2.1

過去12か月のレビュヌ数: 4ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

OPLICHTERS – Schoorsteenvegerdirect & Vastgoedonderhoud Hoogniveau

Schoorsteenvegerdirect presenteert zich als een onafhankelijke vergelijkingssite om de goedkoopste veger in de buurt te vinden. Dat is het niet. Het is onderdeel van hetzelfde complot.
Via hun site kom je uit bij Vastgoedonderhoud Hoogniveau — en dan begint het. Twee man op het dak, in 5 minuten klaar met een borstel aan een bezemsteel. Geen certificaat, geen rapport, geen enkel bewijs dat er iets is schoongemaakt.
Direct daarna: "er zit een gat in uw schoorsteen." €500–€600 voor reparatie. Klassieke angstverkoop. Mijn overbuurman zag ondertussen dat ze pannen scheef hadden laten liggen op het dak.
Per mail en telefoon sindsdien volledig onbereikbaar.
Online staan tientallen vergelijkbare verhalen. Dit is een georganiseerd netwerk dat mensen bewust misleidt via een nep-vergelijkingssite. Ik heb aangifte gedaan.
Ga hier niet op in.

2026幎3月11日
5぀星のうち1の評䟡

Ga niet met deze schilder in zee

Mooi pratende Nicky, heeft twee duizend euro van mijn buurvrouw van 91 ingepikt. Pas op als u met deze persoon in zee gaat want je bent zo je geld kwijt. In het begin is alles mogelijk, tot je hebt aanbetaalt dan stopt de communicatie. Wat ben je toch een held om zo aan je geld te moeten komen.

Vanochtend aangifte gedaan tegen dit bedrijf wegens aanbetaling / oplichting fraude bij de politie. Jammer dat het zo moet lopen, had echt een heel goed gevoel in het begin bij dit bedrijf maar helaas.

2026幎1月19日
5぀星のうち1の評䟡

prijs veel hoger dan voorgesteld

ik had iemand nodig die m’n slot kon openen . ik kon mn huis niet in en had de sleutel aan de binnenkant van de deur gelaten .
aan de telefoon waren de verwachtte kosten 200-250 euro . maar na een half uuurtje werk was het opeens 447 euro !!!!
ja, want het duurde langer . op de factuur een werkloon van 250 euro zonder specificatie van hoeveel per uur of wat ook .
belachelijk dat het opeens 2 jeee zo duur is dan voorgesteld !

2025幎9月20日
5぀星のうち1の評䟡

"Opgelicht" door elektricienvolt/NBA vastgoedonderhoud.

In zee gegaan met elektricienvolt.nl met al vrij hoge kosten van 69 euro voorrijdkosten. Later bleek dat exclusief 21% btw te zijn. Omdat we geen stroom hadden, mondeling akkoord gegaan met 159 euro per half uur.
Later bleek ook dat bedrag zonder
btw te zijn. De aardlekschakelaar
werd vervangen en bleek 250 euro te kosten. Toen wij dat niet
wilden betalen heeft hij de
aardlekschakelaar eruit gehaald.
We hebben de voorrijkosten en 1
uur montagekosten zonder de 21
% betaald i.p.v. de 885 euro, maar
zitten nog wel zonder stroom. We voelen ons behoorlijk opgelicht
door NBA vastgoedonderhoud uit Nieuwegein.

2025幎8月10日

Opgelicht door slotenmaker NBA Vastgoedonderhoud

Vorige week had ik een slotenmaker nodig (afgebroken sleutel in achterdeur.) Na een aantal telefoontjes kwam ik uiteindelijk terecht bij NBA Vastgoedonderhoud. Afspraak was voor 14:00-16:00 PM, maar uiteindelijk kwam er iemand om 21:20. Hij is ongeveer 30 minuten bezig geweest en was heel vaag over hoeveel het ging kosten. Toen eiste hij meer dan 1,300 euro en toen mijn mond open viel van schok, somde hij op hoe duur onderdelen en de BTW waren. Ik moest onmiddellijk betalen en heb dat gedaan omdat ik me niet veilig voelde. Later bleek dat deze kosten ongeveer 5 keer zoveel zijn als wat het normaal kost. Ik heb geprobeerd geld terug te krijgen, zonder succes tot nu toe. Ik heb ook aangifte bij de politie gedaan en onderneem meer stappen. Deze oplichters moeten aan de kaak gesteld worden!

2025幎6月16日

Ook ik ben erin getrapt

Ook ik ben erin getrapt. Foto's laten zien wat zgn onder je pannen zit. Praatjes u moet die vogels wel gehoord hebben en last hebben van vogelpoep. Ze zullen er wel verstand van hebben dacht ik nog als vrouw alleen...totdat de snelle man met praatjes geld aanpakte zonder na te tellen snel wegging....en ik vervolgens op internet de slechte reviews las en flink baalde dat ik op goed vertrouwen in de mens erin ben getrapt .... mooi verdienmodel ....25 euro voor dakgoten schoonmaken rekenen en dan roosters plaatsen v 350 euro die per stuk 5 euro kosten....1 snelle slanke man en 1 zonder gebit sigaarrokende oudere man die alleen maar ladder heeft getild. Ik zie heel duidelijk aan de teksten dat de positieve berichten nep zijn!!! Die plaatsen ze wrsch zelf!!! MENSEN NIET IN SNELLE OVERROMPELENDE PRAATJES NEP FOTOS TRAPPEN ZOALS IK.....

2025幎3月19日

De monteur

De monteur, slotenmaker hield zich niet san de afspraak. Steeds kwam er een ander bedrag naar voren. Zelfs een feesttoeslag werd naar voren gebracht op 31-12-2024. Een diamant boor is al gortig genoeg.

2024幎12月31日

OPLICHTERS!!!

OPLICHTERS!!!

voor 42.50 afspraak voor schoorsteen vegen. vervolgens mijn bejaarde moeder opgelicht middels babbeltruc voor 500 euro! morgen zou er iemand langskomen. ik betwijfel het, als het wordt opgelost zal ik de review verwijderen anders wordt er aangifte gedaan en staan we in de middag op de stoep.

2024幎10月16日

dakdekkers??

ik hou het bij de feiten:
na het talloze uitstellen kwamen ze eindelijk de dag voordat ee met vakantie gingen.
offerte was na eerste onderzoek globaal 2000 euro. op moment van reparatie moesten we terplekke 5000 euro betalen anders konden ze niet verder. van de eerste offerte was al 850 aanbetaald. dus daar sta je met de rug tegen de muur...we konden niet nee zeggen daar we de volgende dag met vakantie gingen. al met al heel vreemd en we kregen een gevoel dat het niet o.k. was. uiteindelijke kosten globaal 5800 euro. we voelden ons slecht behandeld.

2024幎2月12日

Slecht bedrijf

Slecht bedrijf. Het zijn oplichters. Hebben onze daken gedaan en het lekte daarna erger dan voorheen. Bedrijf maakte afspraak om probleem op te lossen maar kwam niet opdagen. De 6 andere afspraken die daarna werden gemaakt kwamen ze ook niet. Vervolgens zijn ze onbereikbaar. Uiteindelijk de daken opnieuw moeten laten doen door een ander bedrijf. Het bleef namelijk maar lekken, dus wat moet je dan. 6000 euro betaald aan vastgoed. Was dus weggegooid geld. Het andere bedrijf noemde het dak een lappendeken. Ze hadden ook over een gootafvoer heen gedekt. Na het werk hadden ze mij foto’s laten zien van ‘mijn’ dak. Achteraf bleek dat dat dus helemaal niet mijn dak was. Op de foto zag je een keurig strak dak, dus geen lappendeken.
Wees gewaarschuwd voor dit bedrijf!

2024幎3月1日

Roof repair

Kvk: 66266734

Poor quality of work, highly unsatisfied. We hired them for roof repair work . Just one week after work we had water leaking from roof damaging walls and our floor. Company again came to fix the roof.
Company promised to bring in heater to remove dampness on wall, repaint the walls and replace the damaged wooden floor.
They kept giving new appointment dates and time and never showed up. When we tried calling they never answer.
On top they have forgotten to place rubber tiles below panels and heavy stones on solar panels. Due to wind the solar panels fell and got broken.
Company does not respond to any calls and messages. They will block you and will not respond.
We are highly unsatisfied and never would never recommend to anyone.

2024幎1月1日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ