Banner for Van Mossel Autoschade Groep

1,531
TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Uitstekende service! Ik had een kleine schade aan mijn auto dat werd hersteld. De auto opgehaald na herstel van de schade en tot mijn vreugde was de auto gewassen en helemaal schoon afgeleverd. Ga z... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Na van achter aangereden te zijn - konden we op aanraden en telefonisch contact - door 'onze' vaste garage: autobedrijf Sinke in Goes - direct terecht voor het vaststellen van de schade. We werden... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

䌁業情報

1. 車䜓専門店

圓該䌁業による蚘述

連絡先

Promotion box for Van Mossel Autoschade Groep

Schade, wat nu?

Volg ons stappenplan en ontdek wat je moet doen bij autoschade!

優良

過去12か月のレビュヌ数: 875ä»¶

レビュヌを曞く

Uitstekende service

Uitstekende service!
Ik had een kleine schade aan mijn auto dat werd hersteld. De auto opgehaald na herstel van de schade en tot mijn vreugde was de auto gewassen en helemaal schoon afgeleverd. Ga zo door met de uitstekende service aan jullie klanten

2026幎9月12日
5぀星のうち5の評䟡

Blij met de “nieuwe auto”

Allereerst complimenten voor het repareren van de schade aan mijn auto. Tevens goed geholpen toen mijn leenauto het niet meer deed (voor nieuw vervangend vervoer gezorgd).

2026幎9月11日

Beste Paulina,

Wat fijn om te horen dat de schade aan uw auto naar tevredenheid is gerepareerd! We zijn ook blij dat we u snel van nieuw vervangend vervoer konden voorzien toen de leenauto problemen gaf. Dank u wel voor uw complimenten!

Beste Wilco,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback. We zijn blij te horen dat u snel en vakkundig geholpen bent. We waarderen uw complimenten enorm.

Super fijne service

Super fijne service, goede communicatie en schade was vlot afgehandeld

2026幎9月11日

Beste familie Saricicek-Poelsma,

Wat fijn om te horen dat u onze service als super fijn heeft ervaren en dat de communicatie goed was. We zijn blij dat de schade vlot is afgehandeld. Hartelijk dank voor uw positieve feedback!

5぀星のうち5の評䟡

Goede en duidelijke informatie gegevens

Goede en duidelijke informatie gegevens over de schade en schadeafhandeling

2026幎9月9日

Beste Annelies,

Fijn om te horen dat de informatie over de schade en afhandeling duidelijk was. We waarderen uw positieve feedback!

Top service

Beste heer/mevrouw Ossevoort,

Bedankt voor uw 5-sterrenreview. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service.

5぀星のうち5の評䟡

Vanaf het melden van de schade is alles

Vanaf het melden van de schade is alles goed en snel gegaan. Vervangend vervoer en vriendelijkheid van medewerker en vooral het schadeherstel heeft mij besloten om 5 sterren te geven! Een extra ster voor de medewerkster Felicia. !!

2026幎9月9日

Beste heer/mevrouw van Grevengoed,

Wat fijn om te horen dat het hele proces, vanaf de melding tot het herstel, zo goed en snel is verlopen. We zijn blij dat het vervangend vervoer en de vriendelijkheid van onze medewerker zo gewaardeerd werden, en dat het schadeherstel u heeft overtuigd om ons vijf sterren te geven. We zullen de extra waardering aan onze collega Felicia doorgeven ;).

5぀星のうち5の評䟡

reparatie en spuitwerk is van goede

reparatie en spuitwerk is van goede kwaliteit en tijdig opgeleverd

2026幎9月5日

Beste heer/mevrouw,

Wat fijn om te horen dat de reparatie en het spuitwerk van goede kwaliteit waren en tijdig zijn opgeleverd. We zijn blij dat u tevreden bent met onze service. Hartelijk dank voor uw positieve feedback!

5぀星のうち1の評䟡

Afspraak niet nakomen

Op 25 aug. 26 afspraak gemaakt voor 1 sept. om mijn lease auto te laten schouwen bij een aangewezen schade bedrijf vanuit Arval Lease. Dit was van Mossel schade bedrijf Zwolle.
Dezelfde dag afspraak verplaatst naar 8 sept. aangezien de schouw maximaal vijf dagen voordat de lease auto op transport moet, moet plaatsvinden. Lease auto gaat op 10 sept.op transport.
Telefonisch contact gehad hierover en afspraak ingepland.
Bevestiging via de mail ontvangen.

Vandaag, 07 sept (2 weken later)werd ik gebeld door van Mossel dat de afspraak niet door kon gaan en verplaatst moest worden.
Op doorvragen bleek dat er helemaal geen plek was en men druk was. Dit gold ook voor andere filialen. Men kon niets voor mij betekenen

Lekker dan, twee weken geleden afspraak ingepland, 2x keer contact hierover gehad om vervolgens een dag van te voren te horen krijgen dat men te druk is en onze afspraak niet door kan gaan.
Lease auto gaat zonder schouw over 2 dagen op transport.

Neem dan deze afspraak niet aan als het te druk is en zorg dat het convenant/contract met leasebedrijf Arval ontbonden wordt als je het toch te druk hebt en hierin niet genoeg betrouwbaar hierin bent en andere prioriteiten kennelijk hebt
..Toon minder

2026幎9月7日

Best heer/mevrouw,

Vervelend om te lezen dat uw afspraak uiteindelijk niet kon doorgaan en dat u hierover zo kort voor de geplande schouw bent geïnformeerd. We begrijpen dat dit voor u een teleurstellende situatie is, zeker gezien de planning rondom het transport van uw leaseauto.

We nemen uw feedback intern mee en zullen dit bespreken met de betrokken vestiging. We kijken daarbij ook naar hoe we de communicatie en planning rondom dergelijke afspraken verder kunnen verbeteren.

Bedankt voor het delen van uw feedback.

5぀星のうち5の評䟡

Onze auto voor de tweede maal door van

Onze auto voor de tweede maal door van Mossel Autoschade in Middelburg naar volle tevredenheid laten herstellen. Fijn bedrijf met oog voor de klant.

2026幎8月7日

Beste Robert,

Wat fijn om te horen dat u voor de tweede keer zo tevreden bent over de herstelling van uw auto bij ons in Middelburg! We zijn blij dat u ons een fijn bedrijf vindt met oog voor de klant.

5぀星のうち5の評䟡

Kwam ongeverwacht voor lampje kreeg

Kwam ongeverwacht voor lampje kreeg deze voor nik beat gelopen

2026幎9月7日

Beste Rick,

Bedankt voor de 5 sterren! Fijn om te lezen dat u tevreden bent. Bedankt voor uw vertrouwen en positieve beoordeling.

5぀星のうち5の評䟡

Super schadebedrijf wij zijn dik

Super schadebedrijf wij zijn dik tevreden . Bij aflevering keurig gewassen .

Beste Tiny,

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over ons schadeherstel en de aflevering! We waarderen uw positieve feedback enorm.

5぀星のうち4の評䟡

Net bedrijf

Net bedrijf, beleefd en goede service.

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor uw positieve feedback. Fijn om te lezen dat u tevreden bent.

We streven er altijd naar om onze klanten een 5-sterrenervaring te bieden. Daarom horen wij graag wat wij nog beter hadden kunnen doen om ook van u een 5-sterrenreview te mogen ontvangen.

Uw feedback is van harte welkom via schade.ktv@vanmossel.nl.

Alvast bedankt voor uw reactie!

Mvgr

Vakmanschap

Uitstekende service, goed geregeld.

Beste heer/mevrouw Van Ginkel,

Allereerst onze excuses dat het schadeherstel niet naar tevredenheid is verlopen.

Ik zal uw feedback doorzetten naar mijn collega’s in Goes. Zij zullen hierover contact met u opnemen.

5぀星のうち3の評䟡

Vervangende auto vies en niet vergelijkbaar

Vervangende auto was totaal niet vergelijkbaar. Oud en heel vies. Kofferbak vol met opgedroogd modder. Geen bruikbare navigatie. Na veel gemopper uiteindelijk wel prima vervoer gehad op dag 3. Hoewel ook geen schone auto maar verder prima. Schade uiteindelijk netjes afgehandeld maar we moeten nog terug voor kleurverschil

2026幎9月1日

Beste Petra,

We betreuren het dat de vervangende auto niet aan uw verwachtingen voldeed en dat er ongemakken waren met de staat en navigatie. We waarderen uw geduld en feedback enorm. We zorgen ervoor dat de afhandeling van de schade en het kleurverschil naar tevredenheid worden opgelost.

5぀星のうち5の評䟡

Vriendelijk duidelijk over de werkzaamheden

Vooraf gekeken wat schade was en gezorgd dat we veilig konden rijden tot herstel. Duidelijk over werkzaamheden en tijdsbestek.

2026幎8月9日

Beste John,

Wat fijn om te horen dat we u goed hebben geholpen met de schade en dat u veilig de weg op kon. We waarderen uw positieve feedback over onze duidelijke communicatie.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。