Velohacky レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Product is snel geleverd. Aansluiten en werkwijze helder en makkelijk. Echter bij het lostrekken had ik ook een andere kabel losgetrokken. Dit zorgde voor een slecht functionerende veloretti. Co... もっと見る

5つ星のうち5の評価

A megrendelt készülék gyorsan megérkezett.Minden a leírtaknak megfelel.A 2-es verzió sokkal jobbra sikerült. Nagyon jól el van magyarázva a videón a használat. Egyszerűen működik és gyors tuningot ad... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Levering was snel en ik werd op de hoogte gehouden van de status. Product was conform verwachting en makkelijk te gebruiken op mijn Ace One, zeker na het bekijken van de uitleg in het youtube film... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Top product, heel makkelijk in gebruik. Als je het filmpje op de website volgt is het kinderlijk eenvoudig om de fiets in te stellen op de gewenste maximale snelheid. Snelle verzending, goede communic... もっと見る

企業情報

1. ロード サイクリング

当該企業による記述

VeloHacky bied het eerste en enige device aan om de maximum snelheid van e-bikes met een Bafang middenmotor eenvoudig te verhogen. Dit werkt op alle e-bikes met een Bafang M200, M300, M500 en M600 motor

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 10

レビューを書く

een wereld van verschil

Super simpel om te bestellen en belangrijker te installeren. Heel duidelijke handleiding. Sommige dingen in het leven zijn echt zo simpel. En iets harder dan de standaard 25 km / uur maakt ook een wereld van verschil. Echt heel blij mee.

2025年12月31日
5つ星のうち1の評価

Geen levering

12/11 besteld, 19/11 pas afgegeven bij DHL. Niks ontvangen tot op vandaag 21/11. Enkel een T&T. Vragen 12eur voor verzending naar België. Schandalig.

2025年11月18日
自発的なレビュー
Velohacky ロゴ

Velohacky からの回答

Goedemorgen Mark, een beetje flauw om op deze manier te "communiceren". Ik heb nog geen 24 uur de tijd gehad om op je mailtje te reageren. En 11,95 zijn gewoon 1 op 1 de verzendkosten van DHL die doorgerekend worden, maar je bent altijd welkom om het pakketje op te halen om zo verzendkosten besparen. Het pakketje zal vandaag of morgen met DHL mee gaan en is meestal binnen 2 a 3 dagen in de brievenbus.

Groeten Mike

5つ星のうち5の評価

Ik heb het item besteld.

Ik heb het item besteld, en was binnen de aangegeven tijd geleverd. Het was super makelijk installeren en het werkte optimaal. Zelf gekozen voor de 34 km stand.

2025年6月11日
5つ星のうち5の評価

Was het geld meer dan waard

Levering was snel en ik werd op de hoogte gehouden van de status.
Product was conform verwachting en makkelijk te gebruiken op mijn Ace One, zeker na het bekijken van de uitleg in het youtube filmpje op de website.
Ik heb de limiet nu verhoogd naar 30km/u en hoewel het lijkt alsof het een kleine wijziging is van de standaard 25 km/u, is het een wereld van verschil. Met name op de lange open stukken fietspad die ik vaak neem.
€99 euro lijkt misschien veel, maar ik vond het het resultaat zeker dat bedrag waard.

2025年5月20日

Trustpilot エクスペリエンス