vlotte balie medewerker. na de diagnose direct een schatting van de kosten gegeven voor de onderdelen en arbeid. weliswaar was het bedrag iets hoger dan een andere dealer/shop

レビュアーのコメントを見てみましょう
Onlangs hebben wij hier een Ford Fiesta gekocht en we zijn ontzettend tevreden! Vanaf het eerste contact verliep alles heel soepel, prettig en professioneel. Wij zijn uitstekend geholpen door v... もっと見る
Bij het afspraak maken voor een servicebeurt kon ik verrassend snel terecht, de volgende dag al! Vriendelijk personeel en de auto was vlot weer klaar. Ben sinds mijn eerste auto al klant met volle te... もっと見る
Vanaf het eerste contact tot aan de aflevering hebben wij een geweldige service ervaren. De aflevering was uitstekend verzorgd en alles werd netjes en duidelijk uitgelegd Met vooral dank aan Caspe... もっと見る
企業情報
Van Mossel Nissan について
当該企業による記述
Meer lezen over onze visie? https://www.vanmossel.com/over-ons/
連絡先

Profiteer nu van topdeals!
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Alles is goed gedaan.Als er iets exstra…
Alles is goed gedaan.Als er iets exstra gedaan moet worden wordt er contact opgenomen. Zeer kundig en vriendelijke mensen,

Zwaar onder de maat
Ik was erg verbaasd dat iemand mij aan het eind van de service riep en mij een service boekje overhandigde waar niets in stond. Waarom moest dit dan uit de auto gehaald worden? Ik stond erop dat er een service werd afgetekend. Uiteindelijk moest ik ook alles kunnen overleggen toen ik mijn auto kwam inruilen.
Verder heb ik een vraag gesteld betreffende de verlengde garantie. Hier kon geen antwoord op worden gegeven en ik zou worden teruggebeld. Nooit meer iets vernomen. Slordig allemaal en schept geen vertrouwen in van Mossel. Verkoop praatjes waren goed maar de rest is beneden ieder maar van wat ik ooit gewend ben geweest.

Klantenservice
Klantenservice, is nogal wat aan te verbeteren.
Stralen een monopolie positie uit.

Van Mossel Nissan からの回答
Na 2,5 uur wachten kwam de monteur er…
Na 2,5 uur wachten kwam de monteur er achter dat hij het verkeerde onderdeel had. Wellichr checken voordat je aan de klus begint?

Van Mossel Nissan からの回答
Wij zijn heel goed geholpen
Wij zijn heel goed geholpen, en alles werd heel goed uitgelegd nogmaals heeeel goed geholpen.

Van Mossel Nissan からの回答
de klantvriendelijkheid de service van…
de klantvriendelijkheid de service van halen en brengen. echt top.

Service en personeel
Had kleine schade aan mijn Nissan Juke.
Dit is netjes en perfect opgelost.
Mijn complimenten hiervoor.

Van Mossel Nissan からの回答
Helaas is de reparatie niet goed…
Helaas is de reparatie niet goed gecontroleerd, diezelfde storing is nog steeds aanwezig.
Hopelijk kan dit alsnog worden opgelost.
(Inderdaad opgelostl)

Niet tevreden
Jammer dat de geoffreerde prijs exclusief btw bleek te zijn. Als particulier reken je op een prijs inclusief btw. Daarnaast 2 nieuwe banden gehad. Beide waren niet voldoende opgepompt. Systeem gaf melding van te zachte banden. Heb dezelfde dag de banden maar opgepompt. Slordig!

Heel netjes geholpen
Heel netjes geholpen , en alles volgens afspraak ! Ook prima uitleg van de bediening van de auto !

Van Mossel Nissan からの回答
Geen prijsopgave en gerepareerd.
Mijn maand oude 2e hands auto voor het eerst gebracht voor onderhoud. Goed verlopen.
Kan beter:
Meldde dat ik een rammel hoorde in de voortrein. Ipv een belletje wat het is en wat het kost is het al gemaakt en in rekening gebracht.;
Auto gecheckt op diverse punten, welke punten en wat zijn de bevinden zijn niet gedeeld.
Verder een goede ontvangst en nette afhandeling. Kreeg ook gratis een gereserveerde leenfiets.
Gaan zorgvuldig te werk
Gaan zorgvuldig te werk, en zijn vriendelijke klantgerichte medewerkers

Van Mossel Nissan からの回答
Ik heb begrepen dat de kosten van een…
Ik heb begrepen dat de kosten van een onderhoudsbeurt door Nissan worden betaald. Een grote onderhoudsbeurt van 1100€ 2 uur arbeid zonder bijzonderheden is een schandaal
Alles was piekfijn in orde
Alles was piekfijn in orde, alles werd tot in de puntjes geregeld.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。