VALENCI FASHION レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Erg blij met de jeans, werden ook snel bezorgd. Had twee maten genomen omdat ik nog nooit bij Valenci besteld had. Terug sturen ging makkelijk, bij POSTNL online een verzendcode aangemaakt, goedkoper... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Mooie kleding. Had 3 jeans besteld ,jammer genoeg kwamen alle maten niet overeen en moest twee terug sturen. Wel heel netjes afgehandeld zonder problemen, ook snel het geld terug gestort. De broek die... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Gister besteld vandaag ontvangen, alles past perfect. Ik had 3 truien maatje xl besteld maar omdat ze blijkbaar kleiner uitvallen heeft de verkoper alle 3 de truien maatje xxl opgestuurd en in de pakb... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Op een doordeweekse dag (woensdag) te vroeg bij de winkel maar direct geholpen. Wij waren de enige met alle aandacht van de medewerkers. Pak gepast, broek moesten ze op maat maken. Week later netjes o... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. 衣料品店

当該企業による記述

Bij Valenci Fashion draait alles om stijl, kwaliteit en vertrouwen. Wij zijn gespecialiseerd in moderne en klassieke herenmode voor mannen die er verzorgd, stijlvol en zelfverzekerd uit willen zien. Onze collectie bestaat uit onder andere pakken, colberts, chino’s, jeans, overhemden, coltruien, mantels, winterjassen, schoenen, riemen, stropdassen en andere stijlvolle accessoires. Met inmiddels meer dan 50.000 tevreden klanten hebben wij door de jaren heen een sterke naam opgebouwd binnen de herenmode. Dagelijks kiezen klanten uit Nederland en België voor Valenci Fashion vanwege onze combinatie van kwaliteit, comfort, betaalbaarheid en uitstekende service. Wij zijn trots op het vertrouwen dat zoveel klanten in ons stellen en werken iedere dag hard om die verwachtingen te blijven overtreffen. Wij geloven dat kleding meer is dan alleen een outfit. Goede kleding geeft zelfvertrouwen, uitstraling en zorgt ervoor dat je jezelf op je best voelt. Daarom selecteren wij onze collecties zorgvuldig op pasvorm, kwaliteit en draagcomfort. Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle outfit voor een bruiloft, werk, zakelijke afspraak, feest of juist een casual dagelijkse look, bij Valenci Fashion vind je altijd iets dat perfect bij jouw stijl past. Onze collectie combineert een luxe uitstraling met optimaal comfort. Denk aan perfect aansluitende pakken, comfortabele stretch chino’s, moderne jeans, stijlvolle colberts en warme winterjassen die zowel trendy als praktisch zijn. Wij volgen voortdurend de nieuwste trends binnen de herenmode zodat onze klanten altijd toegang hebben tot actuele en modieuze collecties. Klanttevredenheid staat bij ons centraal. Wij vinden het belangrijk dat iedere klant een fijne en betrouwbare winkelervaring heeft. Daarom bieden wij veilige betaalmethodes zoals iDEAL en Klarna, snelle verzending en persoonlijke service wanneer dat nodig is. Ons team staat altijd klaar om klanten te helpen met advies over maten, combinaties en stijlen. Naast onze online webshop ontvangen wij ook dagelijks klanten in onze winkel. Door persoonlijk contact en eerlijk advies helpen wij onze klanten bij het maken van de juiste keuze. Wij vinden het belangrijk dat iedere klant tevreden is en met vertrouwen onze kleding draagt. Bij Valenci Fashion blijven wij groeien, vernieuwen en verbeteren. Dankzij het vertrouwen van duizenden klanten kunnen wij blijven investeren in nieuwe collecties, betere service en de nieuwste trends binnen de herenmode. Valenci Fashion staat voor stijlvolle herenmode, betrouwbare service en kwaliteit waar je op kunt rekenen.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 189

レビューを書く

Mooi hemd

eerst maat te klein, teruggestuurd, ondertussen grotere maat besteld (voor valentijn) Op tijd geleverd, mooi hemd!
retour ook terugbetaald

2026年2月14日

Beste Wulfran,

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat alles uiteindelijk goed is verlopen en dat u tevreden bent met het hemd en de afhandeling van de retour.

5つ星のうち4の評価

ik ben tevreden over de trui

2026年2月21日

Beste Anne,

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met de trui.

High quality

High quality, deliverd just in time

2026年2月10日

Dear Frans,

Thank you for your review! We’re happy to hear that you are satisfied with the quality and timely delivery.

We look forward to seeing you again at Valenci Fashion!

5つ星のうち5の評価

Mooie kleding voor betalbare prijs

Prijs kwaliteit verhouding is uitstekend.
Snelle levering.

2026年2月14日

Beste Ton,

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding en de snelle levering.

Perfecte broek en pasvorm

Perfecte broek en pasvorm. Snelle levering

2026年1月23日

Beste Rene,

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de pasvorm en de snelle levering.

5つ星のうち5の評価

Top mensen helpen je echt tip top thx…

Top mensen helpen je echt tip top thx voor de goede service

2026年2月8日

Beste Dries,

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service.

5つ星のうち5の評価

Fast delivery and good discounts what…

Fast delivery and good discounts what made me decide to order the fitting is also good don't hesitate and try it yourselves

2025年12月27日

Dear Paul,

Thank you for your great review! We’re happy to hear that you are satisfied with the fast delivery, good discounts, and the fit of our products.

Thank you for your recommendation and we look forward to seeing you again at Valenci Fashion!

5つ星のうち2の評価

Kwaliteit matig

2026年2月5日

Beste klant,

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat de kwaliteit niet aan uw verwachtingen voldoet.

Wij helpen u graag verder om dit op te lossen. Wilt u alstublieft contact met ons opnemen?

Top service goede maten

2026年1月28日

Beste Mitchell,

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en de maatvoering.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering!

2026年1月29日

Beste Jac,

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle en correcte levering.

Beste service

Beste service

2026年1月31日

Beste Ahmadzai,

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u onze service als de beste ervaart.

Prachtig pak..

Prachtig pak... topservice en gelijk op maat gemaakt!!
Vakmensen met humor
Aanrader!!

2026年1月31日

Beste Gery,

Bedankt voor uw geweldige review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over het pak, onze service en het maatwerk.

Dank u voor de aanbeveling en graag tot ziens bij Valenci Fashion!

5つ星のうち5の評価

Goede kwaliteit, prima prijs!

3 colberts besteld, volgende dag geleverd, prima pasvorm en goede kwaliteit! Aanrader!

2026年1月21日

Beste Sander,

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit, pasvorm en snelle levering van de colberts.

Dank u voor de aanbeveling en graag tot ziens bij Valenci Fashion!

Snel aquraat prima spul

2026年1月15日

Beste Rinke,

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle en accurate levering en onze producten.

5つ星のうち5の評価

Heb een pufferjas gekocht die zit…

Heb een pufferjas gekocht die zit onwijs lekker en hele goede kwaliteit binnen 1 dag was het gelverd top dus

2026年1月8日

Beste,
Dank voor uw review! We zijn blij dat u tevreden bent met onze service en kwaliteit.

Goed en snel geleverd

Goed en snel geleverd

2026年1月7日

Beste,
Hartelijk dank voor uw positieve review! We waarderen uw steun enorm.

5つ星のうち5の評価

Very nice and good quality

Great!! Good quality

2025年12月30日

Dear Customer,
Thank you so much for your positive review! We truly appreciate your support.
Kind regards,

Trustpilot エクスペリエンス