Voor mijn ouders een tete a tete bankje voor hun 60 jarig huwelijk aangeschaft. Deze stond boven in de showroom in Apeldoorn. Aangezien mijn ouders minder mobiel zijn heeft de medewerker het bankje n... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
âWij hebben onlangs onze nieuwe tuinmeubelen gekocht bij Van der Garde Tuinmeubelen, en we zijn echt ontzettend tevreden. Vanaf het eerste moment in de showroom werden we prettig en deskundig geh... ãã£ãšèŠã
Ik was op zoek naar een parasol die niet zo snel verkleurt. Ik heb hem goed kunnen vinden op de website met duidelijke specificaties. Daarbij ook een snelle levering , ik ben zeer tevreden.
Mooie online zaak, en met vragen krijg je ook snel en netjes antwoord. Ook het vervoersbedrijf is prima verzorgd. Zou er zo weer wat bestellen. Nog wel 1 puntje van verbetering, het zou zoveel sc... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
snelle levering
snelle levering, goede communicatie, prima prijsje
Goede kwaliteits/prijsverhouding snelleâŠ
Goede kwaliteits/prijsverhouding snelle levering en heldere communicatie, leuke aanbieding gescoord!
Parasol met voet
Levering en prijs waren doorslaggevend.
Besteld een parasol met voet. Degelijke materialen zijn er gebruikt zo je er jaren plezier van kan hebben.
De voet had een schoonheidsfoutje er zat in het marmer een soort roest vlek. Contact opgenomen en fotoâs gemaild. We zijn er met een korting uitgekomen. Erg nette afhandeling kan niet ander zeggen. Deze winkel is echt een aanrader!
Prettige winkel!
Vriendelijk en kundig personeel. Mooie showroom met veel keuze. Snelle levering cf afspraak. Blij met mijn nieuwe tuinset!
Goede service, bij aankomst bleek ons pakket beschadigd en werd mee teruggenomen, de transporteur regelde het meteen met Van der Garde, zodat we 2 dagen later het pakket opnieuw ontvingen.
Het ging om een Parasolvoet van 60 kg, die nu prachtig op ons terras staat te âshinenâ.
Goede voorlichting prima begeleidingâŠ
Goede voorlichting prima begeleiding zeer tevreden over het artikel kortom zeer tevreden klant
goed bedrijf leuke mensen vriendelijk en deskundig
groot en goed assortiment betaalbaar en er was een stoel kapot en de garanties goed er werd meteen een nieuwe gebracht helemaal goed.
Goed geholpen
Goed geholpen. Levering op de afgesproken tijd. Fijne set voor een fijne prijs!
Prima artikel
Prima artikel, Alleen de vervoerder besloot om het in 3 aparte zendingen te sturen
Een mooi parasol die makkelijk teâŠ
Een mooi parasol die makkelijk te bedienen is. Staat prachtig in onze tuin! Zeer tevreden over het product.
Prettig zaken doen met dit bedrijf
Met name de goede communicatie bij een 100% online aankoop viel op. Correcte en exact op voorspelde tijdstip levering door transporteur. Degelijke kwaliteit aankoop voor een opvallend redelijke prijs in deze dure tijden
Fijn bedrijf en goed advies voor een goede prijs
Prima advies bij de parasol en voet die we gekocht hebben en keurig binnen een week geleverd
Tuinervaring
We zijn top geholpen. Goed geadviseerd. We konden alle VVV-bonnen inleveren. De levering was volgens afspraak. Kwaliteit voor een goede prijs.
duidelijke website en snelle levering
Wat ik geschreven heb .
De ontvangst was uitnodigend en vriendelijk. De verkoopmedewerker was vriendelijk en vakbekwaam. Mijn vrouw en ik hebben de juiste keuze kunnen maken en zijn er heel blij mee .
Niet onbelangrijk , de koffie was heerlijk.
Fam . Hoogeveen
Ik had 2 stoelen besteld
Ik had 2 stoelen besteld. Bij aan aankomst bleek dat een stoel defect was. Ik heb hierover contact opgenomen met van der Garde en al enkele dagen later zonder problemen een nieuwe stoel ontvangen.
De stoel kwam snel aan en was exact watâŠ
De stoel kwam snel aan en was exact wat ik verwacht.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ