Goede groothandel
Bestellen gaat makkelijk, levering is snel en alles was netjes verpakt. Bij vragen werd ik vriendelijk en duidelijk geholpen. Fijne groothandel waar je op kunt vertrouwen.
International wholesaler for building services engineering and materials â Worldwide delivery services â Over 50 years of experience
ãªã©ã³ã
Goed geholpen door het personeel met een aantal product vragen, aan de hand hiervan een bestelling kunnen plaatsen via de webshop. Al met al een fijne ervaring!
Ik had eerder een negatieve review geplaatst vanwege een toiletbril. Het blijkt dat de fa. StockPro het geld van van Walraven heeft ontvangen maar niet aan mij betaald. StockPro schijnt inmiddels faillissement te hebben aangevraagd. Van Walraven heeft mij toegezegd het bedrag uit coulance aan mij over te maken. Dat vind ik een correcte reactie.
Product besteld bij dit bedrijf. Na drie weken zelf een mail gestuurd met de vraag, waar de bestelling bleef. Daarop geen reactie opgehad. Uiteindelijk een aantal keer gebeld wanneer ik eindelijk contact kreeg. De order bleek niet meer leverbaar te zijn, jammer genoeg hadden zij mij dit niet laten weten of het aankoopbedrag geretourneerd. Na het belletje werd mij beloofd om het aankoopbedrag terug te storten op mijn rekening, dit heeft erg lang geduurd. Al met al een onprettige/amateuristische ervaring.
Via Stock.pro een toiletbrilbesteld bij dit bedrijf. Product paste niet en op advies van Stock.pro teruggestuurd naar Van Walraven met vermelding dat het een retourzending van Stock.pro betrof (mail van Stock.pro en een brief met verzoek tot restitutie aankoopbedrag toegevoegd). Op pakket duidelijk aangegeven dat het retourzending Stock.pro was. Tot op heden niks gehoord en geen geld retour ontvangen.
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã