レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Kleding besteld maar niet meer terug te sturen. Maat XL klopte ook voor geen meter en via de computer (ChatGPT) word je eindeloos aan het lijntje gehouden. Advies: nooit meer bestellen.

5぀星のうち1の評䟡

Ik zag een advertentie van een mooie trui, hij was gebreid. De andere kleren inde advertentie zagen er ook goed uit, het straalde klasse uit. Ik heb hem besteld en het bleek een vod te zijn, afzichte... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Niet aan beginnen! echt niet doen, als het product je niet bevalt zit je ermee. Dropshipping, product niet goed - retourkosten naar china tussen 35-65 euro. Er wordt van alles financieel aangebo... もっず芋る

䌁業情報

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Ik zag een advertentie van een mooie

Ik heb hem besteld en het bleek een vod te zijn, afzichtelijk ding. Je mag hem dan vervolgens op eigen kosten retour naar China sturen, en dan zou je misschien je geld terug krijgen.....dit zijn gewoon oplichters. Mijn eigen schuld natuurlijk, ik had gewoon de reviews moeten lezen.....

2026幎1月17日

Product nooit aangekomen

Product nooit aangekomen. Verschillende malen mail met track and trace code gehad. Bij aanklikken komt hij uit bij het afleveradres! Maar geen pakketje daar.
Betaal maar wat meer op een betrouwbare site.

2025幎12月16日

Grote Oplichters!!!

Oplichters! Geld weg, geen leveringen. Paar keer mail contact gehad. Met excuses dat ze gehackt zijn , en werken aan een oplossing. Tijd rekken dus!! Na tijd Geen contact meer mogelijk.

2025幎1月25日

Oplichters

Er wordt van alles financieel aangeboden tot 30% retour van geld en product mogen houden. Ai gestuurde antwoorden. Dit zijn bedrijven die komen en heel snel gaan als iedereen maar de reviews leest.

2025幎11月26日

Van Lier? Van Leer?

Bedrijf presenteert zich als een Van Lier - achtige schoenenproducent. Maar de bestelde schoenen zaten in een zak en waren van de slechtste kwaliteit die je kan voorstellen.

2025幎10月16日

Bestel hier nooit

Bestel hier nooit
Wat een verschrikkelijk bedrijf
Kleding zeker niet wat er op de site staat
Krijg niemand te pakken
zit nog steeds op een pakketje te wachten , zal wel niet komen
Krijg geen bericht terug
Ongelooflijk dat zo,n bedrijf nog bestaat
Zelf helaas geen reviews gelezen ,anders had ik hier nooit besteld
Wat een aanfluiting

2025幎10月14日

kleding besteld

kleding besteld, de levering duurde 2 weken.
ik wil de kleding terug sturen maar telefoon wordt niet opgenomen en de email niet beantwoord.
kortom: het is een scam, waarschijnlijk drop ship vanuit China. terug sturen naar het adres in Nijmegen kan resulteren in kleding weg en geld weg

2025幎10月3日

Bestel hier nooit!!!!

Bestel hier nooit!!!!
Producten NIET zoals beschreven.
Veel te laat bezorgt!
retouren nu al 1.5 week bezig ze houden je aan de lijn met aanbiedingen waar je totaal niet op zit te wachten!!
Dus besteld echt niks geloof me

2025幎9月15日

Firma list en bedrog

Firma list en bedrog. Doen alsof ze in amsterdam zitten maar ordinaire dropshipper met lelijke troep ipv wat zichtbaar is op foto’s van hun “website”. Zending was maand onderweg en kwaliteit was nog minder dan dat van temu/shein.
Walgelijk gewoon dat dit soort mensen bestaan op de wereld, hoop dat karma bestaat.

2025幎9月1日

Eerst reviews checken!

Hahaha, wie zijn ogen niet open doet, moet zijn knip openen.
Met andere woorden als je zo stom bent om eerst te bestellen en dan pas eens te gaan kijken naar de reviews, dan koop je shite!
Ik dus ook! 80 euro weg. Polos 4XL besteld...jaja chinese xl!

2025幎9月8日

1 grote oplichting

1 grote oplichting, ze zoeken ook personeel. whahaha, ze hebben niet eens een pand, wel heb ik zn kvk nagetrokken.

ship direct heet het en de beste man of vrouw

ik ga hier maar is even mijn verhaal halen. aangezien ze nergens op reageren!!

De Ruiterberg 37
3452NB
Vleuten

2025幎8月26日

Koop hier niks!

Het bedrijf komt over als echt en betrouwbaar, maar het feit dat er nergens een fysiek contactadres te achterhalen is had me al moeten doen twijfelen...te laat dus..
Het is gewoon dropshipping met een zielig verhaal en foto's van AI, zelfs van een winkelpui die nooit bestaan heeft.

2025幎8月25日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ