Vanløse Køreskole レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jeg valgte den fulde lovpakke og lynpakke, og kom igennem på lige over 2 måneder. Hele forløbet igennem har været en fornøjelse. Teorilektionerne var effektive og nemme at forstå, og følte mig klar ti... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Kan varmt anbefale Daniel som kørelærer. Han er både dygtig og flink at køre med. Bestod den teoretiske prøve i første hug og den praktiske prøve i andet.

5つ星のうち4の評価

Vanløse Køreskole er en vandvittig god oplevelse for at tage sit kørekort. Teoriundervisningen er god og detaljeret med mulighed for spørgsmål hele tiden. Køretimerne er hyggelige, sjove og lærerige.... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Havde en god oplevelse i Vanløse køreskole, og især hos kørelæreren Rashid. Godt flow af teoritimer og køretimer, samt god gennemgang af alt man skal lære. Havde nogle problemer med teoriprøven, som e... もっと見る

企業情報

1. 自動車教習所
  2. ・
  3. 自動車免許訓練所

当該企業による記述

Vanløse Køreskole giver dig seriøs og holdnings præget undervisning. Vores kørelærere er altid velforberedte og opdaterede på de nyeste regler, det sikrer dig at du får den bedst mulige teori- og køreundervisning. Vanløse køreskole tilbyder køreundervisning og teori til personbil.

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 69件

レビューを書く

Vanløse køreskole

Vanløse køreskole, er for dig som gerne vil igennem et godt, fornuftigt og fleksibelt køreskole forløb.
Bestod personligt begge prøver i første hug, så er godt tilfreds med forløbet.

2026年5月26日

Klar anbefaling!

Alle kørelærerne var rigtig søde og var grundige i forhold til teori lektionerne og køretimerne. Det hele var til en fair pris og min kørelærer Shujaat var rigtig god til at være flexibel ift mine køretimer, og var bare super hyggelig og underholdende at køre sammen med.

2026年5月13日
5つ星のうち5の評価

Jeg har intet negativt om Vanløse køreskole

Jeg har intet negativt at skrive til Vanløse køreskole, ejeren Shujaat er totalt tjekket og man er ikke i tvivl om noget som helst. Min kørelærer Naeem var super god, rigtig fin at snakke med og til at lære fra sig. Jeg bestod både teori og praktisk prøve på første forsøge med de redskaber jeg havde fået af køreskolen. 10 stjerner herfra.

2026年5月13日
5つ星のうち4の評価

God oplevelse med køreskolen

Mega erfarende kørelærer og god teori undervisning.

Jeg havde ikke kørt i lang tid og var meget nervøs for at skulle køre, men efter blot et par køretimer var jeg klar igen og helt tryk i min kørsel og bestod min køreprøve i første forsøg.

2026年5月5日
5つ星のうち5の評価

Havde en mega god oplevelse med vanløse…

Havde en mega god oplevelse med vanløse køreskole, de havde styr på tingene, og min kørelære Naeem var mega sød, og man kunne virkelig mærke på ham at det også betød meget for ham jeg jeg havde et god forløb, og at jeg bestod køreprøven og teoripræven i første forsøg.

2026年4月22日

Super godt forløb

Super godt forløb, super venlige teori og kørelærere. Forløbet er gået hurtigt, og hvis jeg var i tvivl om noget enten ift. kørsel, teori eller prøverne, har Kørelærerne været hjælpsomme og nemme at gå til. Jeg havde Daniel som Kørelære, mega god Kørelære🤙

2026年4月14日

Shahid (Vanløse Køreskole) ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

5 stjerner herfra ⭐⭐⭐⭐⭐

Havde seriøst en mega god oplevelse hos Vanløse Køreskole med Shahid. Han er virkelig en grineren og chill fyr, så det føles slet ikke stressende at være til køretimer.

Han er også bare mega rar og god til at forklare tingene på en simpel måde, så man faktisk forstår det. Man føler sig hurtigt tryg bag rattet, også selvom man er lidt nervøs i starten.

Teoritimerne i Vanløse Køreskole var også virkelig gode – det var ikke kedeligt som man måske kunne tro, og der var bare en god stemning. Og ærligt, sæderne var også sygt behagelige, så det gjorde det hele endnu bedre 😄

Alt i alt bare en virkelig god oplevelse – kan klart anbefales hvis du vil have en kørelærer der er både nice og samtidig tager det seriøst 👍

2026年3月31日

Trustpilot エクスペリエンス