Voor mijn ouders een tete a tete bankje voor hun 60 jarig huwelijk aangeschaft. Deze stond boven in de showroom in Apeldoorn. Aangezien mijn ouders minder mobiel zijn heeft de medewerker het bankje n... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
âWij hebben onlangs onze nieuwe tuinmeubelen gekocht bij Van der Garde Tuinmeubelen, en we zijn echt ontzettend tevreden. Vanaf het eerste moment in de showroom werden we prettig en deskundig geh... ãã£ãšèŠã
Ik was op zoek naar een parasol die niet zo snel verkleurt. Ik heb hem goed kunnen vinden op de website met duidelijke specificaties. Daarbij ook een snelle levering , ik ben zeer tevreden.
Mooie online zaak, en met vragen krijg je ook snel en netjes antwoord. Ook het vervoersbedrijf is prima verzorgd. Zou er zo weer wat bestellen. Nog wel 1 puntje van verbetering, het zou zoveel sc... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Hartman Florion Recliner
Goede prijs kwaliteitverhouding. Snelle levering.
Ruime keuze in tuinmeubelen
Een bezoek aan de showroom van Van der Garde in Opheusden is een lust voor het oog, als je op zoek bent naar een tuinstel. Vriendelijk personeel, ruime sortering en voor ieder type tuin / balkon wel een tuinstel met bijbehorend beschermingsmiddelen.
mooie en kwalitatief goed
mooie en kwalitatief goede producten/lounge en leverings informatie is duidelijk en volgens de gemaakte afspraak. wij hebben onze lounge in Arnhem gekocht en persooneel is vriendelijk en behulpzaam
Zeer tevreden over mijn eerste aankoopâŠ
Zeer tevreden over mijn eerste aankoop alsook de snelle levering en vriendelijke bediening bij aflevering van mijn bestelling.
Bereikbaar en goede service
Eerste goede punt: het bedrijf is bereikbaar (en niet verstopt achter een chatbot) en reageert snel en adequaat op e-mails!
We hebben zo'n 10 jaar geleden relax stoelen gekocht bij v.d. Garde: er was inmiddels een bedieningshendel defect; een gasveer defect en de kussens waren versleten.
Alles bleek nog leverbaar en is na bestelling vlot en probleemloos geleverd.
Goed en vriendelijk geholpen in deâŠ
Goed en vriendelijk geholpen in de showroom.
Daarna snelle levering en diningset heel goed verpakt
Top bedrijf
Een fijn bedrijf die snel reageren.
Heb een lounge bank besteld online dus niet kunnen proef zitten. Best spannend kan ik je zeggen. Maar oh wat is die mooi! En zit ook nog lekker gelukkig.
Top service
Vindt de service en snelheid van het beantwoorden van emails echt top !
Snelle en correcte vertaling!
Tuinset
Na ons uitje van rhenen naar Apeldoorn om showmodel te bekijken van tuinstoel hartelijk ontvangen door medewerkers met koffie daarna door verkoopster inge prettig geholpen en geadviseerd daarna overgegaan tot aankoop met tevredengevoel terug naar rhenen tijdens bezorgen van tuinset perfect geholpen door eigen mensen als bezorgers perfect
Goed advies
Goed advies, vriendelijk en klantgericht personeel. Mooi assortiment van hoge kwaliteit.
Vele keuze mogelijkheden
Vele keuze mogelijkheden. Prettig geholpen en bijzondere goede service.
Snelle correcte levering van parasol voor een redelijke prijs.
Snelle correcte levering van parasol. Mooi en solide product.
Dit alles voor een redelijke prijs!
Hele fijne stoel en mooi afgewerkt. Zit heel comfortabel.
Duidelijke omschrijving van de stoel en de andere dag al geleverd.
Prijs kwaliteit super en snelle bezorging!
Snel besteld en snel in huis! De eerste levering had een kapotte tafel helaas door transport, dit werd echter de volgende dag verholpen en nu hebben we een prachtige tuinset staan in ons net gerenoveerde tuin.
Snelle levering en goede kwaliteit
Topservice en kwaliteit
Parasol met heel goede prijs kwaliteit verhouding. Heel duidelijke website en snelle levering. Er was een kleine beschadiging aan de parasolvoet maar er werd onmiddellijk een oplossing gevonden met de klantendienst. 10/10 voor service
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ