レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Om met mijn zoontje kickboksen thuis ook te kunnen oefenen een trapkussen en pads besteld. De pads bleken niet op voorraad en ook niet meer leverbaar. Netjes per mail en telefonisch contact met me op... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

We zijn goed geadviseerd als beginners. Mijn dochter stond vrij snel tevreden buiten met een set voor haar kickboks training. Ook zonder problemen geruild voor een maatje kleiner terwijl we geen bon e... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik had twee verschillende merken kickboxbroekjes besteld. Na 2 dagen kreeg ik een mailtje van een medewerker dat één broekje helaas niet meer leverbaar was. Uiteindelijk hebben ze het van vechtsporton... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Besteld product voldoet aan beschrijving op de website. Zeer goede kwaliteit, maar wel prijzig. Prijs komt wel overeen met de prijzen op andere welsites. Snelle levering enkel had de verpakking ie... もっず芋る

䌁業情報

1. アクティブりェア店
  2. ・
  3. フィットネス甚品店

圓該䌁業による蚘述

Vechtsportonline.nl alle topmerken onder 1 dak! Specialisten op het gebied van vechtsportartikelen. Al 30 jaar een fysieke winkel van 1000m2 waar je alle topmerken kan proberen en testen. Daarnaast ook een duidelijke webshop met enorm veel keus. Er zit een klantenservice medewerker voor je klaar om je vragen te beantwoorden via de mail of telefoon. We zijn als een van de weinigen in onze branche aangesloten bij thuiswinkelwaarborg om jou als consument online en offline zoveel mogelijk vertrouwen te geven! Garantie en service wordt al 30 jaar verleend met liefde voor de klant. Veel keuze op het gebied van bokshandschoenen en scheenbeschermers. Judopakken , karatepakken , taekwondopakken. Braziliaanse Jiu Jitsu en Jiu Jitsu. Ook het snel groeiende MMA of te wel Mix martial arts artikelen zoals mma handschoenen. Bokszakken voor thuis en natuurlijk ook voor de gyms. We richten complete gyms in voor personal trainers en sportscholen.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 44ä»¶

レビュヌを曞く

Aanrader

Snelle levering. Groot assortiment. Heb n kickboksbroekje gekocht. Perfect.

2025幎4月7日

Vechtsportonline.nl からの回答

Hoi Daniël, Bedankt voor het bestellen van je kickboksbroekje bij vechtsportonline.nl en de goede review ! Super

Goeie kwaliteit snelle levering

2025幎3月31日

Vechtsportonline.nl からの回答

Hoi Abdullah , Bedankt voor je goede review over je ervaring bij het online kopen van vechtsportartikelen bij Vechtsportonline.nl
Kom je ook een keer naar onze showroom en winkel?

2025幎4月2日

Vechtsportonline.nl からの回答

Hoi Nesje , Bedankt voor je mooie review over de levering van Vechtsportonline.nl Kom je ook een keer naar onze grote winkel?

5぀星のうち5の評䟡

Scheenbeschermers begonnen los te laten

Scheenbeschermers begonnen los te laten na paar maanden. Issue werd snel opgepakt en verholpen door een nieuw paar op te sturen. Snelle reactie, top service, geen discussie. Ik schrijf nooit recenties, maar deze service verdient een 5 score!

2025幎3月24日

Vechtsportonline.nl からの回答

Bedankt voor deze mooie en goede review over de service van vechtsportonline klanten service! Kom je ook een keer naar onze echte winkel?

5぀星のうち1の評䟡

Kan ze all 2 dagen niet telefonisch

Kan ze all 2 dagen niet telefonisch bereiken ook niet via de chat bot heel slechte service!!

2025幎3月18日

Vechtsportonline.nl からの回答

De helpdesk is bereikbaar via service@vechtsportonline.nl mocht de telefoon even niet opgenomen kunnen worden. Uw mailtjes worden snel beantwoord, de helpdesk is telefonisch bereikbaar van 10 tot 15.00 op de meeste dagen behalve dinsdags momenteel

5぀星のうち4の評䟡

Producten zijn goed

Producten zijn goed. Alleen vinden we de levertijd soms te lang. Ook komt het bijna altijd voor dat de bestelling die als laatste besteld is als eerste binnenkomt. En zijn er vaak dingen niet lieverbaar waar geen melding van wordt gedaan

2025幎2月28日

Vechtsportonline.nl からの回答

Bedankt voor je review. U besteld als sportschool bijna wekelijks bij ons en dan kan dat inderdaad voor komen dat er een zending waarvan de producten in eigen magazijn liggen er eerder zijn dan de producten die even besteld moeten worden bij de leverancier. Dit zal een particulier die voor zichzelf besteld niet zo vaak mee maken aangezien die gemiddeld zo'n 3 tot 4 keer per paar bij ons besteld.

5぀星のうち5の評䟡

Een van de betere webshops voor vechtsport artikelen

Mooi assortiment, goede klantenservice, snelle verzending, goed retourbeleid.

Heb hier al veel producten besteld en zal dit ook zeker blijven doen!

2025幎3月5日

Vechtsportonline.nl からの回答

Hoi, Prachtige review , waarvoor dank ! Helemaal fraai dat je ons je online bestellingen toevertrouwd. Kom je ook een keer naar de winkel van vechtsportonline?

Uit de kunst

Het probleem wat ontstaan was is uitermate goed opgelost. Zulke mensen heb je nodig in de maatschappij

2025幎2月26日

Vechtsportonline.nl からの回答

Marinus Bedankt voor je review over de service van vechtsporrtonline

Prima service

Prima service, artikel werd direct vergoed omdat ik het niet goed besteld had.

2025幎2月17日

Vechtsportonline.nl からの回答

Bedankt Harriet voor dse fijne review en het vertrouwen in onze vechtsportwinkel

Hele goede service!

Hele goede service!
Per ongeluk is de verkeerde maat op de post gedaan. Toen ik hierover mailde, werd ik nog geen uur later gebeld door een medewerker met een passende oplossing en de volgende ochtend kwam het al binnen.

2025幎1月29日

Vechtsportonline.nl からの回答

Super review hebben wij van je ontvangen over de service van Vechtsportonline.nl

Goed

Goede spullen en levering

2025幎1月30日

Vechtsportonline.nl からの回答

Top review dank je wel. Kom je ook een keer naar onze winkel?

Alles vlot verlopen

Alles vlot verlopen

2025幎1月29日

Vechtsportonline.nl からの回答

Bedankt Liese voor de fijne review over onze levering van vechtsporartikelen bij onze vechtsportonline webshop.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。