Banner for Van Mossel Nissan

4.4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち3の評䟡

5぀星のうち4の評䟡

Mijn maand oude 2e hands auto voor het eerst gebracht voor onderhoud. Goed verlopen. Kan beter: Meldde dat ik een rammel hoorde in de voortrein. Ipv een belletje wat het is en wat het kost is het... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Netjes gecommuniceerd. Afspraak nakomen. Auto was naar garage voor een terugroep actie. Het zou twee dagen duren. Maar binnen 1 1/2 dag was het gereed. Prima vervangende auto gehad tijdens de reparati... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Had kleine schade aan mijn Nissan Juke. Dit is netjes en perfect opgelost. Mijn complimenten hiervoor.

䌁業情報

Van Mossel Nissan に぀いお

圓該䌁業による蚘述

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Nissan:
Van Mossel is officieel Nissan-dealer en heeft vestigingen in Amsterdam, Dordrecht, Gorinchem, Rotterdam, Tiel en Vlaardingen.

Over Van Mossel:
Mobiliteitsbedrijf Van Mossel Automotive Group is in ruim 75 jaar tijd uitgegroeid tot het grootste automotive bedrijf van de Benelux. Hieronder vallen de dealerbedrijven, schadeherstelbedrijven, leasebedrijven en tal van andere mobiliteitsoplossingen. Daarnaast biedt de groep diverse diensten onder één dak zoals verzekeringen, financieringen, signing/inbouw/carrosserie en autoverhuur. Meer lezen? Ga naar www.vanmossel.nl

Onze visie:
Meer lezen over onze visie? https://www.vanmossel.com/over-ons/

連絡先

Promotion box for Van Mossel Nissan

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

4.4

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Vriendelijke ontvangst en goede

Vriendelijke ontvangst en goede duidelijke service.

2026幎5月3日

Ray Slot,

Fijn dat u onze vriendelijke ontvangst en duidelijke service waardeert. Bedankt voor uw positieve feedback!

In een paar letters

In een paar letters , Het zorg dragen van je wensen als klant.

2026幎4月27日

Goedemorgen,

Wat fijn dat we aan uw wensen als klant voldoen! We waarderen uw feedback enorm en zijn blij met uw positieve ervaring.

5぀星のうち3の評䟡

Niet tevreden

Jammer dat de geoffreerde prijs exclusief btw bleek te zijn. Als particulier reken je op een prijs inclusief btw. Daarnaast 2 nieuwe banden gehad. Beide waren niet voldoende opgepompt. Systeem gaf melding van te zachte banden. Heb dezelfde dag de banden maar opgepompt. Slordig!

2026幎4月1日
自発的なレビュヌ

Heel netjes geholpen

Heel netjes geholpen , en alles volgens afspraak ! Ook prima uitleg van de bediening van de auto !

2026幎4月26日

heer de Grundt,

Fijn om te horen dat we u goed hebben geholpen en alles volgens afspraak is verlopen! We zijn blij dat de uitleg over de auto duidelijk was. Bedankt voor de positieve feedback!

5぀星のうち4の評䟡

Geen prijsopgave en gerepareerd.

Kan beter:
Meldde dat ik een rammel hoorde in de voortrein. Ipv een belletje wat het is en wat het kost is het al gemaakt en in rekening gebracht.;
Auto gecheckt op diverse punten, welke punten en wat zijn de bevinden zijn niet gedeeld.

Verder een goede ontvangst en nette afhandeling. Kreeg ook gratis een gereserveerde leenfiets.

2026幎4月26日

Gaan zorgvuldig te werk

Gaan zorgvuldig te werk, en zijn vriendelijke klantgerichte medewerkers

2026幎4月23日

F.V.,

Wat fijn dat onze klantgerichte aanpak en zorgvuldigheid zo gewaardeerd worden. Hartelijk dank voor uw positieve feedback!

5぀星のうち2の評䟡

Op 22 april om 10:21 uur belde ik om

Op 22 april om 10:21 uur belde ik om mijn afspraak voor de auto-inspectie te annuleren. Ik sprak in het Nederlands met de telefoniste en vroeg beleefd of ze een woord dat ik niet begreep in het Engels wilde herhalen. De telefoniste antwoordde onbeleefd dat ze dat niet zou doen en het gesprek werd beëindigd. Zo hoort goede klantenservice er niet uit te zien.

2026幎4月22日
自発的なレビュヌ

Van Mossel Nissan からの回答

Het spijt me dat uw ervaring niet prettig was.
Dit is niet hoe wij onze klanten te woord willen staan.
Heeft u op dit moment nog vragen waar ik u mee kan helpen?
Martijn den Ambtman
Operationeel directeur
06-22486183

Netjes gecommuniceerd

Netjes gecommuniceerd. Afspraak nakomen. Auto was naar garage voor een terugroep actie. Het zou twee dagen duren. Maar binnen 1 1/2 dag was het gereed. Prima vervangende auto gehad tijdens de reparatie.

2026幎4月22日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス