ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Fiets van 2.700 besteld en betaald, deze was volgens de site op voorraad en zou dan binnen 24 uur verzonden worden. Nu een week verder, geen enkel teken van leven Telefonisch niet bereikbaar, alt... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Haibike bestellt und nicht bekommen
Hab mir bei Vansprint am 01.04.2026 ein schönes Haibike in grÃŒn bestellt und direkt bezahlt.Hatte bei der Bestellung die ÃberprÃŒfung mit angeklickt , die dann 1 bis 2 Tage lÀnger in der Lieferungszeit ausmacht . Nach einer Woche immernoch keine VersanbestÀtigung . Ich rufe den Kundendiesnt an und mir wurde telefonisch zugesichert das das Haibike im Hause wÀre und nur noch ÃŒberprÃŒft und Versand fertig gemacht werden muss. Nach weiteren 3 Tagen rief ich wieder an , erneut gleich Antwort .Nach weiteren 4 Tagen dasselbe. Dann schrieb ich eine Email um mehr Druck zumachen weil ich am Wochenende endlich fahren wollte und die Antwortmail war , das das Bike nicht mehr verfÃŒgbar wÀre . Ich schrieb zurÃŒck das ich mich verarscht fÃŒhle und möchte meinem Ãrger Luft. Die Anwortmail war dann das es an einem Systemfehler lag , das Bike schon an einen anderen Kunden ging der frÃŒher bestellt hatte . Aber ich könnte mir alternativ was aussuchen. Ich rief an dann an machte meinem Ãrger Luft und bat um RÃŒckzahlung .Diese erfolgte auch innerhalb 2 Tagen, das ich als einzigstes positiv bewerten kann. FAZIT : Fast 3 Wochen und meine Zeit vergeudet und den Kunden dann so abzuspielen mit einem Systemfehler geht in meinen Augen gar nicht !!!!!!!!!
Wat een waardeloze ballentent, koop je fiets hier niet!!!
Wat een waardeloos bedrijf is dit!!! 3 maanden geleden (!!!) een fiets besteld met een levertijd van 3-5 werkdagen en na wekenlang sturen van ontelbare mailtjes, uitblijven van reacties, geen bereik van klantenservice en almaar oplopende irritatie uiteindelijk te horen gekregen dat de bestelde fiets niet meer leverbaar was (???). Toen ik noodgedwongen koos voor een andere fiets ontving ik deze weer weken later en wat bleekâŠ.. ik heb na 3 maanden ellende een verkeerde! fiets ontvangen!! Het is echt een kwestie van fout op fout op fout bij dat bedrijf en ze doen alsof ze er echt alles aan doen om het op te lossen. Het tegendeel is waar; Nu weigeren ze me de juiste fiets te sturen om bij de levering daarvan de fietsen om te wisselen! Ik moet de foutief geleverde fiets eerst terugsturen (om dan hoogstwaarschijnlijk weer 3 maanden zonder fiets te moeten zitten!). Het wantrouwen spat ervan af bij ze, terwijl je zou denken dat als er iemand niet te vertrouwen is, dat dat Vansprint is!!! Bespaar jezelf een hoop frustratie; koop hier absoluut geen fiets!! Binnenkort op Radar te zien.
nog een horrorverhaal
Mig een horrorverhaal. Bestel jiets merr bij dit bedrijf.. fietss besteld in belgie. Deze wordt gekeverd via zeeland. Geen problerm. Bestellen en leveren ging vlot. Nu is mijn versnelling kapot. Vorig jaar juni een melding gedaan via zeelsnd vua de email. Zij hebben de fiets geleverd. Je komt er tel. Niet door. Altijd voicemail en druk en bellen niet terug. Ik krijg een email nr. En men reageert. Dit en dat te testen. Hebben we gedaan. Via beabtwoorden op de mail gereageerd. Het blijft stil. Dit is nog 2x zo gegaan. Iedere keer hetzelfde test verhaal, terwijl ik intussen heb aangegeven dat dat het niet is. Van pure ellende zelf een nieuwe computer gekocht. Dit werkt ook niet. Volgens fietsenmakers in onze buurt ligt het aan de motor. Zij verkopen echter geen ecobike, hebben er geen verstand van en willen de taak niet op zich nemen. Heb een uitgebreid verhaal bij van sprijt ingediend en gemeld dat we de fiets willen opsturen. Dat we eisen dat ze eindelijk hun verantwoordelijk nemen. Het blijft gewoon weer stil. Asociaal gedrag. Ik heb er genoeg van en wij gaan er onze rechtsbijstsnd op zetten en spannen een rechtszaak aan wegens het in gebreke blijven. Ik ben een vrouw van 63 en ga netjes met mijn fiets om. We gebruiken de fiets grotendeels op vakantie en hij heeft heel weinig kilometers gereden. Koop niet bij dit bedrijf. Je gaat ojtzettend op je snuit als er wat aan je fiets mankeert. Ik heb nog 1,5 jaar garantie. Maar wat heb je daar aan als ee verkoper je niet helpt. Wij moeten vanuit noord nederland 3,5 uren rijden om de fiets te brengen. Ik kan ze wel schieten die lui...echt....zo frutrerend. Ik heb ook geen andere fiets en heb dus al een half jaar niet kunnen fietsen. !!!!!!!!
Fiets werd keurig afgeleverd
Fiets werd keurig afgeleverd en was na montage trappers en stuur meteen gebruiksklaar. Scherpe prijs en goede kwaliteit. Ik koos voor een uitgebreid nazicht ( levertijd + 2 dagen) en kreeg de fiets die op voorraad was ( levertijd normaal 2 dagen zonder uitgebreid nazicht ) uiteindelijk een kleine 4 dagen later dan verwacht. Hier had het nog beter geweest als ik ook van deze kleine vertraging een status update zou kunnen zien op de website maar op zich zeker aanvaardbaar. Aangezien ik in meerdere reviews las dat het bedrijf moeilijk te contacteren was deed ik de proef op de som en nam ik per mail contact op, telkens kreeg ik binnen de dag feedback wat voor mail opnieuw helemaal aanvaardbaar is .
Geweldige fiets
Geweldige fiets
Geeft hulp met trappen op maat. Juist jammer dat het voorlicht overdag werkt maar in de avond niet.
Uitblinker in goede service en nazorg!
Ik heb een e-bike gekocht bij Van Sprint en deze was in eerste instantie niet helemaal goed afgesteld. Maar wat een top service ontvangen door korting op de fiets en volledig herstel. De fiets presteert nu naar tevredenheid en ik ben er super blij mee. Dit bedrijf is zeker een aanrader want ik vind een goede service belangrijker dan het product zelf en daar blinkt dit bedrijf echt in uit.
Prima aankoop
Bezorging was aan huis in een grote beschermende doos ging goed, een prachtige ebike ontvangen, de motor heeft heel veel vermogen, de voorvork is verend, het zadel is verend, het display is mooi ingebouwd in het stuur en het achterlicht is mooi ingebouwd in de bagagedrager. Er is goed nagedacht over deze ebike. Ik moest zelf alleen de trappers monteren en het stuur vastzetten.
Perfect delivery and product!
Perfect delivery, very smooth experience!
Goede ervaring ondanks slechte reviews
Ondanks de horrorberichten die ik in de online reviews las, heb ik hier een fraaie fiets besteld omdat de prijs zo scherp was.
En wat blijkt? De fiets, een gravelbike, werd na een week geleverd, nadat de transporteur een afspraak had gemaakt.
De fiets voldoet helemaal aan de verwachtingen en werd keurig vervoerd.
Gravelbike niet meer in "aanbieding" nog wachtend op antwoord klantenservice
we wilde een gravelbike kopen welke voor â¬1354 online stond. Echter hadden we nog een paar vragen die wij maandag 13-10 gesteld hebben. Op 1 belangrijke vraag kregen wij geen antwoord waarna we deze nogmaals gesteld hebben. op dinsdag 14-10 kregen we antwoord en vanmorgen wilde we de fiets bestellen. Bleek het een aanbieding te zijn en net dus tot 14-10 blijkbaar want toen ik halverwege dinsdag de link opende was de prijs nog altijd â¬1354,00. Ik had oprecht verwacht dat wij vandaag, 15-10 de fiets alsnog wel zouden krijgen omdat we ook even op antwoord moesten wachten en de vraag de eerste keer nog niet was beantwoord. Dan hadden we immers maandag al de fiets besteld. Maar mocht dat onderdeel niet standaard bij de fiets zitten werd het alsnog een dure fiets dus vandaar even het antwoord afwachten. Maar nee hoor. gewoon dikke pech, ook al konden wij hier zelf niets aan doen of zijn wij ook niet gewezen op einde aanbieding. Als je de fiets nu invult op google komt hij nog steeds naar voren als aanbieding bedrag, en als je hun daarop wijst, geen reactie meer. Net als de vraag of ze een klachten e-mail/telnr hebben...geen antwoord meer.
antwoord: Fiets is nu nog steeds goedkoop (bij sommige andere net zo duur) en dat is al 25% van de verkoopprijs (adviesprijs want dat kost hij al nergens meer)
Echt triest.. we hadden die fiets zo graag gekocht. Als we hem nu voor dit bedrag besluiten te kopen dan liever via een andere partij...dus mochten jullie je toch nog klantvriendelijk willen opstellen...contact is mogelijk.
scammers!!
Bestelling van 2 Hercules fietsen. ....
Heb 2 fietsen besteld van het merk Hercules. De website is zeer professioneel. De fietsen waren op voorraad, maar werden pas weken later geleverd.
Bij levering bleek 1 fiets slecht verpakt te zijn. 1 schijfrem was geplooid en 1 bosch oplader defect.
bij melding hiervan kreeg ik geen respons meer.
Ik vermoed dat dit een dropshipper is in Nederland. (adres staat op een prive appartement in een wijk in Goes. ) Bij problemen is er geen service. Ik heb dan maar zelf een dealer in de buurt gecontacteerd en betaald voor de nieuwe reserveonderdelen.
PS. De Hercules fietsen zijn wel degelijk. hier zijn we heel tevreden over.
Frauduleuze winkel die zogezegd een herstelservice aan huis heeft. Zakzetters!!
Moest ik 0 sterren kunnen geven voor deze frauduleuze fietsenwinkel deed ik het direct. Echte afzetters!! Ze zetten je in het zak met de info op hun website, dat ze een aan-huis-herstelservice hebben. Dit is dus niet het geval! Ze houden me nu al 2 jaar aan het lijntje met een fiets die bij levering al mankeerde. De levering liet allereerst enorm lang op zich wachten en de communicatie hieromtrent was allerminst. Enkel het wiel was te monteren, maar er zat geen enkele handleiding bij. Niet qua montage, niet van de fiets. Vanaf het begin gaf de rem al gebreken. Ze antwoorden enorm traag en zijn telefonisch absoluut niet te bereiken. Een nieuwe remschijf hielp niet en op een bepaald moment viel er zelf iets van de rem af. De moment dat ik informeerde naar de herstelservice zeiden ze dat ze die niet meer hadden. Ze vielen compleet uit de lucht, maar de gehele tijd tot nu dat ik een oplossing probeer te zoeken, blijft die info wel mooi op hun site staan. Ze weten het dus maar al te goed. Geen enkele fietsenmaker wil deze fiets herstellen. Ze probeerden de schuld ook nog in mijn schoenen te schuiven door het zelf te monteren, terwijl dit iets is dat ze je opleggen. Ik wil dus dat ze de fiets terugnemen, met de reden dat ze fraude plegen en nooit een goedwerkende fiets hebben geleverd. Ik heb zelfs al testaankoop ingeschakeld, maar daar antwoorden ze zelfs niet op. De volgende stappen zijn dan maar gerechtelijke stappen!!
A éviter
A éviter. le vélo est neuf et j'ai un problÚme car l'assistance éléctrique ne fonctionne plus. Vansprint ne fait rien aprÚs un mois et de nombreux rappels. Impossible d'utiliser mon vélo
Terrible Experience
Terrible Experience â I Will Make Sure Everyone Hears About It
Iâm a well-known cycling blogger with a large online audience, and this is the first time Iâve ever felt the need to write such a review. But VanSprint has left me with no choice.
I ordered and paid in full for a Hercules NOS FS 1.2 electric bike more than 14 days ago. Not only have I not received the bike, but I also haven't received any proper communication, no tracking number, no update â just silence.
This is absolutely unacceptable. You claim to be a professional company, but your actions say otherwise.
Let me be very clear:
If I do not receive my order immediately, I will publicly share this experience across all my channels â YouTube, Instagram, Facebook, and Telegram â where I regularly post to thousands of cycling fans and potential buyers. I will warn everyone to stay away from VanSprint.
People trust my recommendations. If I tell them you are unreliable â they will listen.
You have 48 hours to respond before I start a full-blown public campaign exposing this awful treatment.
To everyone reading this: Think twice before ordering from VanSprint.
Begin maart een fiets gekocht via deâŠ
Begin maart een fiets gekocht via de website. Deze fiets was in voorraad en zou binnen 1-2weken geleverd worden. Vanaf de betaling liep het al mis helaas, bij vragen kon je niemand bereiken. Na 2weken geen fiets en of communicatie gekregen. 100 mails en telefoontjes (telefonisch zijn ze al helemaal niet bereikbaar, meer dan 40min aan de lijn gehangen en nog niemand te horen gekregen) waren we al mei. Dan zeiden ze dat mijn fiets niet snel geleverd kon worden, dat was voor mij dan al een valse advertentie op de website. Ze boden mij een alternatief model aan, hierop ben ik na veel mailverkeer (vooral veel langst mijn kant want om de dag moet je een herinnering sturen want ze antwoorden niet) op ingegaan. Dan moest ik bijbetalen voor de andere versie, uiteindelijk na weeral heel veel mailverkeer krijg ik te horen dat ze mijn fiets verzonden hebben. Maar dan sturen ze de verkeerde fiets op die ik niet had besteld ... Hier wouden ze dan een compensatie voor geven (150euro, dekt bijlange alles niet..). Bijna 5 volle maanden verder heb ik nu mijn (foute welliswaar) fiets aan gekregen maar nog niets van compensatie gekregen. Mijn eerste indrukken zijn dus zeker niet positief, heb het gevoel dat er meer aan de hand is.
Arnaque
Bonjour, jâai commandé un porte-bagages pour le vélo Cow Boy cruiser ST le 23 juin 2025. à ce jour je ne lâai toujours pas reçu
Au début VanSprint répondait aux mails maintenant plus aucun contact ils sont injoignables,
Je nâai toujours pas reçu le porte-bagages à ce jour,
Heureusement je lâai payé via Klarna
Je pense ne pas en rester là mais mâadresser à test achat ou au service de médiation pour le consommateur
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ