Veldhoven Interieurs レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Na 15 jaar teruggegaan naar Veldhoven omdat we destijds zo’n goede ervaring hadden bij het kopen van een bank. Nu opnieuw een topervaring, en een mooie nieuwe bank!

5぀星のうち5の評䟡

Onze meubels werden op de afgesproken tijd keurig afgeleverd. De beide heren van Veldhoveninterieurs waren zeer behulpzaam en dachten mee over het binnenbrengen en plaatsen van de bank. Zij tilden on... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Wat een fijne ervaring bij Van Veldhoven. Janine getroostte zich alle moeite om het produktienummer van onze Gelderland bank te achterhalen en met succes. Op ons verzoek kwam ze naar Hilversum om kleu... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Prima begeleiding in de winkel bij uitkiezen bank en stoffen. Snelle levering en bezorging was ook prima (oude banken op door ons gewezen plaats gezet).

䌁業情報

1. 家具店
  2. 床材店
  3. 日甚品店
  4. 照明専門店
  5. リビングルヌム甚家具の店
  6. ゜ファヌ専門店

圓該䌁業による蚘述

Eén adres voor uw complete interieur op maat. Veldhoven Interieurs is meer dan een winkel. Onze zaak is een bron van inspiratie met een verrassende mix van stijlvolle, moderne, chique, klassieke, huiselijke en tijdloze elementen. Samen geven wij vorm aan uw persoonlijke smaak. Laat u verrassen door uw eigen smaak. Ontdek zelf unieke combinaties die helemaal bij u passen. Uw stijl krijgt vorm in persoonlijk design, uw eigen antwoord op de vraag: wat vind ik écht mooi? Veldhoven Interieurs is meer dan een winkel. Onze zaak is een bron van inspiratie met een verrassende mix van stijlvolle, moderne, chique, klassieke, huiselijke en tijdloze elementen. Samen geven wij vorm aan uw persoonlijke smaak.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 13ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Keurig op normale manier geholpen !

Keurig geholpen op een gewone vriendelijke manier, geen commerciële Lula. Heel goed kleur advies gegeven, Janine kende onze andere stoelen en kleuren. Kende onze voorkeur.
Aflevering door keurig net personeel, ook gewoon, ook meedenkend !

2024幎11月19日

Veldhoven Interieurs からの回答

Beste Margreet, Wat fijn dat jullie wederom zo tevreden zijn met onze werkwijze en natuurlijk met jullie nieuwe meubel. Heel veel plezier ervan!

5぀星のうち5の評䟡

Prettig contact en goed advies

We hebben in een aantal stappen een vloerkleed van Milennerpoort gekocht, waarbij we heel goed, fijn en begripvol advies hebben gekregen van Birgit. Ook de levering was prettig en punctueel. Kortom, we zijn een hele tevreden klant!

2024幎7月17日

Veldhoven Interieurs からの回答

Hartelijk dank voor uw complimenten en veel plezier van uw nieuwe karpet!

5぀星のうち5の評䟡

Service en aandacht voor de klant

Bij het bezoek aan de winkel word je plezierig, en in alle rust, geholpen. Wij wisten waar we voor kwamen, maar desondanks werd uitgebreid de tijd voor ons genomen. Na de bestelling werd de afspraak gemaakt voor bezorging. De bezorging was exact op tijd, Arnold en collega werkten vlot en netjes en alles werd op zijn plaats gezet, ze hielpen ook even terugzetten van de tafels die niet bij de aankoop hoorden. Alles ademt de sfeer van aandacht voor de klant.

2024幎7月4日

Veldhoven Interieurs からの回答

Wat fijn om te vernemen dat u zo tevreden bent over de mensen in ons team! Hartelijk dank voor deze mooie review.

Verrijking woongenot.

Verrijking woongenot begint bij binnenkomst. Gastvrije ontvangst Maud, zonder opdringerig te zijn. Kwam zelfs op huisbezoek met Jeanine voor vrijblijvend advies. Tanja en ik maakten een doordachte keus en zijn op en top tevreden. Prachtige banken, poef en stoel, met aandacht geleverd.

2024幎5月8日

Beste Tanja en Eric,

Dank voor deze mooie review en al jullie positiviteit. Maud en ik vonden het heerlijk om jullie te mogen adviseren. Veel geluk met jullie nieuwe zitgroep! Janine

5぀星のうち4の評䟡

Wij hebben mooie duettes en show banen

Wij hebben mooie duettes en show banen bij u gekocht voor de voor- en achterkant van het huis. De levering was eerder dan verwacht. Alleen bleek 1 duette niet goed passend te zijn. "dat is zo verholpen" zei de monteur. "misschien kom ik morgen terug om ze als nog op te hangen". Na een week zelf maar even gebeld. Nee, komt er aan, was het antwoord. Ze zijn opgehangen zonder beschermings kapje aan de zijkant. Niet fraai en ook niet goed voor de verf van de kozijnen. Dus er weer af.
Al met al bijna 2 weken zonder gordijn gezeten (de oude waren de eerste keer al meegenomen)
Nu hangen de duette en daar zijn erg tevreden over maar de service minder

2024幎4月17日

Veldhoven Interieurs からの回答

Dank u voor deze review. Het verhelpen van het probleem met een van de Duettes duurde inderdaad langer dan in eerste instantie verwacht en verliep inderdaad niet helemaal vlekkeloos. Fijn om te vernemen dat u wel tevreden bent met het eindresultaat.

Top bedrijf

Altijd goede persoonlijke service en top kwaliteit. Al vele jaren vaste klant !

2024幎4月3日

Veldhoven Interieurs からの回答

Hartelijk dank voor uw complimenten en we hopen u nog lang als vaste klant te mogen verwelkomen!

Fijne en persoonlijke ervaring

Wij hebben over de afgelopen jaren veel bij Veldhoven Interieurs aangeschaft en altijd goede adviezen en snelle services ontvangen. Ook achteraf (bij kleine mankementen) blijven ze dezelfde persoonlijke service leveren. Veldhoven Interieurs is van harte aanbevolen.

2024幎3月7日

Veldhoven Interieurs からの回答

Juist het persoonlijke contact maakt ons werk ook zo leuk. Dank voor uw complimenten!

5぀星のうち5の評䟡

Persoonlijk, deskundig, goed advies, een echte aanrader!

We waren al een tijd op zoek naar een mooie, kwalitatief goede hoekbank, waar we comfortabel op konden zitten, met onze "kleinere" lichaamslengte voor de gemiddelde Noord-Europiaan. Bij Veldhoven zijn we heel goed geadviseerd, werd er alle tijd genomen en kregen we de mogelijkheid om veel stalen (kleur) stoffen een weekend thuis te bekijken. Het meedenken en de service was top! Het tijdspad van de levering klopte. De slogan "Uw wensen boven verwachting invullen. Dat is ons streven." Is bij ons helemaal gelukt! We hebben alle vertrouwen in Veldhoven en voor een volgende aankoop komen we zeker terug.

2024幎2月22日

Veldhoven Interieurs からの回答

Wat fijn om terug te horen dat we ook doen wat we nastreven. Heel veel geluk met uw nieuwe bank!

Persoonlijk meegedacht

We wilden een passende hocker bij onze leolux stoelen maar dat bleek niet goed mogelijk. Bij Veldhoven dachten ze goed mee wat dan zou kunnen passen. Met als resultaat twee prachtige poefs en een passend vloerkleed zodat ons kleine zithoekje een heerlijke cosy uitstraling heeft.

2024幎2月21日

Veldhoven Interieurs からの回答

Goed om te horen dat alles naar wens is, veel plezier ervan!

een persoonlijke relatie

Prettig om in een vertrouwde relatie, onder vakkundig advies, toe te kunnen groeien naar een beslissing. Alles tot in puntjes verzorgd. Tevreden!

2024幎2月6日

Veldhoven Interieurs からの回答

Fijn om te horen en veel woonplezier in uw nieuwe, kleurrijke interieur!

5぀星のうち5の評䟡

Veldhoven Interieurs is een aanrader!

Veldhoven Interieurs heeft een prachtige collectie en uitstekende service. Je wordt altijd goed geadviseerd en men neemt uitgebreid de tijd. Verder worden afspraken goed nagekomen. Er wordt zorgvuldig gewerkt van aankoop tot en met de bezorging.
Kortom, echt een aanrader!

2024幎1月30日

Veldhoven Interieurs からの回答

Heel fijn dat u zo tevreden bent over onze werkwijze en nogmaals dank voor deze mooie vervolgopdracht!

5぀星のうち5の評䟡

Geven goed advies over het product

Geven goed advies over het product. En wordt duidelijk gecommuniceerd over het leveren van de producten.
Fijne zaak om er te komen
Top

2024幎1月11日

Veldhoven Interieurs からの回答

Heel fijn om te horen. Bedankt voor de opdracht en veel plezier van de nieuwe gordijnen!

Een zaak naar ons hart

De mensen van Veldhoven doen we ze beloven. Ze denken mee, hebben passende oplossingen, bezorgen snel en bieden uitstekende service. In ons geval werd ons geldverlies bespaard, na een faillisement van een andere zaak. Alles in een dag geregeld. En nu kijken we intens tevreden naar een prachtig kleed dat uiteindelijk op de eerder afgesproken tijd geleverd is.

2024幎1月5日

Veldhoven Interieurs からの回答

Fijn dat u zo tevreden bent. Wij hebben u graag geholpen in deze bijzondere situatie.

5぀星のうち5の評䟡

Fantastisch advies, installatie en montage

We hebben bij het inrichten van ons huis echt perfecte hulp gehad. Mooie kleuradviezen en prachtige meubelen en raambekleding. Installeren en leveren van de meubelen ging perfect. Communicatie is uitstekend en het ter plekke installeren en monteren gaat met uiterste zorg en respect voor het bestaande interieur. Echt heel blij met alle medewerking en samenwerking!

2023幎10月12日

Veldhoven Interieurs からの回答

Heel graag voor u gedaan. Nogmaals dank voor uw vertrouwen in ons team.

5぀星のうち5の評䟡

Kennis van interieur zaken, goede service

Een oriënterend gesprek in de winkel over warmteisolatie en raambekleding was aanleiding voor de aanschaf van een duettesysteem. Advies bij de kleur en materiaal keuze was prettig. Ter plekke opmeten en uiteindelijk monteren ging snel en zeer precies. Ik beveel dit bedrijf zeker aan bij anderen

2023幎12月5日

Veldhoven Interieurs からの回答

Beste Wendela, dank voor je aanbeveling en veel plezier van de nieuwe Duettes.

Niet lang gezocht,

Niet lang gezocht,
direct bij Veldhoven gekocht.
Je vindt daar ook wat je zoekt.
Mijn gordijnen geleverd snel en goed.

2023幎11月28日

Veldhoven Interieurs からの回答

Fijn te vernemen dat u zo tevreden bent,
hartelijk dank voor dit mooie compliment!

5぀星のうち5の評䟡

Lopend door Bilthoven zagen wij in de

Lopend door Bilthoven zagen wij in de etalage van Veldhoven mooie wave gordijnen hangen. Reden voor ons om te gaan orienteren. Na heel prettige advisering hebben wij besloten om deze gordijnen aan te schaffen. Onderdeel van de verleende service is het opmeten en technisch advies in ons appartement, wat vakmanschap toont! Vandaag zijn de nieuwe rails en de gordijnen opgehangen. TOP, we zijn er erg blij mee. Met dank. Renée Tanamal

2023幎11月27日

Veldhoven Interieurs からの回答

Fijn dat u zo tevreden bent en nogmaals dank voor uw mooie opdracht.

Een absolute aanrader

In alle opzichten een absolute aanrader. Vanaf de allereerste adviezen tot en met het eind van de werkzaamheden denken Janine en haar team met je mee. Men komt zijn afspraken na, de planning klopt als een bus en het allerbelangrijkste: Het eindresultaat is TOP. En alsof dat nog niet genoeg is, ook nog eens stuk voor stuk buitengewoon vriendelijke medewerkers. Wat wil je nog meer als klant?

2023幎11月24日

Veldhoven Interieurs からの回答

Beste Paul, nogmaals bedankt voor je mooie opdracht en je complimenten voor ons team!

5぀星のうち5の評䟡

Onze jaren lange relatie met Veldhoven

Onze relatie met Veldhoven gaat vele jaren terug. De meest recente samenwerking gaat een paar jaar terug. Onder de fantastische begeleiding van Janine is er bij ons een enorme verbouwing gedaan. De planning was tot op de minuut uitgevoerd. Dit was heel fijn aangezien onze buren in het appartementencomplex zo min mogelijk hinder daardoor hebben onder vonden.
De eerste inrichting van het appartement, 25 jaar geleden, was ook door Veldhoven gedaan.
Daarvoor heeft Veldhoven de complete inrichting van ons grote vrijstaand huis gedaan. Tot onze grote tevredenheid.
De adviezen, de persoonlijke contacten en de service achteraf zijn fantastisch.
We raden al onze vrienden en kennissen Veldhoven aan als dé interieur verzorger.

2023幎11月6日

Veldhoven Interieurs からの回答

Dank voor deze prachtige review. We hopen u beiden nog lang in de zaak te mogen verwelkomen!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。