Banner for Van Mossel Fiat, Jeep & Alfa Romeo

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Zo wie zo makkelijk om online afspraak te maken . Medewerkers zijn vriendelijk . Meestal blijf ik wachten tot Fiat klaar is en dat kan heel goed in de koffiecorner , waar je zelf koffie of thee... もっず芋る

䌁業情報

Van Mossel Fiat, Jeep & Alfa Romeo に぀いお

圓該䌁業による蚘述

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Fiat, Jeep & Alfa Romeo:
Van Mossel is officieel dealer van Fiat, Jeep & Alfa Romeo en heeft vestigingen in Breda, Tilburg, Goes, Roosendaal en Oosterhout.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

連絡先

Promotion box for Van Mossel Fiat, Jeep & Alfa Romeo

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

ほが満足

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 120ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Gebrek aan communicatie en onzorgvuldigheid

Ondanks eerdere teleurstellingen bij van Mossel met eerdere Jeeps, in 2025 een nieuwe Jeep aangeschaft, 3 mnd levertijd was afgesproken, de productie werd keer op keer verschoven dus ook de levering, geen enkel bericht gekregen hierover steeds zelf bellen, uiteindelijk na 6 mnd van de vestiging directeur een net gearriveerd showroom model gekregen. eind april dit jaar alle veiligheid systemen en het hybride deel gestopt, een dag later kon de auto uitgelezen worden, conclusie ABS sensor kapot.
Er stond reeds een terugroep afspraak gepland voor eind mei en dan zou de sensor ook vervangen worden.
Eind mei auto opgehaald en krijg doodleuk te horen “ we hebben de diagnose gesteld dat het abs sensor kapot is “ terwijl dat 1 mei al vastgesteld was, maar niets gerepareerd, dus 2 weken later vervolg afspraak.
2e week juni, auto gebracht, ik vraag nog of het onderdeel er is en rij naar huis met vervangend vervoer, onderweg gebeld, “ het onderdeel is er niet “
De vestiging directeur beloofd het onderdeel te bestellen en de auto thuis op te laten halen met achterlating van vervangend vervoer. Vervolgens niets gehoord en uiteindelijk Jeep klantenservice ingeschakeld, na onderzoek door hen bleek het onderdeel al geleverd te zijn, na mail met het voorstel of het niet beter was dat van Mossel de auto terugnam, eindelijk een afspraak voor 10 juli.
Die dag waren ze ook nog het ophalen vergeten, maar uiteindelijk na 2 1/2 mnd gerepareerd.
Al die tijd rond gereden zonder abs, tractie controle, adaptive cruisecontrol, hybride deel, botsing detectie, parkeerrem, bandenspanning sensor, rijstrook assistent, Hill assist. Volgens een van de receptie medewerkers maakte het niet zo uit want je kon gewoon rijden.
Allen voor de gang van zaken rond de aanschaf zijn er excuses gemaakt, voor de rest nog nooit.
Conclusie: dusdanig klaar met van Mossel dat ik de auto inruil voor een merk buiten de van Mossel groep.

2026幎7月10日

Onder garantie van mijn 2dehands Mg Zs

Onder garantie van mijn 2dehands Mg Zs Ev een paar opmerkingen laten in orde maken en deze werden zonder problemen of bijkomende kosten op de kortst mogelijke tijd opgelost !! Dikke pluim voor de onderhoudsdienst en onthaal Channa!!!

2026幎7月22日

Van Mossel Fiat, Jeep & Alfa Romeo からの回答

Dank voor de mooie review Willy. Graag tot een volgend bezoek.

Geen hulp bij motorpech

Onze jeep moest vanwege een elektronische storing weggesleept worden. Op instructie vanJeep recovery is onze auto naar Jeep Van Mossel gebracht. Tot mijn stomme verbazing en grote frustratie weigert van mossel om de auto! Met als argument we hebben geen tijd. Wat een botte weigering en slechte ondersteuning!

2026幎7月16日

Heel goede ervaring

Ontvangst goed, goede kennis van product, uitstekende service tijdens koop

2026幎7月13日

Van Mossel Fiat, Jeep & Alfa Romeo からの回答

Dank voor de mooie review. Veel rijplezier met de nieuwe auto toegewenst. Graag tot een volgend bezoek.

5぀星のうち1の評䟡

Afspraken nakomen lukt ook niet bij

Afspraken nakomen lukt ook niet bij reviews!!
Laat maar, wij zijn klaar met de Van Mossel groep.
Praatjes voldoende maar afspraken nakomen lukt niet. Op 25 juni een review geplaatst waarop wij een reactie hebben ontvangen dat er contact opgenomen wordt. We zijn twee weken verder en nog niets mogen vernemen. Nu staat er niet aangegeven in welk jaar dus we wachten het maar af. Wel jammer en zeker een gemiste kans om een positieve review achter te laten.

2026幎7月6日

Algemene indruk.

Je wordt er vriendelijk gehopen . Het is een kleine club waardoor ze je bij je naam kennen en dat voelt, als klant gewoon goed, korte lijnen en problemen worden meteen aangepakt. Ook m.b.t. de verkoop worden er bij tel. vragen correct terug gebeld en voorzien van deugdelijk advies en men wordt zeker niet onder druk gezet tot een aankoop. Ik kan u vertellen het is misschien de kleinste club binnen de van Mossel groep maar wel de meest persoonlijke. M.v.g. Louis

2026幎7月4日

Van Mossel Fiat, Jeep & Alfa Romeo からの回答

Dank voor de mooie review en aanbeveling Louis. Graag tot een volgend bezoek in Tilburg.

5぀星のうち5の評䟡

Keurig en betrouwbaar bedrijf.

Keurige ontvangst door een vriendelijke medewerker.
Gaf een leenfiets mee die in orde was.
Bij het afhalen van de auto weer dezelfde goede ervaring.

2026幎7月4日

Van Mossel Fiat, Jeep & Alfa Romeo からの回答

Dank voor de mooie review Frans en graag tot een volgend bezoek.

5぀星のうち2の評䟡

Gemaakte afspraak stond tot 2 keer toe

Gemaakte afspraak stond tot 2 keer toe niet in de agenda. Na twee uur op de afgesproken datum gevraagd te hebben of apk keuring en bandenwissel al gedaan waren , kreeg ik te horen dat ze prioriteit hadden staan.
Toen wel een vervangende auto gekregen, geen Maserati, en volgende dag is auto omgeruild.

2026幎5月21日

Correct en vriendelijk

Correct en vriendelijk. En een goede toelichting en info over de verrichte werkzaamheden.

2026幎6月17日

Van Mossel Fiat, Jeep & Alfa Romeo からの回答

Dank voor de mooie review. Graag tot een volgend bezoek.

5぀星のうち2の評䟡

slechte service

bij elke beurt gaat er wel wat verkeerd. nu weer vergeten de melding in het systeem weg te halen, is de 2e keer. (je vraag je dan gelijk af wat er nog meer niet gedaan is)
dan verwachten ze ook nog dat je de dag erna nog even terug kan komen (reistijd 2.5 uur en 120km).

2026幎5月18日

Van Mossel Fiat, Jeep & Alfa Romeo からの回答

Dank voor de review en kritische noot. Vervelend om te vernemen dat het onderhoud niet naar uw tevredenheid is uitgevoerd. Wij streven naar een optimale dienstverlening en zullen u hieromtrent dan ook contacteren. Excuses voor het ongemak.

5぀星のうち4の評䟡

Lekker op tijd volgens afspraak

Lekker op tijd volgens afspraak geholpen. Kon wachten op de beurt met goede koffie en koek. Prima.

2026幎6月14日

Van Mossel Fiat, Jeep & Alfa Romeo からの回答

Dank voor de mooie review Christine. Graag tot een volgend bezoek. De koffie staat klaar :-)

5぀星のうち4の評䟡

Diagnose en werkzaamheden zijn prima

Diagnose en werkzaamheden zijn prima uitgevoerd. Minpuntje was de telefonische bereikbaarheid, doorverbinden lukte helaas vaak niet vanwege telefonische drukte in Breda. Na contact werd er wel goede actie ondernomen.

2026幎6月12日

Van Mossel Fiat, Jeep & Alfa Romeo からの回答

Dank voor deze mooie beoordeling en kritische noot. Deze nemen wij mee ter verbetering. Graag tot een volgend bezoek in Breda.

5぀星のうち3の評䟡

Slechte afspraak

We hadden een wacht-afspraak gemaakt, zou ca 2-2,5 uur duren. Na 3 uur zelf gaan vragen hoelang het nog ging duren: moesten er nieuwe banden op die ze niet hadden liggen en in de middag pas binnen kwamen. Had dat even komen zeggen zodra dat bekend was! De dag erna ging het banden spanning lampje branden: weer terug was er iets misgegaan met het resetten dachten ze. Dus nee geen goede ervaring al met al.

2026幎5月30日

Zeer tevreden klant

Onlangs een Fiat 500 gekocht. Het contact met Bas Wouters verliep vanaf het eerste moment erg prettig. Goede inruilwaarde oude auto. Hij dacht goed mee, was niet opdringerig en gaf deskundig advies. Ook de afhandeling en de proefrit waren top geregeld. Heel tevreden met mijn auto en de geweldige service!" Top team Tilburg, beveel hun aan.

2026幎5月25日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス