Duidelijke offerte met goede prijs/kwaliteit verhouding! Vrij snelle leverdatum. De oude schuttingen hebben we zelf verwijderd. Vandaag, binnen 5u, zijn de schuttingen door Van Beek Houtbouw g... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Echte vakmannen!!! In één ochtend de voor- en achtertuin van een mooie schutting voorzien. Mark, Robin en nog een collega, bedankt jongens!!!! Tot snel voor de andere zijde....zonder nog verstopte pal... もっと見る
Monteurs Mark & Quinten kwamen eerder dan verwacht en hebben vlot de coniferenhaag verwijderd en de schutting netjes geplaatst ondanks een onweersbui tussendoor. Kortom prima werk en een prachtige s... もっと見る
Snelle en duidelijke offerte, bij vragen fijn geholpen aan de telefoon. Plaatsen ging snel en efficiënt : twee man waren in 3,5 uur klaar en alles ging in goed overleg. Als de rest van de tuin aan de... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Van Beek Houtbouw is uw specialist in hout beton schuttingen. Wij leveren en plaatsen schuttingen in heel Nederland. Het laten monteren en plaatsen van een schutting bij Van Beek Houtbouw heeft vele voordelen. U bent verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige tuinafscherming die jarenlang mee gaat.
連絡先
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Mooie schutting voor een eerlijke prijs!
Mooie schutting voor een eerlijke prijs.
De schutting is volgens afspraak geplaatst.
De medewerkers waren keurig op tijd en zijn efficiënt te werk gegaan. Goede service, achteraf is gebleken dat er diverse planken beschadigd waren. Men heeft dit goed opgelost, een medewerker heeft deze vervangen voor nieuwe planken. Wij zijn heel blij met onze nieuwe schutting!
Top bedrijf
Ben zo blij met mijn nieuwe schutting met betonplaten. In 2 uurtjes stond het. Super vriendelijke mannen. Contact met bedrijf is echt top. Heb meteen een nieuwe afspraak gemaakt voor mijn achterschutting. Zeer tevreden en een echte aanrader.
Alles was weer top aardige jongens…
Alles was weer top aardige jongens mooie schutting en goede service en snel afgehandeld als je een vraag hebt 🤗
Groetjes Karin
Super top
Ma 23-06 oude schuting weg gehaad ze waren goed op tijd .was behoorlijk begroeit allen weg en netjes opgeruimd ook de bodem los gemaakt waar de schutting moest komen .
25-06 nieuwe geplaatst ook weer lekker op tijd 07:00u na overleg stond de schutting om 10:00u helemaal klaar .super.bijde keren Nete en vriendelijke medewerkers echt top .ook het voor traject was top overte snel met uit leg netjes antwoord op vragen . kan ik aan bevelen .
Misschien tip voor van Beek een reclame plaatje op de schutting .
Top gedaan
Top gedaan. Heel goed en snel te werk gegaan. Prachtige schutting met betonnen palen.
Snelle reactie op mail contact
Snelle reactie op mail contact. En snel, netjes en goed geplaatste schutting. Super tevreden top bedrijf!
Rooien en schutting plaatsen
Eerst 11 m coniferen verwijderd met kluit en al, keurig alle rommel keurig opgeruimd (klasse werk). Volgende dag 18 m schutting geplaatst, snel en vakkundig. Leuke aardige werkmensen die meedenken. Super bedrijf
Deze toppers hebben weer een prachtige…
Deze toppers hebben weer een prachtige schutting bij ons gezet. Toffe mannen en zeer tevreden.
Kees Westra
Werken netjes
Werken netjes, snel en accuraat.
De jongens zijn beleefd en vriendelijk.
De service achteraf is ook perfect.
Vandaar dat dit al de tweede keer was dat we ze gevraagd hebben om weer een nieuwe schutting neer te zetten aan de andere kant.
Schutting is keurig geplaatst door zeer…
Schutting is keurig geplaatst door zeer beleefde en deskundige mannen. Vooraf duidelijke communicatie en offerte. Heel tevreden!
Jammer van de extra rekening..
Vooraf prima contact, afspraak ingepland voor plaatsen en de medewerkers waren keurig op tijd.
Bij aankomst zaten er wat bijen in de tuin op de plek waar de schutting moest komen. De medewerker gaf meteen aan dat hij een wespennest zag en dat ze het niet wilden plaatsen. Wij gaven aan dat het wat bijen waren, maar hij was overtuigd van een wespennest. De medewerkers vertrokken en wij moesten ‘het wespennest’ eerst verwijderen. Nog geen half uur later kregen we een rekening van bijna €300,- zonder overleg of belletje. Wij vonden het jammer dat er niet even gebeld werd om te overleggen. Helemaal omdat achteraf bleek dat er helemaal geen wespennest zat. Er zat helemaal niks! Wij hebben zelf wel een paar keer contact met ze opgenomen, maar die €300,- moest betaald worden.
Een paar weken later is de schutting alsnog geplaatst, wel tevreden met het eindresultaat. Maar helaas voelt het toch niet helemaal lekker zo, jammer.
Dikke 10
Dikke 10! 50 minuten van aankomst tot uitzwaaien. Zo enorm snel en wat een prachtig resultaat. GE WEL DIG!! P. de Ridder
Snel en vakkundig
Vandaag hebben Bas en Jesse bij ons aan beide kanten een Douglas schutting met witte betonnen palen gezet. Zeer snel en goed op elkaar ingespeeld. Het resultaat is fantastisch en we gaan deze zomer heerlijk genieten van onze nieuwe tuin. Bedankt jongens, jullie zijn echte toppers!
Snelle plaatsing en vriendelijk…
Snelle plaatsing en vriendelijk personeel.
Staat keurig recht en stevig.
Zeker een aanrader!!
Vlotte plaatsing van de schutting
Het hele traject van uitzoeken en plaatsen van de schutting ging zeer vlot en gemakkelijk. En als er vragen zijn worden ze telefonisch vriendelijk en correct beantwoord. Al met al ben ik zeer tevreden.
Geen respect voor tijd en eigendommen
Ik snap deze positieve reviews echt totaal niet. Wij ervaren een club heren zonder respect voor de klant zijn spullen en tijd.
1) Alvorens de klus startte twee maal een afspraak gemaakt met de projectleider voor overleg. Beide keren is meneer Bas niet komen opdagen. Uiteindelijk heb ik maar een filmpje gestuurd met onze vragen om verder gedoe te voorkomen.
2) Wij hebben een kas in de tuin staan, en die moet heel blijven. Een halve meter ruimte was nodig om te werken aldus de heren. We boden ze een meter. Bij het verwijderen van de oude schutting zouden de heren al het hout achterover laten vallen, zodat er niks in de buurt kwam van de kas. Echter hebben ze precies het tegenovergestelde gedaan en is er hout tegen de kas op gevallen. Toen ik in paniek naar buiten kwam kreeg ik een hele nare reactie. Kennelijk is het heel vreemd als je je 800euro dure kas heel wil houden. De heren logen ook nog dat er alleen riet tegen aan was gekomen, terwijl ik heb gezien wat er gebeurde. Ik heb geen woorden voor zulk gedrag.
3) Als betalende klant verwacht je overleg over het hoe en wat. Op het korte stuk tussen ons en buurvrouw is de schutting er gewoon ingezet zonder overleg. De schutting staat heel lelijk getorst, en niet op de erfgrens. Maar we mogen wel betalen.
4) Om de nieuwe schutting te plaatsen moesten de hele buitenste rij tegels eruit. Zo ver wij wisten zou alles in 2 dagen gebeuren. Schutting afbreken, nieuwe neerzetten en tegels terug plaatsen. Toen ineens kwam de mededeling dat de stratenmaker pas binnen 2 weken zou komen. Uiteindelijk een afspraak gemaakt voor vandaag om 7uur. Om 8uur was er nog niemand, dus maar weer contact gezocht. Ze gaan vandaag niet komen was de mededeling, maar vermoedelijk morgen. Het feit dat er door ons vrij is gevraagd van werk om er te kunnen zijn voor overleg hebben de heren geen boodschap aan. En wij mogen het maar weer fixen met ons werk voor morgen.
Ze hebben geen respect voor onze spullen, onze tijd en de moeite die we gestoken hebben om het voor iedereen goed te laten verlopen.
Prachtige schutting en Poort geplaatst.
Prachtige schutting en Poort geplaatst.
Vooraf goed overleg gehad.
Mooie schutting en poort netjes en vakkundig geplaatst
Door vriendelijke behulpzame mannen.
Tevreden en blij met de geplaatste schutting en poort.
Echt een aanrader.👍👍
Gewoon goed
Goed bedrijf, reageren snel op vragen en mails.
Schutting is keurig en snel gezet.
Medewerkers denken mee en overleggen goed.
Enige kleine puntje is dat je vooraf de factuur moet betalen of ter plekke cash(gepast) aan de monteurs. Dit stond overigens wel duidelijk vermeld in de voorwaarden.
De schutting is netjes geplaatst
De schutting is netjes geplaatst, de communicatie verliep prima. alles volgens afspraak en planning verlopen, zeer vlot geplaatst!
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。