ved at handle ved Valdi. Konkurrencedygtige priser og hurtig levering. Der vil jeg handle igen
Hurtig levering gode produkter
Jeg fik min varer hurtigt.
Jeg fik min varer hurtigt..
Gardinet jeg fik var lidt skuffende.
Troede det var lidt tykkere..
Alt i alt en positiv oplevelse
Let anvendelig hjemmeside, god pris og hurtig levering. Alt i alt en positiv oplevelse.
Altid hurtig levering og god kvalitetâŠ
Altid hurtig levering og god kvalitet af tÊpperne, som luner dejligt i en kolde tid.
Valdi.dk får 5 store stjerner fra mig :-)
Hurtig og nem handel
Intet at pege fingre af ðð
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ