Det finns ved- och det finns vedleverantörer. Den hÀr mÃ¥ste vara en av det bÀsta. Bra service och vÀldigt pÃ¥litliga. Veden Àr torr enligt specifikationen. Trots denna (2025-26) bistra vinter med mycke... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Allt fungerade perfekt, vÀnlig och glad (nyanstÀlld) kille kom ut till Ãllmora. NÀr han ringde och meddelade sin ankomst, sÃ¥ sa jag att han inte skulle Ã¥ka ner till mitt hus, för det var halt i bac... ãã£ãšèŠã
Jag har bestÀllt ved frÃ¥n dessa killar nu 3dje gÃ¥ngen.. Ãr super nöjd med leveransen det Àr super bra och fin ved lagom stora bitar för min smak... Trevligt bemötande nÀr Chauffören kommer o lev... ãã£ãšèŠã
Flera saker var bra: Ni anpassade leveransen till vÃ¥ra önskemÃ¥l, trots att vi var sent ute före jul, och den aktuella dagen redan var hÃ¥rt belastad. Trevlig leverans, att man fÃ¥r betala mot faktura tr... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Mattias heter jag och driver tillsammans med min kollega Erik Vedgiganten. Vi finns hÀr för dig som vill bestÀlla hem ved i Stockholm! Marknadens bÀsta priser och snabba leveranser! Enbart ett par klick ivÀg från att elda!
é£çµ¡å
ã¹ãŠã§ãŒãã³
- vedgiganten.se
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
BÀst!
Enkelt att bestÀlla, snabb leverans, snyggt travat och jag behöver inte vara hemma för att ta emot leveransen! Hittar ingen som slår priset heller!! Kan varmt rekommendera vedgiganten.
Extremt nöjd
God kommunikation gÀllande leverans via sms. NÀr jag kom hem var veden propert och snyggt placerad i nÀra anslutning till huset. Det måste ha tagit tid att trava veden som ni gjorde. HÀnsyn till kunden, högsta betyg. Fler bestÀllningar kommer framöver.
Oerhört smidig process
Oerhört smidig process. Leverens av torr ved kom snabbt.
Otroligt service minded
Otroligt service minded, de hivade in veden i förrådet utan knussel då det regnade ute. Fin, torr ved dessutom.
Högkvalitativ björkved
Snabb leverans, hög kvalitet på björkveden.
Snabb leverans och service :-)
Seriös vedleverantör med god kvalitet
KvalitetssÀker leverantör, flexibla, pålitliga och trevliga.
OvÀntat smidigt och bra
Frun var högst skeptisk till att bestÀlla en gran online. Allting gick över förvÀntan och granen var den finaste vi någonsin haft. Otroligt bra service både vid leverans och upphÀmtning! Kommer anvÀnda igen.
Bra pris
Bra pris. Utomordentlig service och återkoppling. Dessutom bra ved.
Toppen !
Riktigt bra lÀngd och storlek, samt torrt och fint.
Trevligt bemötande ð
Bra leverans rakt in på anvisat stÀlle
Bra leverans rakt in på anvisat stÀlle. Veden torr, vÀl huggen. Brinner som den ska. Bra firma att köpa ved hos.
Bra och trevlig service vid leveransen
Bra och trevlig service vid leveransen, snabb leverans!
Snabb och prydlig leverans med bra kvalitet
Snabb och prydlig leverans. VedtrÀna anpassade till kakelugn och öppen spis, andra leverantörer har ofta med jÀttestora vedklabbar som måste huggas isÀr för att gå in i en kakelugn. Torrt och fint.
Snabb service med prima ved
Snabb service med prima ved. RÀddaren i nöden i dessa istider!
Smidig och snabb leverans!
Smidig och ruggigt snabb leverans
Smidig och ruggigt snabb leverans! Fick meddelandet i god tid innan leverans och fick hjÀlp att bÀra in! Kommer definitivt bestÀlla igen :)
LÀtt och smidigt service
LÀtt och smidigt service. Bra och snabbt service, och vÀldigt bra att svara på frågor. Kommer fortsÀtta att anvÀnda de.
Bra ved och snabb leverans
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã