レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Oplichting. Ik zou iedereen adviseren de volgende partijen in CC mee te nemen: -Sidn, beheer van website domeinen -checkout.com, hun betaal provider hun account is geregistreerd onder KLEDING... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Weet iemand of adres wat aangeven staat in Amsterdam daar mensen van halen mode inzitten ? Alles wat mensen hieronder schrijven klopt . 6 weken wachten Nylon troep Te kleine maat Zelf verantwo... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

1 Ster.... klopt idd niet, maar minder kan niet !! SLECHTE klantenservice, en 9 vd 10x ONbereikbaar Retourneren willen ze niets v weten Mobiel nr is NIET bereikbaar !! LET OP!: Er is een waar... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Vest ziet er heel anders uit dan op de foto, slecht afgewerkt en het stinkt. Eén of ander chemische lucht. Geen etiket of wasvoorschrift, maten kloppen niet, komt zo uit een Chinese container. Verfr... もっず芋る

䌁業情報

1. 衣料品店

圓該䌁業による蚘述

Een breed assortiment aan dames- en herenkleding.

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Vanharenmode nl is Chinees

Een het bedrijf is Chinees niet Nederlands. Twee het pakje is nooit aan gekomen, DHL zegt van wel in het brievenbus. Hun gevraagd of een broek en trui in het brievenbus past, nee zeiden ze. Drie DHL reageerd niet op emails. Geen geld terug ontvangen!!!

2025幎2月20日

Nooit mee in zee gaan""

.Ik heb bovenstaande reviews gelezen en

Ik heb bovenstaande reviews gelezen en ik sluit mij bij hen aan. Wat een troep leveren ze!
Ik heb schoenen bestelden op de foto prachtig maar in werkelijkheid grof genaaid en van een dubieuze nep kwaliteit.
En idd terug sturen kan niet want de termijn van 30 dagen was allang verstreken voor dat ik de bestelling binnen had.
En dan gaat de teller lopen Terug sturen kost een vermogen.
Ik heb een “positief”puntje te melden
Ik zou 10% terug krijgen omdat ik niet tevreden was en dat heb ik na lang aandringen idd ontvangen.

2025幎6月12日

Afgezet

Afgezet. Melding ontvangen na aankoop dat artikel niet leverbaar was. Vervolgens meermaals terugbetaling gevraagd. Geen reactie. Ook nog in verkooptruck getrapt. Na aankoop werd hetzelfde artikel voor 50% aangeboden. Heb dat gedaan. Beide aankopen niet geleverd en betaling niet geretourneerd. Malafide praktijken.

2025幎6月20日

Internetfraude

Bedrijf wil geen retouren, en doet er werkelijk alles aan om dat te bewerkstelligen, van uitstellen van het accepteren van de retour en het niet willen verstrekken van het retouradres, tot liegen over de retourkosten. Als het eenmaal retour is, wordt er weer gelogen, de termijn zou zijn verstreken. Ook worden er allerlei extra eisen (die wettelijk gezien niet mogen) gesteld om maar te proberen om onder terugbetaling uit te komen. Zelfs met bewijs dat aan alle voorwaarden is voldaan, volgt de volgende oplichterij, er wordt wel toegezegd terug te betalen, maar het gebeurt niet. Het is geen Nederlands, maar een Chinees bedrijf met diverse Nederlandse email adressen. Hun werkelijke naam is Mango Hu.
Ze verkopen goedkope kleren die je voor een fractie van de prijs op Temu bestelt, met uitstekende service en retour. NIET BESTELLEN HIER. Ik doe aangifte van internetfraude, hopelijk worden ze uit de lucht gehaald.

2025幎10月30日

NEVER BUY HERE! NEVER!!!

AVOID AT ALL PRICE!!! NEVER EVER BUY FROM VAN HALEN MODE!!! this is the worst drop-shipping company, bad quality, AI-driven customer service, EXPENSIVE returning to non-existing address in CHINA!!! Multiple websites operating under different names.

2025幎10月1日

0 sterren is passender

0 sterren is passender. Pure oplichting en feitelijk strafbare activiteiten; je wordt misleid met '30 dagen bedenktijd' wat suggereert dat terugsturen makkelijk en tegen lage kosten (of gratis) zou zijn. Integendeel!! De website is inmiddels offline. Dit is drop shipping, nooit meer bestellen als het ÃŒberhaupt weer mogelijk wordt.

2025幎9月10日

1 ster nog te veel

1 ster nog te veel! wat een oplichters. Ik had de artikelen redelijk snel binnen maar waardeloze kwaliteit en vormloos qua fit! Dan begint de ellende. retour sturen is geen optie. Ik kan de artikelen houden en ze betalen dan 10% maar op dat geld zit ik nog steeds te wachten..... Kortom op deze site NIET BESTELLEN OPLICHTERS ZIJN HET!!

2025幎9月30日

LNIET BESTELLEN

Hallo, ik heb dus een linnen broek besteld op deze site van 60 euro. Niet binnen gekregen. Na 4 maanden mailen en zeggen dat ze het gaan oplossen voor je, maar dat gebeurd niet!

Echt een piep winkel

2025幎9月27日

Helaas geen 0 sterren te geven

Helaas geen 0 sterren te geven.

Nogmaals helaas niet eerst naar reviews gekeken voor ik ging bestellen. GROTE fout. Geld kwijt. Slechte kwaliteit van wat geleverd is. Deels ook niets geleverd. STOM STOM STOM. Aangifte gedaan van misleiding, oplichting en diefstal. Hopelijk wordt de eigenaar dan deze oplichtingswebshop opgepakt en krijgt hij/zij de verdiende straf.

2025幎8月23日

Niet kopen!

Een ervaring rijker. Van Halen Mode is een oplichter en reageert niet op gewenste informatie. Ik heb drie keer gevraagd om mijn orders gegevens op te sturen en tot drie maal heb ik niets ontvangen. Het is vier maanden dat ik op mijn order wacht!

2025幎5月7日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ