Banner for Van Mossel Autoschade Groep - Culemborg

TrustScore 5段階評価の5

Pascalweg 29, 4104 BE Culemborg, Gelderland, NL

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Voor de schadeherstel kwamen we via onze verzekering bij Van Mossel in Culemborg. Schade is ellende, maar gelukkig heeft Van Mossel erg fijn geholpen. Ze zijn erg prettig in het contact. Ze denken me... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Bij binnenkomst werd ik al meteen goed geholpen. Er werd meteen foto’s gemaakt en werd gebeld naar mijn verzekering. Al met al super vriendelijk geholpen. Kreeg een vervangend vervoer en binnen paar d... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Om te beginnen viel het me op dat het een hele nette, lichte en schone garage is. Ik ben vriendelijk te woord gestaan en naast dat m'n deuk en krassen netjes gerepareerd zijn was het ook geen e... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Snelle service, vriendelijk geholpen zowel aan de telefoon als bij het bedrijf zelf. Fijne ervaring! Beste in Culemborg!

企業情報

1. 車体専門店

当該企業による記述

Als Van Mossel Autoschadegroep hebben wij alle benodigde kennis en kunde voor het herstellen van uw auto in huis. Ongeacht het merk of type.

連絡先

• Pascalweg 29, 4104 BE, Culemborg, Gelderland, オランダ

• 0345 57 56 44
Promotion box for Van Mossel Autoschade Groep - Culemborg

Schade, wat nu?

Volg ons stappenplan en ontdek wat je moet doen bij autoschade!

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 897

レビューを書く

Mijn mini keurig hersteld

Mijn mini keurig hersteld , fijne medewerkers.

2025年2月8日

Beste Brigitte,

We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de reparatie van je Mini en de service van onze medewerkers.

Super service

Super service, fijne leenauto en schade goed afgewerkt

2025年2月7日

Beste Gerard,

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden was met onze service, de leenauto en de afhandeling van de schade.

Geweldige service

Geweldige service, goed advies en zeer vriendelijk personeel

2025年2月7日

Beste Johan,

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service, advies en het vriendelijke personeel.

5つ星のうち5の評価

Goede service en nette afwerking.

2025年1月29日

Beste Mike,

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service en de afwerking.

Mvgr

Top geregeld

Top geregeld! Netjes gerepareerd en vriendelijke services

2025年1月29日

Beste Emiel

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de reparatie en de vriendelijke service.

Prima service

Prima service, lekkere koffie en een super afhandeling

2025年1月20日

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat je tevreden was met onze service, koffie en afhandeling. Mochten we in de toekomst nog iets voor je kunnen betekenen, horen we het heel graag.

5つ星のうち5の評価

Snel en professioneel geholpen met het…

Snel en professioneel geholpen met het herstel van mijn auto.

2025年1月14日

Beste Nando,

Wat fijn om te horen dat u zo snel en professioneel geholpen bent met de reparatie van uw auto! We stellen uw positieve feedback zeer op prijs en zijn blij dat we u van dienst konden zijn. Het is voor ons team altijd een grote motivatie om te horen dat onze service de verwachtingen overtreft. We streven ernaar om elke klant een optimale ervaring te bieden en uw beoordeling bevestigt dat we daarin geslaagd zijn. Dank u wel voor het delen van uw positieve ervaring. We hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten.

irfan Sayim

Goed en snel geholpen

Goed en snel geholpen. En netjes afgehandeld en geleverd.

2024年12月13日

Beste Willy,

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service en de snelle levering.

Lekkere koffie, aardig personeel

Snelle prijsopgave, goede service

2024年12月2日

Beste Djayden,

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden was met onze snelle prijsopgave en goede service.

Zeer tevreden klant!

Schade aan mijn auto perfect hersteld bij Van Mossel Autoschade in Culemborg.
Professioneel team met Michel als top-aanvoerder. Goede begeleiding, klantgericht meedenken en een perfect resultaat. Ik beveel Michel en team van harte aan!

2024年11月15日

Beste heer/mevrouw,

We zijn ontzettend blij te horen dat u tevreden bent met de reparatie van uw auto bij Van Mossel Autoschade in Culemborg. Het is fantastisch om te lezen dat u de service en het resultaat van Michel en zijn team zo positief ervaart. We zijn trots op onze medewerkers en streven ernaar om onze klanten altijd de best mogelijke service te bieden.

Zeer behulpzaam

Zeer behulpzaam, en vriendelijk. Reparatie goed uitgevoerd.

2024年10月13日

Beste Hans,

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de service en de reparatie.

Mochten we in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen, horen we het heel graag.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。