Veldhoven Interieurs レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Na 15 jaar teruggegaan naar Veldhoven omdat we destijds zo’n goede ervaring hadden bij het kopen van een bank. Nu opnieuw een topervaring, en een mooie nieuwe bank!

5぀星のうち4の評䟡

5぀星のうち5の評䟡

Prima begeleiding in de winkel bij uitkiezen bank en stoffen. Snelle levering en bezorging was ook prima (oude banken op door ons gewezen plaats gezet).

䌁業情報

1. 家具店
  2. 床材店
  3. 日甚品店
  4. 照明専門店
  5. リビングルヌム甚家具の店
  6. ゜ファヌ専門店

圓該䌁業による蚘述

Eén adres voor uw complete interieur op maat. Veldhoven Interieurs is meer dan een winkel. Onze zaak is een bron van inspiratie met een verrassende mix van stijlvolle, moderne, chique, klassieke, huiselijke en tijdloze elementen. Samen geven wij vorm aan uw persoonlijke smaak. Laat u verrassen door uw eigen smaak. Ontdek zelf unieke combinaties die helemaal bij u passen. Uw stijl krijgt vorm in persoonlijk design, uw eigen antwoord op de vraag: wat vind ik écht mooi? Veldhoven Interieurs is meer dan een winkel. Onze zaak is een bron van inspiratie met een verrassende mix van stijlvolle, moderne, chique, klassieke, huiselijke en tijdloze elementen. Samen geven wij vorm aan uw persoonlijke smaak.

連絡先

レビュヌを曞く

Veldhoven prima winkel

2026幎6月5日

Veldhoven Interieurs からの回答

We hebben u graag geholpen bij het maken van de juiste keuze en het verzetten van de oude banken was een kleine moeite. Dank nogmaals voor het vertrouwen in ons team.

5぀星のうち5の評䟡

Keurige heren die op de afgesproken tijd de bank afleverden

Onze meubels werden op de afgesproken tijd keurig afgeleverd. De beide heren van Veldhoveninterieurs waren zeer behulpzaam en dachten mee over het binnenbrengen en plaatsen van de bank. Zij tilden onze zware tafel opzij, opdat de bank direct op zijn plaats gezet kon worden.
Keurige en nette heren!

2026幎4月10日

Veldhoven Interieurs からの回答

Geachte heer De groot, Dank voor uw complimenten aan onze medewerkers. Heel veel zitplezier op uw nieuwe Leolux-bank!

Goed en persoonlijk advies

Goed en persoonlijk advies. Tapijt op trap is erg mooi gelegd. Was niet een makkelijke trap. Top vakman!!

2026幎2月16日

Veldhoven Interieurs からの回答

Het was ook een mooie opdracht om te mogen uitvoeren. Fijn dat u zo tevreden bent!

Uitstekende service van vakmensen

Uitstekende service van medewerkers met veel productkennis. Bezorging en plaatsing van de nieuwe bank, en verwijderen van de oude, ging supervlot en met veel aandacht om schade te voorkomen. Zeer tevreden.

2026幎1月30日

Veldhoven Interieurs からの回答

Fijn dat u zo tevreden bent over onze werkwijze. Veel zitplezier!

5぀星のうち5の評䟡

Zorgvuldige, eerlijke en goede service

Alle tijd voor zorgvuldig, eerlijk en uitstekend advies in de winkel. Levering eerder dan verwacht, op aangegeven tijd, door ook weer heel prettige mensen. Top dus.

2026幎1月30日

Veldhoven Interieurs からの回答

Dank namens ons hele team. Heel veel plezier van uw nieuwe bank!

5぀星のうち5の評䟡

Lof, lof, niets dan lof.

Inmiddels ben ik al ruim 3 jaar klant bij Veldhoven Interieurs.
Volgens een indertijd ontworpen interieurplan heb ik de afgelopen jaren mijn appartementje ingericht met fraai meubilair, een mooie pvc vloer en sinds gisteren ook prachtige stoffering.
Daarbij hebben diverse vakkundige mensen van Veldhoven mij geholpen, eerlijke adviezen gegeven en me met engelengeduld allerlei opties getoond.
Natuurlijk verliep alles niet altijd probleemloos.
En juist dan bleek de oplossingsgerichtheid en de grote betrokkenheid van dit professionele team.
Het kwam namelijk altijd goed.

Dus hoop ik dat Veldhoven Interieurs tot in lengte van dagen blijft bestaan en mensen helpt bij het inrichten van hun persoonlijke leefruimte.
Want jullie kunnen het!

2025幎11月7日

Veldhoven Interieurs からの回答

Geachte mevrouw De Jong, Wat fijn om dit mooie verhaal over onze mensen te mogen lezen. Ons team is met veel plezier voor u aan de slag geweest en hoopt dat u nog lang zult genieten van uw nieuwe interieur.

Uitstekend geholpen

Uitstekend geholpen: goed naar probleem(pje) geluisterd, snel en voortvarend gehandeld en terzake kundig hersteld! Hoe fijn is dat?!!

2025幎10月15日

Veldhoven Interieurs からの回答

Dank voor uw fijne reactie. Voor ons was het een kleine moeite. Veel plezier nog van uw mooie Pastoe Vision meubel!

5぀星のうち5の評䟡

De mooi design meubels van Veldhoven

De afgelopen maanden meubels, o.a. tafel, stoelen, kast, bank en (rol) gordijnen besteld en ontvangen. Alles van een prachtige kwaliteit en enkele dingen in de sale met een mooie korting gekocht. De service is fantastisch en de hulp en kennis van zaken in de winkel is van een hoogstaand niveau. Een fijne winkel.

2025幎10月9日

Veldhoven Interieurs からの回答

Hartelijk dank voor deze mooie review. Het was ons een genoegen u te helpen bij het realiseren van uw nieuwe interieur. We wensen u veel woonplezier!

5぀星のうち5の評䟡

Persoonlijke aandacht en deskundig advies

Veldhoven Interieurs blinkt naar onze ervaring uit in persoonlijke aandacht en deskundige advies. Annabelle heeft ons verrassend geadviseerd en ons geholpen keuzes te maken voor onze woonkamer, waarbij we ons helemaal thuis voelen. De zin op de website ‘Samen geven wij vorm aan uw persoonlijke smaak’ heeft Veldhoven Interieurs voor ons waargemaakt. Heel prettig is dat alle medewerkers zorgvuldig zijn in hun communicatie met de klant, zowel in de winkel als bij de aflevering. Kortom, wij zijn heel tevreden over de service van Veldhoven Interieurs.

2025幎9月17日

Veldhoven Interieurs からの回答

Wat mooi om te lezen dat u zo tevreden bent over onze werkwijze en ons team. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe zitmeubelen!

Goed geholpen met feauteuils

Veldhoven heeft ons goed geholpen met het kiezen van mooie fauteuils. Verdere afhandeling en levering was zeer vriendelijk en uitstekend

2025幎7月10日

Veldhoven Interieurs からの回答

Hartelijk dank voor uw complimenten. Wij wensen u veel zitplezier!

Beter dan volgens afspraak

levering volgens afspraak qua tijd. zeer prettige en meeedenkende heren die buitengewoon netjes het verpakkingsmateriaal meenemen en alles terugzetten waar nodig

2025幎9月26日

Veldhoven Interieurs からの回答

Wat fijn om te horen dat u onze medewerkers die alle interieurwensen realiseren zo waardeert!

5぀星のうち5の評䟡

Snelle, service met oog voor kwaliteit

Afspraken werden nagekomen, het contact was professioneel en vriendelijk, en zelfs bij een oudere kast werd vakkundig meedenken toegepast.

2025幎7月2日

Veldhoven Interieurs からの回答

Beste Esther, Onze mensen hebben je graag geholpen met de verlichting in de kast. We hopen dat je er nog lang plezier van zult hebben!

Service met een grote S

Een paar jaar geleden kochten wij bij Veldhoven Interieurs duettes voor onze woonkamer, omdat die 'rolgordijnen' ook een isolerende werking hebben. Onlangs viel ineens een onderdeel van een van de duettes op de grond. Voor Veldhoven geen probleem, de monteur kwam voor het begin van zijn dienst bij ons. langs om het onderdeel weer te bevestigen. Service met een grote S omdat er geen rekening op volgde. En nog even over het isoleren van de duettes: dat doen ze als de beste, als de gordijnen dicht zijn is er geen tocht of koudeval meer.

2025幎4月17日

Veldhoven Interieurs からの回答

Geachte heer Van Vessem, het was een kleine moeite om uw duette te repareren en hebben dit graag voor u als onze service gedaan. Fijn om te lezen dat u dit waardeert.

5぀星のうち5の評䟡

Vanaf het eerste bezoek aan de winkel

Vanaf het eerste bezoek aan de winkel zijn wij meer dan enthousiast over de wijze van adviseren door Janine, eigenaresse van dit bedrijf. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij vandaag een nieuwe eettafel en zes Cor eetkamer stoelen bezorgd hebben gekregen, evenals nieuwe kussens voor onze Cor banken. Alles zoals afgesproken
bezorgd, geplaatst en fantastisch verzorgd door de heren!
“Veldhoven Interieurs” heeft klantgerichtheid en goede service duidelijk hoog in het vaandel staan. Jullie mogen trots zijn op deze prachtige zaak!
Ellen.

2025幎3月6日

Veldhoven Interieurs からの回答

Beste Ellen, Heel hartelijk bedankt voor deze mooie reactie en dat u zo enthousiast bent over onze werkwijze en dienstverlening. De heren hebben genoten van de saucijzenbroodjes!

Eerlijk

Eerlijk, behulpzaam en constructief, dat was de man, die mij zo klantvriendelijk heeft geholpen, zoals de firma dat altijd heeft gedaan. Ik voel me bij hun
THUIS!
Veel dank daarvoor!

2025幎1月4日

Veldhoven Interieurs からの回答

Hartelijk dank voor uw fijne reactie!

afspraak is afspraak

We zijn erg tevreden over de door Veldhoven geleverde service bij bij de aankoop van een vloerkleed van het merk Millener Poort. Janine heeft ons voortreffelijk en met veel geduld geadviseerd en dat heeft na diverse proefstaaltjes geresulteerd in een definitieve keuze.Toen bleek dat de fabriek tegen de afspraak in op een andere weefmethode was overgegaan heeft Janine er voor gezorgd dat alsnog de afspraak werd nagekomen. Het heeft haar veel tijd en moeite gekost. De aflevering is perfect verlopen, het is een prachtig vloerkleed geworden waarmee we heel gelukkig zijn.

2024幎12月18日

Veldhoven Interieurs からの回答

Vanzelfsprekend hebben we ons maximaal ingespannen om het gewenste kleed voor u geleverd te krijgen. Heel fijn om te vernemen dat u er zo gelukkig mee bent en dank voor uw complimenten!

Erg tevreden

Erg tevreden. Keurige aflevering. Fijn bedrijf.

2024幎12月5日

Veldhoven Interieurs からの回答

Beste mevrouw Szulc, dank voor uw complimenten. We hopen dat u lang plezier zult beleven aan uw nieuwe meubels.

5぀星のうち4の評䟡

Professioneel

Wat een fijne ervaring bij Van Veldhoven. Janine getroostte zich alle moeite om het produktienummer van onze Gelderland bank te achterhalen en met succes. Op ons verzoek kwam ze naar Hilversum om kleuradvies voor herstoffering te geven. Wij vertrouwen Van Veldhoven ons bankstel voor een tweede leven met een gerust hart toe!

2024幎11月28日

Veldhoven Interieurs からの回答

Wat fijn dat u ons uw prachtige hoekbank toevertrouwd. We gaan er zeker iets moois van maken!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。