VALENCI FASHION レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Erg blij met de jeans, werden ook snel bezorgd. Had twee maten genomen omdat ik nog nooit bij Valenci besteld had. Terug sturen ging makkelijk, bij POSTNL online een verzendcode aangemaakt, goedkoper... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Mooie kleding. Had 3 jeans besteld ,jammer genoeg kwamen alle maten niet overeen en moest twee terug sturen. Wel heel netjes afgehandeld zonder problemen, ook snel het geld terug gestort. De broek die... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Gister besteld vandaag ontvangen, alles past perfect. Ik had 3 truien maatje xl besteld maar omdat ze blijkbaar kleiner uitvallen heeft de verkoper alle 3 de truien maatje xxl opgestuurd en in de pakb... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Op een doordeweekse dag (woensdag) te vroeg bij de winkel maar direct geholpen. Wij waren de enige met alle aandacht van de medewerkers. Pak gepast, broek moesten ze op maat maken. Week later netjes o... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. 衣料品店

当該企業による記述

Bij Valenci Fashion draait alles om stijl, kwaliteit en vertrouwen. Wij zijn gespecialiseerd in moderne en klassieke herenmode voor mannen die er verzorgd, stijlvol en zelfverzekerd uit willen zien. Onze collectie bestaat uit onder andere pakken, colberts, chino’s, jeans, overhemden, coltruien, mantels, winterjassen, schoenen, riemen, stropdassen en andere stijlvolle accessoires. Met inmiddels meer dan 50.000 tevreden klanten hebben wij door de jaren heen een sterke naam opgebouwd binnen de herenmode. Dagelijks kiezen klanten uit Nederland en België voor Valenci Fashion vanwege onze combinatie van kwaliteit, comfort, betaalbaarheid en uitstekende service. Wij zijn trots op het vertrouwen dat zoveel klanten in ons stellen en werken iedere dag hard om die verwachtingen te blijven overtreffen. Wij geloven dat kleding meer is dan alleen een outfit. Goede kleding geeft zelfvertrouwen, uitstraling en zorgt ervoor dat je jezelf op je best voelt. Daarom selecteren wij onze collecties zorgvuldig op pasvorm, kwaliteit en draagcomfort. Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle outfit voor een bruiloft, werk, zakelijke afspraak, feest of juist een casual dagelijkse look, bij Valenci Fashion vind je altijd iets dat perfect bij jouw stijl past. Onze collectie combineert een luxe uitstraling met optimaal comfort. Denk aan perfect aansluitende pakken, comfortabele stretch chino’s, moderne jeans, stijlvolle colberts en warme winterjassen die zowel trendy als praktisch zijn. Wij volgen voortdurend de nieuwste trends binnen de herenmode zodat onze klanten altijd toegang hebben tot actuele en modieuze collecties. Klanttevredenheid staat bij ons centraal. Wij vinden het belangrijk dat iedere klant een fijne en betrouwbare winkelervaring heeft. Daarom bieden wij veilige betaalmethodes zoals iDEAL en Klarna, snelle verzending en persoonlijke service wanneer dat nodig is. Ons team staat altijd klaar om klanten te helpen met advies over maten, combinaties en stijlen. Naast onze online webshop ontvangen wij ook dagelijks klanten in onze winkel. Door persoonlijk contact en eerlijk advies helpen wij onze klanten bij het maken van de juiste keuze. Wij vinden het belangrijk dat iedere klant tevreden is en met vertrouwen onze kleding draagt. Bij Valenci Fashion blijven wij groeien, vernieuwen en verbeteren. Dankzij het vertrouwen van duizenden klanten kunnen wij blijven investeren in nieuwe collecties, betere service en de nieuwste trends binnen de herenmode. Valenci Fashion staat voor stijlvolle herenmode, betrouwbare service en kwaliteit waar je op kunt rekenen.

連絡先

過去12か月のレビュー数: 189

レビューを書く

Top service!

Beste Aleyna,

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u goed geholpen bent.

5つ星のうち5の評価

Grootste pakken zaak op de Zwart markt…

Grootste pakken zaak op de Zwart markt klant vriendelijk ord er altijd goed en netjes geholpen top zaak

Beste Menno,

Bedankt voor uw mooie woorden! Fijn om te horen dat u onze service en winkel zo waardeert.

Klant vriendelijk

Klant vriendelijk. Goede service. Er wordt echt op maat gewerkt. Een aanrader!

Beste Judith,

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u onze klantvriendelijkheid, service en maatwerk waardeert.

Dank u voor de aanbeveling en graag tot ziens bij Valenci Fashion!

5つ星のうち1の評価

Wrong material

Product dont look like the picture, the material is not like a regular jeans, and its not the right fit. Very disapointed.

I send my order back to the company

Dear Hessel,

We’re sorry to hear that the product did not meet your expectations. This is certainly not the experience we aim to provide.

We would like to help resolve this for you. Please contact us so we can look into a suitable solution together.

Kind regards,
Valenci Fashion

5つ星のうち5の評価

Hij werd snel geleverd en de broek zit…

Hij werd snel geleverd en de broek zit heel mooi. Voor mijn zoon moet de broek strak om zijn enkels en deze zit helemaal goed

2026年3月18日

Beste Chantal,

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat de levering snel was en dat de broek perfect zit.

Mooie broeken

Mooie broeken, staat goed

2026年3月21日

Beste Wilfred,

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met de broeken.

5つ星のうち5の評価

Zeer goed geholpen met het uitzoeken…

Zeer goed geholpen met het uitzoeken van een net 3 delig pak

2026年3月21日

Beste klant,

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u goed geholpen bent bij het uitzoeken van een 3-delig pak.

5つ星のうち5の評価

Bestelling de volgende dag al binnen👍

Bestelling de volgende al binnen👍
Mooie aanbiedingen van goede kwaliteit.

Beste klant,

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat uw bestelling snel is geleverd en dat u tevreden bent over de kwaliteit en onze aanbiedingen.

Top!!

Snelle verzending en levering, duidelijje mails. Snel antwoord op vragen / behulpzaam. Goede prijs/kwaliteit verhouding!

Beste Kim ,

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering, duidelijke communicatie en onze service.

Top service prima broeken

Top service prima broeken

2026年2月24日

Beste Dave,

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en broeken.

5つ星のうち5の評価

Goede kwaliteit is niet duur.

Ik was op zoek naar geruite chino's en zag reclame van Valenci fashion. Dus 2 chino's besteld. Ze bevallen me prima. De lage prijs, pasvorm en kwaliteit. Een chino al een keer gewassen en de kwaliteit blijft goed, geen pluisjes etc. Dus ik ga zeker vaker bij Valenci bestellen.

2026年3月15日

Beste Kojak,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de pasvorm, kwaliteit en prijs van onze chino’s, en dat deze ook na het wassen goed blijven.

Wij waarderen uw vertrouwen en zien u graag weer terug bij Valenci Fashion!

5つ星のうち5の評価

Goed geholpen door de mannen

Goed geholpen door de mannen, 3 mooie pakken mee terug naar huis.

2026年3月14日

Beste Jessie,

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u goed geholpen bent en geslaagd bent met drie mooie pakken.

Behulpzame klantenservice

Behulpzame klantenservice. Retourzending verliep soepel, ruilen van artikel ging makkelijk en snel

2026年3月10日

Beste Paolo,

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze klantenservice en dat het ruilen en retourneren soepel is verlopen.

Perfecte service

We hadden een pak online besteld. Helaas een te kleine maat besteld. Na vriendelijk en goed klantencontact hebben we er voor gekozen om in de fysieke winkel een grotere maat te passen. Dit hebben we ook gedaan, en konden het pak omruilen. Ook hebben ze het voor een klein bedrag de broek kleiner gemaakt.
Echt super!

2026年3月8日

Beste CCayra,

Hartelijk dank voor uw mooie en uitgebreide review! Fijn om te horen dat het contact goed is verlopen en dat u in de winkel perfect bent geslaagd.

Veel plezier met uw pak en graag tot ziens bij Valenci Fashion!

Ze zijn eerlijk.

Er was een fout in de volgorde die snel werd opgelost en het verzoek werd beantwoord

2026年3月4日

Beste klant,

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat het probleem snel is opgelost en dat uw verzoek goed is afgehandeld.

5つ星のうち1の評価

in totaal op een broek met verzend en…

in totaal op een broek met verzend en retour kosten 15 euro kwijt

2026年2月26日

Beste Marian,

Bedankt voor uw feedback. We begrijpen dat extra kosten vervelend kunnen zijn.

Mocht u hierover vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op zodat we dit samen kunnen bekijken.

Valenci Fashion

5つ星のうち5の評価

Thank you for the fast delivery

Super bedankt ik hebt het nog niet gepast maar de kleur ziet er anders uit dan wat op de site staat. Maar ziet er goed uit mooie broek!!

2026年2月20日

Beste klant,

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met de broek. Mocht u na het passen nog vragen hebben, helpen wij u uiteraard graag verder.

5つ星のうち5の評価

Goede service, en erg fijn klantcontact. Kleren zitten fijn, maar moet wel een maat groter kopen dan normaal.

2026年1月16日

Beste Enzo,

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en dat de kleding goed zit.

Dank u ook voor uw feedback over de maatvoering, daar nemen wij zeker aandacht voor. Graag tot ziens bij Valenci Fashion!

5つ星のうち5の評価

Zeer tevreden met de aankoop

Zeer tevreden met de aankoop. Snelle levering en goede kwaliteit!

2026年2月24日

Beste Jos,

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over uw aankoop, de snelle levering en de kwaliteit.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。