Det finns ved- och det finns vedleverantörer. Den hÀr mÃ¥ste vara en av det bÀsta. Bra service och vÀldigt pÃ¥litliga. Veden Àr torr enligt specifikationen. Trots denna (2025-26) bistra vinter med mycke... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Allt fungerade perfekt, vÀnlig och glad (nyanstÀlld) kille kom ut till Ãllmora. NÀr han ringde och meddelade sin ankomst, sÃ¥ sa jag att han inte skulle Ã¥ka ner till mitt hus, för det var halt i bac... ãã£ãšèŠã
Jag har bestÀllt ved frÃ¥n dessa killar nu 3dje gÃ¥ngen.. Ãr super nöjd med leveransen det Àr super bra och fin ved lagom stora bitar för min smak... Trevligt bemötande nÀr Chauffören kommer o lev... ãã£ãšèŠã
Flera saker var bra: Ni anpassade leveransen till vÃ¥ra önskemÃ¥l, trots att vi var sent ute före jul, och den aktuella dagen redan var hÃ¥rt belastad. Trevlig leverans, att man fÃ¥r betala mot faktura tr... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Mattias heter jag och driver tillsammans med min kollega Erik Vedgiganten. Vi finns hÀr för dig som vill bestÀlla hem ved i Stockholm! Marknadens bÀsta priser och snabba leveranser! Enbart ett par klick ivÀg från att elda!
é£çµ¡å
ã¹ãŠã§ãŒãã³
- vedgiganten.se
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Allt fungerade perfekt
Allt fungerade perfekt, vÀnlig och glad (nyanstÀlld) kille kom ut till Ãllmora. NÀr han ringde och meddelade sin ankomst, sÃ¥ sa jag att han inte skulle Ã¥ka ner till mitt hus, för det var halt i backen.
"-Ã
h tack för att du sÀger det. jag har redan fastnat en gång tidigare"
Faktura med QR-kod. Smidigt tar 5 sekunder att betala på ett sÀkert sÀtt!
VÀrldsklass
Otroligt snabb service
Otroligt snabb service, fick veden inburen i trapphuset. Kunde inte vara mer nöjd!
SÃ¥ snabb kontakt
Så snabb kontakt. Leveransen skedde smidigt dagen efter. Trevlig chaufför också.
Kan rekommenderas.
Bra företag
Bra företag, snabba leverans och trevliga leverantörer.
Toppen!
SuverÀn UX från bestÀllning till betalning (QR kod och Swish - tog på riktigt under 10 sekunder).
Fin ved bra leverans.
JÀtte nöjd
JÀtte nöjd! Trevliga grabbar som driver. à terkommer
Vedklabbarna var gigantiska
Vedklabbarna var gigantiska! Fick ingen upprÀttelse nÀr jag bad att få byta ut sÀckarna. Aldrig mer en bestÀllning dÀrifrån.
Bra björkved. Bra service.
Bra björkved. Bra information om leverans. Mattias på vedgiganten svarade i telefonen⊠sa att det Àr lite lÀngre leveranstid just nu, ca 1-2 veckor. Inom två veckor kom veden.
Bra service.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹