レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

䌁業が回答したした

Kontakte mette da hendes side kom pÃ¥ min Facebook hele tiden og havde ondt i skulderen og nakken og ryggen Dejlig behagelig oplevelse om aftenen var hele min krop tung som bly og de nÊste par dag gav... もっず芋る

Mette er en super sÞd og behagelig behandler og meget dedikeret. Selvom hun ikke kunne afhjÊlpe mit problem, gav hendes lymfedrÊnage en lethed i mine ben.

䌁業情報

1. リンパ排出療法士
  2. 代替医療の療逊垫
  3. 健康・矎容補品店
  4. マッサヌゞ垫
  5. 女性医療クリニック
  6. リフレク゜ロゞスト

圓該䌁業による蚘述

Jeg er uddannet lymfedrÊnage massÞr med certifikat og har dybdegÃ¥ende viden om lymfesystemet. Manuel lymfedrÊnage (MLD) er en specialiseret massageteknik og et hÃ¥ndvÊrk, som kun udfÞres af fÃ¥ i Danmark. Behandlingen foregÃ¥r ved lette, rytmiske bevÊgelser, der fÞlger retningen af lymfestrÞmmen. Behandlingen udfÞres med hÊnderne ud fra en sÊrlig teknik.  Denne teknik stimulerer lymfesystemet for at fremme drÊning af overskydende vÊske og drÊne affaldsstoffer vÊk fra kroppen via de store lymfekar. MLD er en blid massagebehandling, der fokuserer pÃ¥ at stimulere lymfesystemet for at fremme drÊning af overskydende vÊske og drÊne affaldsstoffer vÊk fra kroppen via de store lymfekar. Behandlingen kan lindre smerter og ubehag ved at reducere trykket pÃ¥ nerver og muskler forÃ¥rsaget af hÊvelse og vÊskeophobning. Og Þger dit velbefindende og din bevÊgelighed. BemÊrk at MLD ikke almindelig massage, og det anbefales at behandlingen udfÞres af uddannede fagfolk. Jeg tilbyder fÞlgende behandlinger: - Helkropsbehandling 90 min - Over eller underkrops behandlinger 60 mim - Ødem behandling en kropsdel 30 min - Elev-behandlinger zoneterapi 45 min Hvad gÞr behandlingen for dig? - Mindsker vÊskeophobning i ben, arme og hÊnder. - Effektiv behandling efter hofte- og knÊoperationer. - Mindsker eksemer, hudproblemer allergi og akne - Lindrer migrÊne og spÊndingshovedpine. - DÊmper bihulebetÊndelse. - Giver din krop en fÞlelse af lethed - GÞr dine led mere fleksible og mindre stive - HjÊlper ved nedsat blodcirkulation. - Lindrer smerter ved gigt, slidgigt, og urinsyregigt. - HjÊlper med at styrke svagt immunforsvar - Beroliger det parasympatiske nervesystem - Minimerer trÊthed under og efter inflammation. - HjÊlper pÃ¥ symptomer ved stofskifte -og autoimmune sygdomme. - AfhjÊlper vÊskeophobninger efter fjernelse af lymfeknuder efter endt krÊftbehandling. (konsulter altid lÊgen inden) - Hurtigere restitution efter fÞdsel. - Kan mindske forstoppelse. - Mindsker ubehag fra fibromyalgi. - DÊmper stress og sÞvnlÞshed. - Hurtigere restitution efter mummy make over, (MMO), liposuction, (fedtsugning) og buttlift.  - Udrensende og frigiver affaldsstoffer (toxiner)

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

21件のレビュヌ

Amazing pregnancy lymphatic drainage

Mette is fantastic. I am pregnant with very swollen legs. Her lymphatic drainage is helping a lot with pain relief and having less swelling. Also she also helped me find a site for compression socks. I definately recommend her services.

2026幎3月13日

Dear Leda,

Thank you so much for your kind review – it truly means a lot to me 🙏

I’m really happy to hear that the treatment has helped reduce both swelling and discomfort during your pregnancy. The body goes through so many changes in this period, so it’s important that the treatment is gentle and adapted to your needs.

I’m also glad that my recommendation for compression stockings was helpful for you – they can make a big difference in everyday comfort.

Thank you for taking the time to share your experience, and I wish you a wonderful rest of your pregnancy.

Best regards, Mette

SeriÞs og dygtig behandler

Hos Mette mÞder jeg en hyggelig og rar klinik. Mette er sÞd og meget grundig med sin behandling - bruger tid på at jeg ligger godt. Kom med vÊske i den ene arm eftre operation og generelt Þmme arme. Gik derfra med ro i begge arme. GlÊder mig allerede til nÊste gang :-)

2026幎3月14日

Fantastisk god behandling

Fantastisk god lymfedrÊnage behandling hos Mette. Mette er virkelig kompetent og dygtigt, kan kun anbefale lymfedrÊnage hos Mette. Jeg gik derfra med en skÞn afslappet fornemmelse og lethed i hele kroppen.

2026幎2月2日

Lymfeklinikken からの回答

Tusind tak for din dejlige anmeldelse 💚
Det glÊder mig meget at hÞre, at du gik herfra med en fÞlelse af lethed og ro i kroppen.
Jeg laver disse behandlinger, fordi jeg oprigtigt Þnsker at hjÊlpe andre til at fÃ¥ det bedre – sÃ¥ din tilbagemelding betyder virkelig meget for mig.
Tak for din tillid.

Mette Made My Recovery So Much Easier

I had lipedema surgery and went to Mette for lymphatic drainage during my recovery. Mette is truly exceptional, she always checks in with how I’m feeling that day and thoughtfully adjusts the treatment to what my body needs in the moment. Her deep knowledge and gentle, caring approach made such a difference in my healing process. Thanks to her, my recovery after surgery has been so much easier and more comfortable. I’m incredibly grateful and couldn’t recommend Mette highly enough! ❀

2025幎12月2日

Dear Vanessa,
Thank you very much for your thoughtful review. I truly appreciate that you chose my clinic for lymphatic drainage during your recovery after lipedema surgery.

It means a lot to me that you felt well taken care of, and that the treatments supported you in a comfortable and attentive way. My focus is always to listen to each client’s needs and adapt the treatment accordingly, so I’m grateful to hear that you had a positive experience.

Thank you for taking the time to share your feedback and for recommending my clinic. Your words are greatly appreciated.

Wishing you continued recovery and wellbeing.
Warm regards,
Mette – Lymfeklinikken Hvidovre

Mette har hjulpet mig efter min

Mette har hjulpet mig efter min knÊoperation

Jeg har vÊret hos Mette i forbindelse med hÊvelse og smerter efter en knÊoperation. Jeg kunne tidligere ikke bÞje mit ben ordentligt og havde mange nervesmerter. Efter to behandlinger har jeg oplevet tydelige forbedringer: mit ben er blevet mindre hÊvet, smerterne er reduceret, og jeg kan bevÊge mig bedre.

Mette arbejder meget professionelt og giver en tryg oplevelse under behandlingen. Jeg oplevede effekt allerede efter fÞrste gang, og jeg fÞler, at hun har godt styr på sit arbejde.

Jeg kan derfor anbefale Mette til andre, der har brug for behandling og stÞtte i forbindelse med lignende problemer.

– Svetlana

2025幎9月18日

KÊre Svetlana,

Tusind tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse.
Det glÊder mig meget at hÞre, at du allerede har mÊrket en forskel efter behandlingerne, og at du har fÞlt dig tryg under forlÞbet.
Jeg Þnsker dig fortsat god fremgang med dit knÊ.

De bedste hilsner

Virkelig en god oplevelse

Mette er virkelig dygtig, empatisk og grundig - og hendes behandlinger uundvÊrlige 💫

2025幎9月19日

Lymfeklinikken からの回答

KÊre Ida, mange tak for din fine ord - det er jeg meget glad for 🫶

Worth the trip

I always enjoyed my sessions with Mette; she made sure I felt very comfortable during each session. Although it's a bit outside the main city, it was always worth the trip for me due to the treatments.

2025幎7月7日

Lymfeklinikken からの回答

Thank you so much for your lovely review!
I'm really happy to hear that you felt comfortable and enjoyed your sessions. It means a lot that you found the treatments worth the trip – even from outside the city. You're always very welcome back! 💛

Warm wishes,

Mette er bare fantastisk

Mette er bare fantastisk. Virkelig god service og behandling som er i top. Det har hjulpet mig med at restituere efter en korsbånds operation. Jeg kan varmt anbefale Mette.

2025幎4月4日

KÊre Jasmin,

Tusind tak for din varme anmeldelse – det betyder virkelig meget for mig! Jeg er sÃ¥ glad for at hÞre, at du har haft glÊde af behandlingen, og at det har hjulpet dig i din restitution efter din korsbÃ¥ndsoperation. Det er netop derfor, jeg elsker mit arbejde – at kunne gÞre en forskel pÃ¥ vejen tilbage til velvÊre.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og for din anbefaling 💛

De bedste hilsne

De bedste anbefalinger til behandler

De bedste anbefalinger til behandler Mette.
Jeg havde vÊskeansamling efter en maveplastikoperation, og Mette har hjulpet mig meget. Jeg kan både se og mÊrke en stor effekt. Hun er professionel og imÞdekommende, og jeg kan varmt anbefale hende.

2025幎4月3日

Lymfeklinikken からの回答

Tusind tak for din dejlige anmeldelse og de fine ord! Jeg er sÃ¥ glad for at hÞre, at du bÃ¥de kan se og mÊrke effekten af behandlingen – det er fantastisk at fÞlge din udvikling efter operationen. Det betyder meget for mig, at du fÞler dig i trygge hÊnder, og tak fordi du deler din oplevelse og anbefaling 💛

Alt det bedste,
Mette

En helt igennem fantastisk professionel behandling

Jeg har netop fået en 90-minutters lymfedrÊnagebehandling, og det har vÊret en utrolig oplevelse. Efter behandlingen fÞler jeg en lethed og ren velvÊre i hele kroppen. Min hud er mÊrkbart blÞdere, mine lÊgge virker slankere, og jeg oplever en dyb, behagelig ro i kroppen.

Mette er en yderst professionel behandler med en tillidsfuld og rolig tilgang, der gÞr, at man fÞler sig i trygge hÊnder fra start til slut. Man kan virkelig mÊrke hendes ekspertise og dedikation til faget. Jeg er fyldt med taknemmelighed og kan varmt anbefale denne behandling til alle, der vil gÞre noget godt for sig selv.

2025幎2月1日

KÊre Jeanette,

Tusind tak for din smukke og rÞrende anmeldelse – jeg blev virkelig glad for at lÊse dine ord. Det betyder sÃ¥ meget for mig at hÞre, at du bÃ¥de kunne mÊrke og se effekten af behandlingen, og at du fÞlte dig tryg og godt tilpas hele vejen igennem.

Det er netop fÞlelsen af ro, velvÊre og selvkÊrlighed, jeg Þnsker at give videre med mine behandlinger – sÃ¥ det glÊder mig dybt, at det har ramt dig sÃ¥ fint. Tak fordi du deler din oplevelse og for din varme anbefaling 💛

De kÊrligste hilsner,

Dejlig og god behandling

Jeg er hÞjgravid og har derfor ekstra meget vÊske i kroppen. Jeg fik derfor en behandling hos Mette, som både gav lidt zoneterapi samt en rigtig god lymfe massage.
Mega god og tryg behandling og vi kunne begge se en forandring efter. Jeg havde det meget bedre i kroppen og vil helt klart besÞge Mette igen.

2024幎12月17日

Lymfeklinikken からの回答

Tak for din meget fine anmeldelse. Jeg er meget glad for at kunne hjÊlpe dig med at få det lidt bedre. Jeg håber at se dig igen. Kh mette

Jeg fik anbefalet Mette fordi jeg havde

Jeg fik anbefalet Mette fordi jeg havde ophobet vÊske i mit knÊ efter en skade og jeg kunne ikke bÞje mit ben ret meget. Jeg fik to behandlinger og nu kan jeg igen lÞbe og trÊne. Jeg kan klart anbefale alle denne behandling. Tak for god behandling

2024幎10月23日

Lymfeklinikken からの回答

KÊre Jan, mange tak for din fine anmeldelse. Jeg er glad for at jeg kunne hjÊlpe dig med at få den ophobede vÊske drÊnet vÊk fra knÊet.
Mvh mette

Jeg elskede min behandling hos Mette

Jeg elskede min behandling hos Mette, hun var meget omhyggelig og forstod prÊcis, hvad jeg havde brug for. Jeg mÊrkede forskellen et par timer senere, da jeg kom hjem, jeg er super imponeret og kommer helt sikkert tilbage!

2024幎8月10日

Lymfeklinikken からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse. Jeg er meget glad for at du har haft en god oplevelse. Mvh Mette, Lymfeklinikken

Professionel og imÞdekommende service!

Professionel og imÞdekommende service!

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Lymfeklinikken. Fra det Þjeblik jeg trådte ind ad dÞren, fÞlte jeg mig tryg og godt taget hånd om. Mette var utroligt imÞdekommende og tog sig god tid til at lytte til mig,

Jeg kan varmt anbefale behandling herfra. Jeg fÞlte mig godt informeret og stÞttet igennem hele processen. Tak for en positiv oplevelse!

2024幎8月2日

Lymfeklinikken からの回答

Hjertelig tak for din fine anmeldelse. Det betyder meget at du har fÞlt dig tryg og godt tilpas. kh mette, Lymfeklinikken

Kan varmt anbefale Mette og hendes

Kan varmt anbefale Mette og hendes behandling. Jeg dÞjer meget med vÊske i benene bla.a grundet min overgangsalder, og der har Mette virkelig hjulpet. Tak Mette 🙏, og sÃ¥ er hun bare super skÞn og varmt menneske.

2024幎8月8日

Lymfeklinikken からの回答

Tak for din fine anmeldelse. Jeg er virkelig glad for at min behandling hr kunne hjÊlpe dig med din vÊske i kroppen. kh mette, Lymfeklinikken

Mette er en super sÞd og behagelig

2024幎7月8日

Lymfeklinikken からの回答

KÊre Lotte, tusind tak for din fine anmeldelse - det betyder meget.

Virkelig rart

Virkelig rart. Oplever Þget velvÊre og et bedre flow i kroppen.

2024幎5月8日

Lymfeklinikken からの回答

Tak for din fine anmeldelse 🙏
Kh Mette, lymfeklinikken

Fantastisk oplevelse fra start til

Fantastisk oplevelse fra start til slut, behandlet af et fantastisk menneske.
Proffesionel, og et virkelig dygtigt stykke arbejde.
Meget taknemmelig for din behandling Mette🙏❀

2024幎4月11日

Lymfeklinikken からの回答

KÊre Katrine, tak for din fine anmeldelse. Jeg er glad for at du er tilfreds med din behandling. Det betyder meget for mig🙏

Rigtig god oplevelse med lymfemassage

Mette besÞgte mig hjemme, da jeg havde det meget skidt og havde en overbelastet krop pga forhÞjet stofskifte. Hendes lymfemassage var lindrende og lettede mig for store vÊskeansamlinger i ben og mave. Jeg havde det langt bedre efter og dagen derpå. Mette er venlig og sÞd, nem at tale med og har styr på det hun laver. Det var fÞrste gang jeg prÞvede lymfemassage og fÞrste gang jeg havde Mette på besÞg, og jeg vil klart anbefale behandlingen. Den var meget blid og behagelig, men utrolig effektiv.

2024幎4月2日

Lymfeklinikken からの回答

KÊre Dorota, tak for din fine anmeldelse ❀ jeg er glad for at du fik lindring og jeg fik hjulpet dig af med overskydende vÊske. kh mette

Super god og professionel behandling

Super god og professionel behandling. Jeg har vÊskeophobning i min fod og ankel efter et brÊkket ankelled. Behandlingerne hos Mette fjerner smerterne og gÞr genoptrÊningen lettere og bedre.

2024幎3月1日

Lymfeklinikken からの回答

KÊre Gitte, mange tak for din anmeldelse - den er jeg meget glad for🀞🏜‍♂ jeg hÃ¥ber snart at se dig igen.
Kh mette

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。