䌁業情報

1. リンパ排出療法士

圓該䌁業による蚘述

Vanessa LymfedrÊnage Klinik i Greve. Specialist i manuel lymfedrÊnage til hÊvede ben, vÊskeophobning og post-operativ restitution. SkÃ¥nsom behandling der stÞtter kroppens naturlige lymfeflow og giver lettere ben. Privat klinik – tidsbestilling online.

4.4

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

13件のレビュヌ

LympedrÊnage behandling.

LympedrÊnage behandling.
Efter 8 mdr. jÊvnlige besÞg har jeg fået det mÊrkbart bedre og mere energi.
Utrolig dejlig velvÊre efter hver behandling.
Massagen udfÞres af Vanessa - sÞd og venlig atmosfÊre - kan stÊrkt anbefales.

2025幎10月20日

KÊre Kjell,
Tusind tak for din fine anmeldelse!
Jeg er rigtig glad for, at du har fået mere energi og velvÊre af behandlingerne.
Det betyder meget for mig.

Vanessa

LymfedrÊnage massage.

LymfedrÊnage massage.
Jeg har meget vand i kroppen det har hjulpet rigtig meget.
Jeg mÊrker en lettelse kroppen og har fået mere energi. Kan stÊrkt anbefales.

2025幎9月5日

Tusind tak 🙏🙏

Fantastisk oplevelse og service

Jeg fik i dag lavet et lash lift af Vanessa, og jeg har aldrig fÞlt mig sÃ¥ tryg og komfortabel under en behandling. Vanessa er utrolig sÞd, professionel og nem at snakke med – man fÞler sig virkelig i gode hÊnder.

Jeg havde mine bekymringer, da mine Þjenvipper er meget stÊdige, og jeg har haft dårlige oplevelser andre steder. Vanessa tog sig tid til at forklare hele processen og hvad der skulle til for, at det kunne lykkes. Hun skabte tryghed hele vejen igennem.
Jeg gik til behandlingen med meget lidt håb, fordi jeg troede ikke, det var muligt at få mine vipper så flot bukket. Men Vanessa beviste det modsatte – resultatet blev virkelig flot!

Jeg er super tilfreds og er slet ikke i tvivl om, at det er her, jeg fremover vil få lavet mine behandlinger.
Tak for en skÞn oplevelse!

2025幎7月17日

Vanessa LymfedrÊnage Klinik からの回答

Tusind tak for din varme og udfÞrlige anmeldelse – det betyder alverden for os!

Det glÊder os utrolig meget at hÞre, at Vanessa fik dig til at fÞle dig tryg hele vejen igennem, og at hendes grundige forklaringer gav dig ro, selvom dine vipper tidligere har drillet. At du nu står med et flot resultat og lysten til at komme igen, er prÊcis det, vi strÊber efter.

Tak fordi du valgte os – og fordi du vil lÊgge dine fremtidige behandlinger i vores hÊnder. Vi glÊder os allerede til at byde dig velkommen igen.

De varmeste hilsner
Vanessa Beauty & Care

Luksus, velvÊre og ren forkÊlelse

Er kommet hos Vanessa i et års tid. Kan tydelig se forskel på, hvordan min hud er blevet strammet op efter jeg har vÊret under Vanessas kyndige behandling.

Vanessa er sÞd, dygtig og meget kompentent. Det er ren forkÊlelse og en meget lÊkker ansigtsbehandling.

2024幎2月14日

Vanessa LymfedrÊnage Klinik からの回答

Tusind tak 🙏sÞde Tina❀ Din anmeldelse betyder meget for os! vi vil passe godt pÃ¥ dit helbred og din hud, som vi lovede.
Hjertelig velkommen tilbage.
Mvh. Vanessa

HÞj standard og kvalitet

Super kvalitet af pedicure og manicure - det bedste jeg har prÞvet.. alt uden maskiner - flot arbejde🀙🀙
Kan varmt anbefales - jeg er ikke i tvivl hvor jeg vÊlger behandling nÊste gang🏆

2023幎6月28日
自発的なレビュヌ

Det er en fantastisk behandling man får

Det er en fantastisk behandling man får hos Vanessa hun er meget dygtig og sÞd har lige vÊret nede og få en stor ansigts behandling og kan varmt anbefale det det er en rar stemning og som nÊvnt ovenstående hun fortÊller hele vejen hva hun behandler med og gÞr man er i de bedste trygge hÊnder anja hansen

2023幎5月9日

Tusind takk sÞd Anja🙏❀

Dejlig ansigtsbehandling

Havde kÞbt en Anti age Pro V Korea style ansigtsbehandling. Var meget tilfreds. Vanessa var meget professionel og gav sig god tid, Kan varmt anbefales ❀

2023幎4月25日

Tusind tak🙏❀

Super professionel og grundig

Super professionel og grundig behandling. Naturlige produkter der holdte min hud blÞd i mange dage efterfÞlgende.

2023幎4月21日

Vanessa LymfedrÊnage Klinik からの回答

Tusind tak🙏❀ og velkommen tilbage

Rigtig god ansigt massage !!!

Rigtig god ansigt massage !!!
Det skal prÞves !! Har booket tid hos Vanessa igen. Manicure er også super lÊkker . God pris og super service. Kommer igen og igen

2023幎4月21日

Vanessa LymfedrÊnage Klinik からの回答

Mange tak og velkommen tilbage 🙏❀

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。