レビュアーのコメントを見てみましょう
Super oplevelse i forhold til rengøring af lejlighed - Ovn renset og skilt ad, radiatorer renset for og bag, hård hvidevarer står skarp og skabe rengjort på samtlige overflader, ikke bare inde i skabe... もっと見る
企業が回答しました
Vi fik rengjort en lejlighed til fraflytning. Rengøringen var helt i top og prisen meget fair. Kan varmt anbefales
企業情報
当該企業による記述
Rengøringsfirma som tilbyder kvalitetsrengøring til lave priser . Din tilfredshed er garanteret hos os
Løvkærvej, 8471, Sabro, デンマーク
- Vejlby_rengoering@hotmail.com
- vejlbyrengoering.dk
Professionel og grundig rengøring med flot resultat
Jeg fik for nylig udført rengøring af mit badeværelse, som var meget medtaget af kalk og snavs, og jeg er virkelig tilfreds med resultatet. Arbejdet blev udført grundigt og professionelt, og der var tydelig forskel både på fliser, armaturer og fuger efterfølgende.
Det var nemt at lave en aftale, og kommunikationen var klar og venlig hele vejen igennem. Der blev mødt op til tiden, og opgaven blev håndteret effektivt uden at gå på kompromis med kvaliteten.
Jeg kan klart anbefale deres service til andre, der har brug for en grundig rengøring – især hvis der er tale om mere genstridigt snavs og kalk.
Kan varmt anbefale Vejlby Rengøring
Kan varmt anbefale Vejlby Rengøring, som gik langt over forventning på en hovedrengøring. De er grundige, imødekommende, og effektive.

Vejlbyrengoering からの回答
Super god rengøring og nem og positiv…
Super god rengøring og nem og positiv kontakt 😀

Vejlbyrengoering からの回答
Serviceniveauet er meget højt og…
Serviceniveauet er meget højt og rengøringen er i top, - her er ikke en finger at sætte på noget. Barn anbefaling herfra 🙏

Vejlbyrengoering からの回答
Rigtig god og grunding rengøring
Rigtig god og grunding rengøring. Til en meget fair pris.

Rengøring i top!

Hovedrengøring
Vi havde bestilt firmaet til at lave hovedrengøring og det blev gjort rigtig fint. Meget flinke og imødekommende mennesker.

Suverænitet så det skinner
Fik dem til at rengøre hos min far.Det er suverænt den bedste rengøring jeg har set til dags dato.De har udført opgaven til det ypperste og til den bedste pris .Jeg kan kun anbefale dem.Jeg er så taknemmelig for den fine behandling og udførelse af arbejdet.De bedste anbefalinger herfra.

Formidabel service
Virkelig fed oplevelse. God, og hurtig service trods kort varsel på bestilling. Kan klart anbefales herfra. Tak til vejlbyrengøring👌

Vejlbyrengoering からの回答
Super professionel rengøring udført af søde folk!
Virkelig professionel og grundig rengøring! Vidste ikke at vores hus kunne blive så rent. Det havde jeg ikke kunnet gøre selv. Søde folk, som mødte op til aftalt tid. Der blev gjort flere ting rent end forventet og aftalt. - selvfølgelig til den aftalte pris. Fornemt!!

Super resultat
Min gamle mor var ved at gro lidt til, men Vejlbyrengøring har virkelig gjort et godt stykke arbejde! Nu kan hun hulde ud at være der igen 👍

Vejlbyrengoering からの回答
Jeg brugte Vejlby Rengøring til…
Jeg brugte Vejlby Rengøring til rengøring inden fraflytning fra lejlighed. Super flot rengøring, ingen anmærkninger ved flyttesyn og rigtig flink personale. Kun positiv feedback herfra 😊👍

God start
Indtil videre har jeg kun fået hovedrengøring. Men det er foregået rigtigt godt og der er mulighed for løbende at aftale hvad der skal gøres rent

Vejlbyrengoering からの回答
Meget hurtig at få en aftale
Meget hurtig at få en aftale, der kom to damer, effektiv fra de kom ind af døren, en lille time, så var alt fint og i orden, så tak herfra, vil benytte dem fremover.
Mvh. Jette

Vejlbyrengoering からの回答
Lavede mere end de blev bedt om med høj…
Lavede mere end de blev bedt om med høj kvalitet og rigtigt flinke folk, kæmpe anbefaling

Vejlbyrengoering からの回答
Hurtig hjælp i en presset situation…
Hurtig hjælp i en presset situation selvom deres kalender var booket. Meget grundig rengøring og super god service. Behagelig oplevelse som helt klart anbefales.🌟

Vejlbyrengoering からの回答
Rigtig god og effektiv rengøring som…
Rigtig god og effektiv rengøring som kunne gøres med meget kort varsel. Kan godt anbefales!😁

Fantastisk arbejde!
Vores nykøbte hus var MEGET beskidt efter vi har renoveret lofterne og det tilmed havde stået tomt i et år forinden. Rengøringen var uoverskuelig, så jeg kontaktede Vejlby rengøring, efter at have set deres før/efter billeder på Facebook. De arbejdede hårdt i 6 timer på husets 250 kvm. og det står nu knivskarpt. Fastgroet kalk, grimme pletter, beskidte vinduer, støv og snavs overalt. Det hele er væk og jeg ville aldrig selv have fået dette resultat. Tusind tak! Det er ikke sidste gang jeg kontakter Vejlby rengøring og jeg vil til enhver tid, give dem min varmeste anbefaling 🙏🏼

Super professionelle og dygtige
Super professionelle og dygtige!
Jeg har prøvet mange rengørings firma, men aldrig nogen ligeså grundige og dygtige som Vejlby rengøring! Jeg går op i den mindste deltage under rengøring og de kunne opfylde alle mine ønsker! 🤩 ikke nok med at de er så grundige og dygtige, er de super hurtige, søde og flinke! Jeg anbefaler Vejlby rengøring til en hver der elsker et rent og skinnende hjem! De tog alt mit tøj, follede det pænt sammen, tog mit køkken alle skuffer og skabe både inde og ude!
De tog alle toiletter, og afkalkning af badeværelser og vandhaner og meget mere, til en super rimelig og billig pris! Det bliver ikke sidste gang! 🤩🤩🤩🤩

Vejlbyrengoering からの回答
Super hurtige og super effektive
Super hurtige og super effektive! Jeg bestilte til en hovedrengøring og vi fandt hurtigt en tid. 3 timer så har de fået min lejlighed til at skinne som ny! Kæmpe anbefaling!

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。