ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Mijn maand oude 2e hands auto voor het eerst gebracht voor onderhoud. Goed verlopen. Kan beter: Meldde dat ik een rammel hoorde in de voortrein. Ipv een belletje wat het is en wat het kost is het... ãã£ãšèŠã
Netjes gecommuniceerd. Afspraak nakomen. Auto was naar garage voor een terugroep actie. Het zou twee dagen duren. Maar binnen 1 1/2 dag was het gereed. Prima vervangende auto gehad tijdens de reparati... ãã£ãšèŠã
Had kleine schade aan mijn Nissan Juke. Dit is netjes en perfect opgelost. Mijn complimenten hiervoor.
äŒæ¥æ å ±
- èªåè»è²©å£²åº
- äžå€è»ãã£ãŒã©ãŒ
Van Mossel Nissan ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Meer lezen over onze visie? https://www.vanmossel.com/over-ons/
é£çµ¡å
ãªã©ã³ã
- vanmossel.nl/nissan

Profiteer nu van topdeals!
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Service en personeel
Had kleine schade aan mijn Nissan Juke.
Dit is netjes en perfect opgelost.
Mijn complimenten hiervoor.
Helaas is de reparatie niet goedâŠ
Helaas is de reparatie niet goed gecontroleerd, diezelfde storing is nog steeds aanwezig.
Hopelijk kan dit alsnog worden opgelost.
åçã« AI æ¯æŽãå©çšããå ŽåããããŸã詳现ã衚瀺
Vriendelijke ontvangst en goedeâŠ
Vriendelijke ontvangst en goede duidelijke service.

Werkzaamheden uitgevoerd zoalsâŠ
Werkzaamheden uitgevoerd zoals afgesproken conform offerte
Geen afspraak maar toch tussendoor snelâŠ
Geen afspraak maar toch tussendoor snel geholpen. Top, fijne service.
Niet tevreden
Jammer dat de geoffreerde prijs exclusief btw bleek te zijn. Als particulier reken je op een prijs inclusief btw. Daarnaast 2 nieuwe banden gehad. Beide waren niet voldoende opgepompt. Systeem gaf melding van te zachte banden. Heb dezelfde dag de banden maar opgepompt. Slordig!
Good service and good communcation
Heel netjes geholpen
Heel netjes geholpen , en alles volgens afspraak ! Ook prima uitleg van de bediening van de auto !

Van Mossel Nissan ããã®åç
Geen prijsopgave en gerepareerd.
Kan beter:
Meldde dat ik een rammel hoorde in de voortrein. Ipv een belletje wat het is en wat het kost is het al gemaakt en in rekening gebracht.;
Auto gecheckt op diverse punten, welke punten en wat zijn de bevinden zijn niet gedeeld.
Verder een goede ontvangst en nette afhandeling. Kreeg ook gratis een gereserveerde leenfiets.
Gaan zorgvuldig te werk
Gaan zorgvuldig te werk, en zijn vriendelijke klantgerichte medewerkers

Van Mossel Nissan ããã®åç
Ik heb begrepen dat de kosten van eenâŠ
Ik heb begrepen dat de kosten van een onderhoudsbeurt door Nissan worden betaald. Een grote onderhoudsbeurt van 1100⬠2 uur arbeid zonder bijzonderheden is een schandaal
Alles was piekfijn in orde
Alles was piekfijn in orde, alles werd tot in de puntjes geregeld.
Ik wordt daar altijd vriendelijk enâŠ
Ik wordt daar altijd vriendelijk en prima geholpen nooit klachten
Op 22 april om 10:21 uur belde ik omâŠ
Op 22 april om 10:21 uur belde ik om mijn afspraak voor de auto-inspectie te annuleren. Ik sprak in het Nederlands met de telefoniste en vroeg beleefd of ze een woord dat ik niet begreep in het Engels wilde herhalen. De telefoniste antwoordde onbeleefd dat ze dat niet zou doen en het gesprek werd beëindigd. Zo hoort goede klantenservice er niet uit te zien.

Netjes gecommuniceerd
Netjes gecommuniceerd. Afspraak nakomen. Auto was naar garage voor een terugroep actie. Het zou twee dagen duren. Maar binnen 1 1/2 dag was het gereed. Prima vervangende auto gehad tijdens de reparatie.
Welkom bij Van Mossel
De ontvangst, de klantvriendelijkheid, de deskundigheid en de manier waarop de klant de vrijheid werd gelaten zelf keuzes te maken. Kortom zeer tevreden!!
De ontvangst
De ontvangst, je voelt je welkom, het adviseren en het meedenken. Daar ben ik al jaren content mee. Ook de auto gestofzuigd en door de wasstraat helemaal TOP!!
Prettige verkoper
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹