䌁業情報

1. RV車レンタル代理店

圓該䌁業による蚘述

VANDOYA Adventure Suite zijn stoere (4x4) campervans, ontworpen en gemaakt in Nederland exclusief voor de verhuur aan iedereen die erop uit wil trekken. Die het avontuur wil opzoeken, zonder in te moeten leveren aan comfort en veiligheid. Dankzij de zonnepanelen kun je ook nog eens dagenlang off-grid reizen en genieten.

連絡先

過去12か月のレビュヌ数: 3ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

5぀星のうち5の評䟡

We zijn op pad geweest met de Shierra

We zijn op pad geweest met de huurcamper Shierra. Mooie, complete nieuwe camper met een fijne indeling.
Het regelen van de camper, ophalen, afspraken maken, alles was makkelijk en goed geregeld.

2026幎7月10日

Vandoya BV からの回答

Dank je voor de mooie review, geweldig dat jullie zo genoten hebben!!

5぀星のうち5の評䟡

Het was een prachtige reis om samen

Het was een prachtige reis om samen een gave camper te creëren die perfect bij mij past. Aandacht van Marc voor mijn wensen, kritisch op bruikbaarheid en mogelijkheden en enthousiast tot op het bot!!! Uiteindelijk staat er een geweldige camper met een heel hoog duurzaamheid niveau en hoogwaardige afwerkingskwaliteit. Niks aan het toeval overgelaten en we hebben samen gekozen voor de beste keuzes passend bij de camper en bij mij. Bedankt Marc, het was geweldig. Jouw aandacht en zorg voor het resultaat is motiverend voor mij. En de verrassing bij de oplevering was erg gaaf.

2025幎11月29日
5぀星のうち5の評䟡

Naar Noorwegen met The Rebel!

Afgelopen zomer hebben we The Rebel gehuurd voor onze reis naar Noorwegen – en wat een geweldige ervaring was dat! Vanaf het eerste contact tot de terugkomst was alles tot in de puntjes geregeld door Marc. The Rebel was een super fijne en betrouwbare machine, ideaal voor de Noorse bergen. Echt een top ervaring en absoluut een aanrader! 🌟

2025幎8月1日

Skyfold

We hebben 5 nachten de Skyfold geprobeerd en dat beviel ons super. Geweldig mooie camper met alle luxe die je mag verwachten. De ontvangst en service ook super!

2023幎8月4日

Dank je Ramon!!

Jullie zijn altijd welkom om hem nog een keer te huren.

Gr, Vandoya

Vrijheid en onafhankelijk reizen

Begin dit jaar the Rebel geboekt met de bedoeling naar Scandinavië te gaan. Het contact verliep van begin af aan plezierig. Bij het ophalen in Haarlem goede/uitgebreide uitleg gehad van Marc. Vanwege familie omstandigheden moesten we dichter bij huis blijven, maar hebben desondanks genoten van de fijne camper die heerlijk rijdt. Campings van Staatsbosbeheer waren een prima alternatief om kennis te maken met het camper leven. Een heerlijk bed, fijne keuken en verder van alle gemakken voorzien. Slechts één nacht aan de stroom gestaan; konden verder dankzij het goed doordachte energie concept zonder stroom. Het was tevens een mooie mogelijkheid om te kijken of een dergelijke camper iets voor ons zou zijn; het is zeer goed bevallen. Wellicht zouden we zelf kiezen voor een indeling zonder badkamer ten behoeve van meer leefruimte. Begreep van Marc dat de camper in aanbouw al zo'n indeling krijgt. Ben zeer benieuwd!
Ook de afhandeling bij inleveren en retour van de borg verliep probleemloos. Al met al een zeer positieve ervaring met Vandoya en met de camper.

Dank voor de mooie weken

Lusien & Edward

2023幎7月14日

Vandoya BV からの回答

Dank je voor de mooie review Lusien & Edward!!

5぀星のうち5の評䟡

Avontuurlijk weg met het gezin

Wij hebben een heerlijk week met de Skyfold gehad met de kinderen. De camper is van alles voorzien, rijdt heerlijk en ook al was het buiten vrij koud hebben we allemaal heerlijk geslapen. Een super camper om met het gezin weg te gaan en er past alles in voor een avontuurlijke vakantie. De communicatie met Marc en Guido was top en de uitleg van de hoe alles werkte ging uitstekend.

We willen zeker nog een keer de camper huren.

2023幎4月21日

Vandoya BV からの回答

Jullie zijn altijd welkom om de camper nog een keer te huren met de kinderen!!

Goede ervaring met de Rebel

Wij hebben de Rebel gehuurd om te ervaren of een dergelijke camper iets voor ons zou zijn en daar hebben we een goed beeld van kunnen krijgen. De Rebel rijdt als een zonnetje en dat maakt het voor ons een zeer aantrekkelijk voertuig. De communicatie met Marc verliep voor, tijdens en na de verhuurperiode heel prettig.
Wij kunnen VANDOYA van harte aanbevelen.

2023幎4月21日

Vandoya BV からの回答

Dank je voor deze mooie recensie !!

5぀星のうち4の評䟡

Een heerlijke week gehad

Een geweldige vakantie gehad met 'The Rebel'. Fijne, stoere bak, van alle gemakken voorzien. Minimaal twee dagen 'off-grid'' is geen enkel probleem. De door Vandoya aangegeven route naar Oost-Duitsland is een aanrader!
Puntjes van aandacht; één keer een probleem met het alarm gehad gedurende een uur, wat maar af bleef gaan. Verbruik is stevig; 1:7/8. Wellicht door het relatief jonge bedrijfje, liep de communicatie niet altijd even soepel, maar was niet onoverkomelijk. Voor ons overwegend een erg positieve ervaring.

2022幎11月10日

Fantastische camper

Fantastische camper. Camper was volledig nieuw. Wat rijdt zo'n sprinter toch goed. Je schiet tenminste op en je kunt op plekken komen waar andere campers het voor gezien houden. Wel spreekt iedereen je aan om te vragen waar je de camper vandaan hebt. Iedereen wil ook kijken. Verder super betrouwbare club en goeie tips voor de vakantie. Zeker een aanrader! Frank Hess

2022幎8月19日

Luxe camping

1 een woord geweldig. Wat een ervaring. Van alle gemakken voorzien. Nog nooit zo lekker geslapen op de camping!!! Zeker voor herhaling vatbaar.

2022幎8月30日

Vandoya BV からの回答

Dank je Philip, goed om te horen!!

5぀星のうち5の評䟡

Eindeloos genieten met een prachtige Vandoya Camper!

Samen met mijn vier vrienden hebben wij deze ongekend stoere camper meegenomen voor in trip in Schotland. Hier is de Rebel echt op zijn plek, ruig terrein, regen, zon en wind. De vrijheid die je hebt met deze camper is met geen pen te beschrijven!
De camper is daarnaast van alle gemakken voorzien, dus je gaat gerust op vakantie. De Vandoya campers brengen je op de mooiste plekjes waar geen andere camper durft te komen. Marc & Team, nogmaals bedankt voor alle goede zorgen!

2022幎8月25日
5぀星のうち5の評䟡

Veilig, stoer, mooi en comfort!

Prachtige camper, veilig, stoer en alle comfort! Doordat het een automaat is, was het voor mij erg makkelijk om te besturen. En de techniek makkelijk te begrijpen.

Dit was onze (mijn dochters en ik) eerste camper ervaring (ik wilde dit al jaren proberen) en deze keuze was mi de beste! Wij gaan dit vaker doen...

Bedankt en succes. Hopelijk tot ziens! Groetjes Rebecca

2022幎7月29日

Vandoya BV からの回答

Super dat jullie zo hebben genoten!!

5぀星のうち5の評䟡

Super mooie en stoere camper (Skyfold)

Super mooie en stoere camper (Skyfold), die van alle gemakken is voorzien. Het is duidelijk dat Marc en Guido de lat hoog hebben gelegd bij het ontwikkelen van hun campers en bedrijf. We hebben goede en snelle communicatie met hen gehad. Kortom, top geregeld!

2022幎7月11日
5぀星のうち5の評䟡

Super fijne campervans, brandschoon en nieuw

Super fijne campervans. We waren een paar dagen naar de Ardennen en hebben erg genoten van de vrijheid. De campers zijn trouwens spiksplinternieuw, dat wisten we niet toen hem huurden. Maar hij is dus brandschoon en voorzien van alles wat je tegenwoordig nodig hebt. We gaan hem zeker nog eens huren om voor een paar weken naar het noorden van Europa te gaan!

2022幎5月3日

Vandoya BV からの回答

Dank je Jesse, fijn dat jullie zo genoten hebben!!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。