Vechtsportonline.nl レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Om met mijn zoontje kickboksen thuis ook te kunnen oefenen een trapkussen en pads besteld. De pads bleken niet op voorraad en ook niet meer leverbaar. Netjes per mail en telefonisch contact met me op... もっと見る

5つ星のうち5の評価

We zijn goed geadviseerd als beginners. Mijn dochter stond vrij snel tevreden buiten met een set voor haar kickboks training. Ook zonder problemen geruild voor een maatje kleiner terwijl we geen bon e... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ik had twee verschillende merken kickboxbroekjes besteld. Na 2 dagen kreeg ik een mailtje van een medewerker dat één broekje helaas niet meer leverbaar was. Uiteindelijk hebben ze het van vechtsporton... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Besteld product voldoet aan beschrijving op de website. Zeer goede kwaliteit, maar wel prijzig. Prijs komt wel overeen met de prijzen op andere welsites. Snelle levering enkel had de verpakking ie... もっと見る

企業情報

1. アクティブウェア店
  2. ・
  3. フィットネス用品店

当該企業による記述

Vechtsportonline.nl alle topmerken onder 1 dak! Specialisten op het gebied van vechtsportartikelen. Al 30 jaar een fysieke winkel van 1000m2 waar je alle topmerken kan proberen en testen. Daarnaast ook een duidelijke webshop met enorm veel keus. Er zit een klantenservice medewerker voor je klaar om je vragen te beantwoorden via de mail of telefoon. We zijn als een van de weinigen in onze branche aangesloten bij thuiswinkelwaarborg om jou als consument online en offline zoveel mogelijk vertrouwen te geven! Garantie en service wordt al 30 jaar verleend met liefde voor de klant. Veel keuze op het gebied van bokshandschoenen en scheenbeschermers. Judopakken , karatepakken , taekwondopakken. Braziliaanse Jiu Jitsu en Jiu Jitsu. Ook het snel groeiende MMA of te wel Mix martial arts artikelen zoals mma handschoenen. Bokszakken voor thuis en natuurlijk ook voor de gyms. We richten complete gyms in voor personal trainers en sportscholen.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 43件

レビューを書く

Snel

Snel, makkelijk en kwaliteit!

2025年11月5日

Vechtsportonline.nl からの回答

Hoi Desiree ! Wat fijn dat je ons zo'n mooie review hebt gegeven!

Vechtsportonline

Doordat de levering iets langer duurde door een product wat niet meer leverbaar was , zijn hun mij financieel tegemoet gekomen en heb ik een vervangend product gekregen zonder bij te hoeven betalen.

2025年10月30日

Vechtsportonline.nl からの回答

Hoi Ronald ! Bedankt voor je uitstekende review en vooral je medewerking in het zoeken naar een alternatief.! Veel plezier met trainen en hopelijk zien we je ook een keer in onze fysieke vechtsportwinkel.

5つ星のうち1の評価

Vertraagde levering

Na mijn bestelling heb ik een email gehad dat er een product niet op voorraad was. Ik heb dit product vervangen op op verzoek. Een week later heb ik wederom een mail ontvangen dat dit product niet op voorraad was terwijl de website dit wel aangaf. Hierdoor is mijn bestelling extreem vertraagd.

2025年10月29日

Vechtsportonline.nl からの回答

Hoi Quinn , Dat is inderdaad balen zeg.. Wat een pech. We gaan morgen direct uitzoeken hoe dit is ontstaan en we zullen er alles aan doen om te voorkomen dat zoiets nogmaals kan voorkomen. We hebben ook producten op onze site die niet uit ons eigen magazijn komen en dan zijn overgeleverd aan de voorraad die we door krijgen van de verschillende merken. Wellicht dat 1 van die merken een foutje heeft in hun voorraad telling. We gaan dit uitzoeken. bedankt voor je review !

Goede communicatie

Goede communicatie, goede levering en een mooi product

2025年10月6日

Hoi Dirk. Bedankt voor je uitstekende review over vechtsportonline

5つ星のうち5の評価

Levering binnen 24u en goed verpakt! De maten mogen enkel wat duidelijker op de website, maar de maat die ik bestelde was correct.

2025年10月2日

Vechtsportonline.nl からの回答

Hoi Roeland! Bedankt voor je mooie review en je bestelling bij vechtsportonline.nl

5つ星のうち5の評価

Snelle levering met gratis bandages

Snelle levering met gratis bandages. Eerste set handschoenen bleek klein te vallen. Deze terug gestuurd, volgende dag creditnota ontvangen 1/2 uur na ontvangst van retour bij Vechtsport Online. Nieuwe handschoenen besteld en ook deze werden weer snel geleverd, top!

2025年9月26日

Vechtsportonline.nl からの回答

Hoi Dave! Bedankt voor je review over je contact met de helpdesk van vechtsportonline.nl Daar worden we blij van. Veel plezier met trainen

5つ星のうち5の評価

Duidelijke updates via mail. Alles is goed verlopen!

2025年9月29日

Vechtsportonline.nl からの回答

Hoi Carmen. Bedankt voor je goede review over onze helpdesk van Vechtsportonline.nl. Kom je ook een keer naar onze fysieke winkel?

5つ星のうち5の評価

Goede service. Goed bereikbaar.

Na mijn bestelling bleek dat 1 artikel niet leverbaar was. Na telefonisch overleg iets anders uitgekozen. De artikelen zijn daarna mooi, netjes en met een leuke attentie op tijd geleverd!

2025年9月16日

Vechtsportonline.nl からの回答

Hoi Sylvia , Bedankt voor de uitstekende review over de service die je hebt ervaren bij het online shoppen bij vechtsportonline.nl

5つ星のうち5の評価

Goed advies prima levering...

Goed advies gekregen welke boxhandschoenen ik moest nemen en vervolgens een prima levering..
Ik ga hier vaker bestellen.

2025年9月1日

Vechtsportonline.nl からの回答

Hoi Henk-Jan , Wat een mooie review over onze klantenservice en over de webshop van Vechtsportonline.nl. Misschien kan je ook een keer langs onze mooie showroom komen?

Snelle oplossing en actie

Na de levering van door mij bestelde bokshandschoenen en handbandages bleek één van de bandages niet helemaal goed te zijn. Na contact te hebben gehad, werd het snel opgelost en had ik de volgende dag nieuwe bandages in huis. Bedankt voor de correcte en snelle oplossing

2025年8月21日

Hoi Arjan. Bedankt voor je goede review over de service van Vechtsportonline.nl
Zien we je ook een keer in onze grote winkel?

Keurige klachten afhandeling

De handschoenen die geleverd waren, waren na enkele weken kapot. Echter na contact keurig vervanging opgestuurd gekregen.

2025年8月4日

Vechtsportonline.nl からの回答

Hoi Mike. Nogmaals bedankt voor je vetrouwen en je mooie review over onze service. Graag gedaan!

5つ星のうち5の評価

goed product voor een goede prijs

Snelle levering en goed product voor een goede prijs

2025年8月4日

Vechtsportonline.nl からの回答

Hoi Coby. Fijn dat je de moeite neemt om even een positieve review te plaatsen over je online bestelling bij Vechtsportonline.nl. Kom je ook een keer naar onze grote winkel?

5つ星のうち5の評価

Hele snelle reactie via mail

Hele snelle reactie via mail. En is dag na de verzending aangekomen in belgie super tevreden.

2025年8月6日

Vechtsportonline.nl からの回答

Hoi Alessandro , Bedankt voor je goede review over de levering van vechtsportartikelen naar Belgie geplaats bij Vechtsportonline.nl

Goede service!

2025年8月1日

Vechtsportonline.nl からの回答

Hoi Joris. Bedankt voor de online bestelling van je vechtsportartikelen bij Vechtsportonline.nl .Maar vooral voor je goede review! Heerlijk

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。