Voor mijn ouders een tete a tete bankje voor hun 60 jarig huwelijk aangeschaft. Deze stond boven in de showroom in Apeldoorn. Aangezien mijn ouders minder mobiel zijn heeft de medewerker het bankje n... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
âWij hebben onlangs onze nieuwe tuinmeubelen gekocht bij Van der Garde Tuinmeubelen, en we zijn echt ontzettend tevreden. Vanaf het eerste moment in de showroom werden we prettig en deskundig geh... ãã£ãšèŠã
Ik was op zoek naar een parasol die niet zo snel verkleurt. Ik heb hem goed kunnen vinden op de website met duidelijke specificaties. Daarbij ook een snelle levering , ik ben zeer tevreden.
Mooie online zaak, en met vragen krijg je ook snel en netjes antwoord. Ook het vervoersbedrijf is prima verzorgd. Zou er zo weer wat bestellen. Nog wel 1 puntje van verbetering, het zou zoveel sc... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Het bestellen gaat makkelijk en hetâŠ
Het bestellen gaat makkelijk en het bestelde was sneller dan verwacht al in huis. Ook de omschrijving en kwaliteit van het product was en is duidelijk en goed.
Snelle levering, geen 10 mailtjes hierover is ook een verademing.
En een prachtig tuinbankje voor een schappelijke prijs.
Duidelijke webshop
Duidelijke webshop, snelle levering. Niks op aan te merken
Conform verwachting geleverd enâŠ
Conform verwachting geleverd en afgehandeld.
Producten dienden als vervanging van bestaande "versleten" producten, dus uitzoeken op website was eenvoudig. Effe zoeken naar juiste maat in verband met ruime keuze.
snelle en correcte levering
snelle en correcte levering
Hele duidelijke informatie op de site
Betrouwbaar bedrijf, goed product.
Overzichtelijke website en er is eenvoudig contact te krijgen. Ik belde met een vraag, gelijk een duidelijk antwoord van de dame die ik sprak en de aangegeven (snelle) levertijd is ook nagekomen. Het product voldoet aan de verwachting.
Goede service, begon al in de winkel. Vriendelijke personeel.
Levering perfect en montage snel en vakkundig. Ook toen wij belde dat er iets mis was hebben ze iemand langs gestuurd en zijn we gecompenseerd.
Alles bij elkaar TOP !!
Vriendelijk personeel
Vriendelijk personeel, uitgebreide collectie en stipt in de bezorging.
100% tevreden !
100% tevreden !
Op tijd geleverd en netjes ingepakt.
Het product beantwoordt geheel aan onze verwachtingen.
Prima geholpen bij de aanschaf van eenâŠ
Prima geholpen bij de aanschaf van een overkapping.
De levering op afroep is ook zeer goed verlopen.
Betrouwbaar enorme keuze vriendelijkâŠ
Betrouwbaar enorme keuze vriendelijk personeel met kennis van zaken,nemen alle tijd voor je.
Fijn geholpen met het kopen van eenâŠ
Fijn geholpen met het kopen van een tuintafel met 6 stoelen.
Fijn wil zeggen:
Goed advies, ruim de tijd om uit tezoeken, vriendelijk geholpen en heerlijk koffie gekregen.
Weet niet de precieze datum vanaankoop, wel in de maand juli
Allemaal even vriendelijk enâŠ
Allemaal even vriendelijk en meedenkend. Je bent echt klant, sjappoo ð€
Nette prijs goede service, levering kan beter
Nette prijs goede service.
Pakket kwam alleen wel flink gehavend aan. Gelukkig inhoud onbeschadigd
Een ruim assortiment en top bezorging
Een ruim assortiment, goed geprijsd en mooie combi-deals! En als kers op de taart; gratis in de tuin geleverd. Zeker een aanrader.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ