Om met mijn zoontje kickboksen thuis ook te kunnen oefenen een trapkussen en pads besteld. De pads bleken niet op voorraad en ook niet meer leverbaar. Netjes per mail en telefonisch contact met me op... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
We zijn goed geadviseerd als beginners. Mijn dochter stond vrij snel tevreden buiten met een set voor haar kickboks training. Ook zonder problemen geruild voor een maatje kleiner terwijl we geen bon e... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ik had twee verschillende merken kickboxbroekjes besteld. Na 2 dagen kreeg ik een mailtje van een medewerker dat één broekje helaas niet meer leverbaar was. Uiteindelijk hebben ze het van vechtsporton... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Besteld product voldoet aan beschrijving op de website. Zeer goede kwaliteit, maar wel prijzig. Prijs komt wel overeen met de prijzen op andere welsites. Snelle levering enkel had de verpakking ie... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vechtsportonline.nl alle topmerken onder 1 dak! Specialisten op het gebied van vechtsportartikelen. Al 30 jaar een fysieke winkel van 1000m2 waar je alle topmerken kan proberen en testen. Daarnaast ook een duidelijke webshop met enorm veel keus. Er zit een klantenservice medewerker voor je klaar om je vragen te beantwoorden via de mail of telefoon. We zijn als een van de weinigen in onze branche aangesloten bij thuiswinkelwaarborg om jou als consument online en offline zoveel mogelijk vertrouwen te geven! Garantie en service wordt al 30 jaar verleend met liefde voor de klant. Veel keuze op het gebied van bokshandschoenen en scheenbeschermers. Judopakken , karatepakken , taekwondopakken. Braziliaanse Jiu Jitsu en Jiu Jitsu. Ook het snel groeiende MMA of te wel Mix martial arts artikelen zoals mma handschoenen. Bokszakken voor thuis en natuurlijk ook voor de gyms. We richten complete gyms in voor personal trainers en sportscholen.
é£çµ¡å
Snel bestellen
Ophalen in de store
Heel goed product

Vechtsportonline.nl ããã®åç
Artikel besteld dat niet bleek teâŠ
Artikel besteld dat niet bleek te passen. Contact gelegd via mail en binnen no time netjes opgelost! En snel!

Vechtsportonline.nl ããã®åç
Goed assortiment en een hele fijneâŠ
Goed assortiment en een hele fijne klantenservice die proactief is en met je mee denkt.

Vechtsportonline.nl ããã®åç
Vertraging op pakket waar we nietâŠ
Vertraging op pakket waar we niet automatisch van op de hoogte werden gebracht. Na melding wel garantie dat ze direct uitleveren als het er is.

Vechtsportonline.nl ããã®åç
Je hebt goed, beter en best...
Wij bestellen al jaren bij vechtsportonline.nl.
Producten zijn van top kwaliteit en het personeel is uitermate vriendelijk en professioneel en denken mee naar elk willekeurige oplossing.
Ben heel blij met dit bedrijf, prachtige aanvulling voor onze sportschool: Combat Academy Heerenveen
Tot gauw....Osu ððœ

Aanschaf in stenen winkel
Voor onze jongste zoon een bitje gekocht, een mooi breed assortiment met duidelijke en vriendelijke uitleg

Perfecte pasvorm
Perfecte pasvorm, snel geleverd en een mooie aanbieding.

Bezoek de winkel niet.
Wanneer alle parkeerplaatsen vrij zijn en je parkeert de auto wordt er direct gevraagd of je wilt vertrekken want de algemene parkeerplaatsen zijn van hun. Staat nergens maar vinden ze wel. Dreigend en onvriendelijk. Bezoek aan de winkel niet waard.

Top winkel
Top winkel, was goed geholpen en de producten hebben goede kwaliteit.

Super service
Super service! Met vechtsportartikelen gaat er zo nu en dan wat kapot, garantie was nog niet verstreken dus meteen aan een nieuw paar geholpen en geld teruggekregen. Volgende keer kom ik zeker weer terug!

Bedankt
Bedankt. Het product is van goede kwaliteit. Ik zal het aan mijn vrienden aanbevelen.

Vechtsportonline.nl ããã®åç
Bestelling werd de volgende dagâŠ
Bestelling werd de volgende dag bezorgd. Top!

Zeer netjes bezorgd en super kwaliteit
Zeer netjes bezorgd en super kwaliteit

Het duurde 2 weken om aan te komen
Het duurde 2 weken om aan te komen. En na 1 training zijn de scheenbeschermers al aan het pellen.

Mijn bestelling geplaatst
Mijn bestelling geplaatst, maar had nog een vraag, telefoonnummer gemakkelijk te vinden en super netjes te woord gestaan , eerlijk en duidelijk, top bedrijf

Vechtsportonline.nl ããã®åç
Snelle levering, Dat vind ik heel erg fijn. Hun eigen merk is betaalbaar en van kwaliteit, Alle dames die ik train maken ook gebruik van hun handschoenen en bandages. Ik koop hier in ieder geval altijd mijn materiaal.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã