レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

I jagten pÃ¥ en el-ladcykel var familien og jeg flere gange forbi Velohouse for at prÞve diverse modeller. Hver gang blev vi mÞdt af en enorm generÞsitet i form af tid, ekspertise og imÞdekommenhed. Vi... もっず芋る

Jeg har i dag - endnu engang - kÞbt en elcykel hos Velohouse, og jeg kan kun give dem mine varmeste anbefalinger. Personalet er utrolig sÞde og venlige og tog sig god tid til at rÃ¥dgive mig. Lever... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har fÃ¥et lavet et guldservice pÃ¥ min cykel. Den stÃ¥r skarpere end da jeg kÞbte den - sÃ¥ kÊmpe anbefaling pÃ¥ det arbejde! Jeg fik booket servicet midt i en flytning til deres nye lokaler... もっず芋る

䌁業が回答したした

Ikke imponerende service. Har fÃ¥et skifte én eger i et baghjul. Det kostede 310 kr!!! Til gengÊld var der ikke ét smil eller andre ord en "telefonnummer?" da jeg afleverede hjulet, til gengÊld skulle... もっず芋る

䌁業情報

1. 自転車屋
  2. 自転車修理店
  3. バむク アクセサリヌ専門店

圓該䌁業による蚘述

Velohouse er en elcykelbutik fyldt med entusiaster og dygtige mekanikere, som deler en fÊlles kÊrlighed til elcykler. Med vores 600 kvm Showroom strÊber vi efter at udnytte de mange muligheder, som elcykelindustrien har Ã¥bnet op for de seneste Ã¥r. Vi er Danmarks stÞrste pedelec & Speed-pedelec forhandler. Vi sÊlger bÃ¥de 25 km/t elcykler og 45 km/t Speed-pedelecs. Vores mÃ¥l er at blive Europas bedste elcykel-butik. Dette mÃ¥l er vi pÃ¥ vej til, takket vÊre vores flotte kunde anmeldelser, vores e-bike brands og leverandÞrer, og vores el-cykel mekanikers ekspertise. Vores mekanikere har gennemgÃ¥et alle e-Bike kurser og modtaget alle e-bike certifikater. Vores mÃ¥l er ikke kun at sÊlge cykler, men at tilbyde rÃ¥dgivning, der matcher dine behov. Vi sÊtter en Êre i at lytte og forstÃ¥ din hverdag, sÃ¥ du fÃ¥r en lÞsning, der passer perfekt. Hvis vi ikke har den rette cykel til dig, siger vi det Êrligt. Vi arbejder hver dag for at vÊre Danmarks bedste elcykelbutik – en ambition, vi forfÞlger med dedikation og kundecentreret service. BOSCH Certificeret vÊrksted. SHIMANO Steps Certificeret vÊrksted. Vi forhandler cykler fra: - STROMER - GAZELLE - URBAN ARROW - ORBEA - FLYER - CA GO - LOVENS - CONTOURA - RIESE & MÜLLER - TREK - QiO - OPIUM - VICTORIA

4.3

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

205件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 33に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Bedste service når man skal finde ladcykel

I jagten på en el-ladcykel var familien og jeg flere gange forbi Velohouse for at prÞve diverse modeller. Hver gang blev vi mÞdt af en enorm generÞsitet i form af tid, ekspertise og imÞdekommenhed. Vi har besÞgt mange andre forhandlere hvor man fÞler man bare er til besvÊr, men Jakob og alle hans kollegaer fik os til at fÞle os velkomne. Vi endte med en Urban Arrow som de endda skyndte sig at gÞre klar samme dag. Velohouse kommer med den stÞrste anbefaling jeg og min familie kan give!

2026幎4月11日
自発的なレビュヌ

Fantastisk oplevelse hos Velohouse!

Jeg har i dag - endnu engang - kÞbt en elcykel hos Velohouse, og jeg kan kun give dem mine varmeste anbefalinger. Personalet er utrolig sÞde og venlige og tog sig god tid til at rådgive mig. Leveringen var meget hurtig, prisen var rigtig god i forhold til den hÞje kvalitet, og som en ekstra bonus er fÞrste service gratis.

Alt i alt en virkelig professionelt og trygt sted.

Mvh Christine

2026幎1月6日

KÊre Christine
Tusind tak for din fantastiske 5-stjernede anmeldelse og for endnu en gang at vÊlge Velohouse. Det glÊder os meget at hÞre, at du har haft en tryg og professionel oplevelse hos os, og at både rådgivning, levering og pris har levet op til dine forventninger.
Din feedback betyder utrolig meget for os og for vores daglige arbejde med at give den bedst mulige service. Mange tak for dine varme anbefalinger.
Vi håber, du bliver rigtig glad for din nye elcykel og ser frem til at byde dig velkommen igen.
Venlige hilsner

Service til 0 stjerner.

Bestilte Stromer ST1 den 10-9-25 og fik at vide at der ville gå 14 dage fÞr jeg kunne få cyklen da de var i gang med at flytte butik. Ringede dagen fÞr lovet levering. Klaus vidste ikke hvor cyklen var henne. Ringede igen 25-9 uden et svar, men fik så sms senere på dagen at han ikke kunne få fat i Stromer. Ringer igen 26-9 og får så sms med kopi af mail fra deres Market Manager i Tyskland at cyklen fÞrst kan leveres i starten af November, men at de kunne kigge på deres lager lister om der var andre muligheder. HÞrer så igen ikke noget, og ringer så til dem og får at vide Klaus har fri nogle dage. Forklarer Jakob om mine oplevelser og han lover at tage affÊre.
Han ringer så 30-9 at han har fundet en lÞsning og at jeg kan få leveret min cykel om ca. 3 uger.
Det er så nu 7,5 uge siden og har stadig ikke hÞrt noget. Det kalder jeg service til 0 stjerner.

2025幎9月10日
自発的なレビュヌ

Manglende styr på ordre, dårlig kommunikation og lang ventetid

Ville kÞbe en cykel, som ifÞlge hjemmesiden både var på tilbud og på lager, men den viste sig ikke at vÊre tilgÊngelig alligevel. Jeg fik en rabat på en anden model, men leveringstiden blev lang.

Da min cykel senere blev stjÃ¥let, kÞbte jeg en ny cykel hos Velohouse. Den blev ikke leveret som lovet, sÃ¥ jeg skrev for at hÞre status og fik at vide, at den var pÃ¥ vej. En mÃ¥ned senere mÞdte jeg fysisk op i butikken — her fik jeg beskeden om, at cyklen var blevet solgt til en anden, fordi den var kommet i sommerferien, og der ikke havde vÊret styr pÃ¥ det internt. De beklagede og lovede at vende tilbage dagen efter.

En uge senere havde jeg stadig ikke hÞrt noget og mÞdte igen op i butikken. FÞrst dér fik jeg mine penge retur.

Alt i alt en virkelig dårlig oplevelse, hvor jeg som kunde måtte lÞbe efter svar, og hvor kommunikationen og håndteringen af min ordre var mildest talt uprofessionel.

2025幎9月30日

KÊre Kasper

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse – ogsÃ¥ selvom den desvÊrre har vÊret sÃ¥ negativ. Jeg forstÃ¥r fuldt ud din frustration, og jeg vil gerne beklage pÃ¥ vegne af Velohouse, at du har vÊret igennem et sÃ¥ uprofessionelt og urimeligt forlÞb.

Jeg har overtaget Velohouse pr. 1. oktober 2025, og jeg har derfor ikke haft del i de tidligere aftaler eller den håndtering, du beskriver. Alligevel rammer din oplevelse selvfÞlgelig mig og den butik, jeg nu driver, og jeg er oprigtigt ked af at hÞre om det. Jeg har også fået sagen forklaret fra medarbejderne, og de er lige så Êrgerlige og uforstående over for forlÞbet, som du med rette er.

Mit klare mål er at sikre, at noget lignende aldrig sker igen. Jeg arbejder derfor målrettet med at skabe bedre struktur, kommunikation og kundeservice i butikken, så vi fremover lever op til de forventninger, man som kunde med rette kan have.

Skulle du på et senere tidspunkt få brug for hjÊlp, rådgivning eller overveje et nyt kÞb, er du altid velkommen til at kontakte mig direkte. Jeg vil meget gerne vÊre behjÊlpelig og sikre, at du får en helt anden og langt bedre oplevelse.

Mikael

God service og dygtige cykelmekanikkere

Efter at have fÃ¥et et chok ved ecykler i rÞdovre som sagde at den eneste mÃ¥de at fÃ¥ forlygten pÃ¥ vores el-cykel til at lyse igen, var at fÃ¥ en ny motor til 7500 kr, ringede vi til Velohouse, som var meget uforstÃ¥ende for at det skulle vÊre eneste mulighed. Det viste sig at de kunne reparerer cyklen for 500. Desuden tog de sig tid, pÃ¥ trods af travlhed, til at lave en mindre anden reparation, mens vi ventede i butikken, da de blev klar over at vi kom langvejs fra. Super god service. Ærgelig over at vi ikke kÞbte vores cykler hos Velohouse.

2025幎6月6日

Velohouse からの回答

Tusind tak Frank for den flotte anmeldelse. Vi hjÊlper naturligvis hvor vi kan indenfor vores el cykel område.

Tak for 5 stjerner🌞

Velohouse

Klogt at Velohouse ikke forhandler pelago cykler mere.

Jeg kÞbte en pelago cykel hos Velohouse på Amerika plads. Cyklen begyndte at ruste helt forfÊrdeligt lige efter garantien udlÞb. Dette til trods for, at den er brugt meget lidt og har stået i skur, det meste af tiden. Der var ingen hjÊlp at hente hos Velohouse.
Kan ikke anbefale pelago cykler. Begge skÊrme er rustet helt af efter 4 år og flere andre steder på cyklen er der også problemer. Dyr cykel, men ringe kvalitet. Har aldrig set så dårlig kvalitet på cykel fÞr.
Velohouse afviste fÞrst at hjÊlpe, da de ikke forhandler cyklen mere og garanti udlÞbet. Har efterfÞlgende vÊret i kontakt med Velohouse, og de har nu venligt tilbudt at afhjÊlpe i det omfang, det er dem muligt. Jeg har dog ikke hÞrt fra dem siden jeg Êndrede min anmeldelse

2024幎9月23日

Skulle kÞbe watt-pedaler

Skulle kÞbe noget, der hedder watt-pedaler til cykelentusiatisk sÞn, der har fÞdselsdag i morgen. Ingen cykelbutikker kunne hjÊlpe, og jeg blev henvist til Velohouse på Gl. KÞge landevej.
Velohouse havde heller ikke watt-pedaler, da alle åbenbart kÞrer på el i dag.
Men tro det eller lade vÊre: Ekspedienten Klaus gav en helt unik service. Han sÞgte og fandt et sted på nettet, der forhandlede disse watt-pedaler. Han tog kontakt til dem og bestilte til mig. Han vidste ikke, at jeg er en digital imbecil, der ikke ejer en mobiltelefon, men det afholdt ham ikke fra at hjÊlpe mig.
Jeg er helt paf over den service, der blev givet mig, og der var slet ingen sure miner over, at jeg aldrig har kÞbt på nettet fÞr.
Jeg glÊdes over Êrlige mennesker, smuk service og glÊder mig så meget til at hente de der watt-pedaler i morgen.
Tusind tak til Klaus.
Henriette

2025幎5月15日

Velohouse からの回答

Tusind tak for dig og dit herlige vÊsen
vi elsker din anmeldelse og vil gÞre det hele igen😊

en super go betjening oplevelse..alt

en super go betjening oplevelse..alt spiller stort udvalg og Klaus han er behaglig hvis jeg skulle sige nået hvorfor de ikke fik 5 stjerner kun 4 store der bliver talt for meget engelsk i butikken

2025幎4月5日

Velohouse からの回答

Tusind tak Michael for din fine anmeldelse og konstruktive feedback med sprog.
Vi har valgt at fokusere på at implementere de bedste mekanikere og det har betydet at vi har Ukraine, bulgarien, og rumanien og Dansk implementeret i vores vÊrksted.
Vi gÞr meget ud af at kunderne skal tilgode ses i forhold til sprog forståelse.

I dit tilfÊlde var Mike fra Ukranie involveret i udlevering af din elcykel.

Vi vil tage din kritik af sprog til os og forbedre kommunikation i forhold til Dansk.

Hilsen klaus

Jeg er meget tilfreds med ikke mindst

Jeg er meget tilfreds med ikke mindst min Stromer cykel som er fantastisk solidt bygget og det så kompente hold af mekanikere derinde i butikken.
Det eneste minus er lidt at det meste skal forgå på Engelsk men det er en mindre bagatel. Jeg har lige fået lavet service og der var desvÊrre en opdatering der ikke helt fungeret, så cyklen kÞrte ikke over 30 km/t og var meget tung og trÊde, den var kÞbt som en elcykel der kan kÞre 45 km/t.
Så kom de ud til mig på min adresse og kalibreret min cykel og spÊndte det hele efter og det hele spiller nu :0)
Tak til Velohouse.

2025幎4月3日

Velohouse からの回答

Tusind tak Andre for din fine oprigtige anmeldelse👍
Vi har efterfÞlgende haft mÞde omkring din sag efter dit opkald og vi analyseret os frem til at den skulle ha vÊre efter kalibreret ved udlevering af cyklen.
Dette er en ting vi gÞr hver gang men fik ikke gjort inden du forlod butikken.
Denne lille feature ville ha lÞst dit issue.
Men vi rykkede ud med det samme til din bopÊl og fik det lÞst👍🀝
Tak for god feedback🙏

Super god oplevelse ved kÞb af cykel

Super god oplevelse ved kÞb af cykel ved Velo House!
Jeg mÞdte op og fik meget kompetent vejledning ud fra mine specifikke behov til brug af cykel. Min oplevelse var, at der blev lyttet til mine behov, og at Klaus ikke forsÞgte at sÊlge mig ekstraudstyr, som jeg egentligt ikke har brug for.
Jeg kÞbte en Riese&MÌller Charger 4 HS, som skulle leveres fra fabrikken i Tyskland. DesvÊrre var der en del forsinkelse fra fabrikkens side, men Velo House har vÊret gode til at meddele og undersÞge alternative muligheder.
Ved afhentning spillede cyklen 100%!

Alt i alt en virkelig god helhedsoplevelse, og jeg kommer klart til at bruge Velo House fremadrettet 👍

2025幎3月28日

Velohouse からの回答

Af hjertet tak for dine flotte ord og 5 stjernet anmeldelse. Sammen lÞser vi udfordringer og med kommunikation og transparens opstÃ¥r tilliden.👍
Tusind tak Klaus

Fantastisk service og god vejledning

Jeg har netop kÞbt en ny cykel hos Velohouse og er virkelig tilfreds med hele oplevelsen. Super god og kompetent vejledning gennem processen, jeg synes bestemt de kan deres kram. Cyklen lever fuldt ud op til mine forventninger – bÃ¥de i kvalitet og komfort, det kan ikke vÊre bedre - kan varmt anbefales!

2025幎3月24日

Velohouse からの回答

Vi takker og bukker for din flotte anmeldelse Nicolaj.

SÃ¥dan!

Igen service fra et dansk firma!

Der er langt mellem god service, men Klaus formår ubesvÊret, at mestre denne disciplin.

Har kÞbt en cykel der og kan klart anbefale Velohouse, enten for kÞb, servicering af cykel eller blot en god snak om cykler

2025幎2月25日

Velohouse からの回答

Tusind tak Bo, for de flotte ord og fine anmeldelse.
Det gÞr det hele vÊrd, at navigere i den svÊre kunst at udÞve god gammeldags kundeservice.

Hilsen Klaus

Det var en udsÞgt fornÞjelse at kÞbe

Det var en udsÞgt fornÞjelse at kÞbe cykel hos Velohouse. Jeg blev virkelig godt modtaget. Der blev lyttet, rådgivet og sammen fandt vi en cykel, der passede perfekt til mine behov. Velohouse er en anderledes oplevelse på den gode måde. En ny verden åbnede sig! Har man fÞrst oplevet det, vil man nok ikke nÞjes med andet. Ja, jeg var meget begejstret!

2025幎2月14日

KÊre Henrik
Din anmeldelse er roden til vores hÃ¥rde arbejde og dedikation imod at blive Danmarks bedste el cykel hus🀝

Kvalitet og god service

GennemfÞrt butik, med dygtige fagfolk og en fÊnomenal kundeservice.

2025幎1月28日

Velohouse からの回答

Takker Kasper, for en kort og prÊcis 5 stjernet anmeldelse....Det er i den grad nemt, når man står over for en kunde som dig...;)

Ikke imponerende service

Ikke imponerende service. Har fået skifte én eger i et baghjul. Det kostede 310 kr!!! Til gengÊld var der ikke ét smil eller andre ord en "telefonnummer?" da jeg afleverede hjulet, til gengÊld skulle jeg bede om et anslået tidspunkt det ville vÊre fÊrdigt OG det samme da jeg hentede det PLUS at de havde glemt at sÊtte min bremseskive på igen. Det opdagede jeg heldigvis på vej hjem og måtte tilbage for at få sat den på. Ikke et eneste ord til undskyldning, ikke engang fra chefen selv! Skuffende!

2025幎1月21日

KÊre Anders
Tusind tak fordi du tog dig tid til din anmeldelse og feedback omkring vores håndtering af dit hjul.
Jeg tÊnker at det er på plads at knytte et par kommentarer til hÊndelsen, blot så vi har forventningsafstemt vores kunderelation.

Vedr. den manglende disk :
Jonas der har sat eger i dit hjul og oprettet hjulet efterfÞlgende, blev bedt af mig om at hente en cykel i Albertslund, for en Êldre dame på 93, der var punkteret og havde brug for hjÊlp. Idet vi er til for kunder, hjÊlper vi hvor vi kan.
Jonas kÞrte med det samme, og var på denne opgave idet du trÊder ind af dÞren, for at hente dit hjul.
Vores politik, er at mekanikeren der har afhjulpet reparationen, osse har kommunikationen med kunden ved afhentning.
Dette var ikke muligt idet Jonas var ude og hjÊlpe en Êldre dame med en punktering.

Jeg kendte ikke til sagen, men satte dog straks en anden mekaniker til at montere disken, der lå på vÊrkstedsbordet med bolte.
Monteringen tog mindre end 5 minutter, og for det undskylder jeg naturligvis, og er samtidig ked af at jeg ikke fik sagt undskyld i butikken.
Vedr. prisen, så er det en standard hos Velohouse, at ved montering af eger i hjul, så retter vi osse tension i hele hjulet, i en truing maskine.
jeg tÊnker der er cykelvÊrksteder der blot skifter eger, uden at gennemgå hjulet efterfÞlgende, men det er desvÊrre ikke vores standard.
Må jeg i samme moment anbefale dig af få opgarderet eger stÞrrelsen til 2.3 istedet for standard 2.0 som er på hjulet nu. Dermed slipper du for kontinuerligt af få skiftet eger, hos det cykelvÊrsted du finder passende i forhold til forventningsafstemmning af dine krav til service.
Jeg kan ligeledes se at du indleveret dit hjul Mandag Kl. 15.44 og at hjulet var klar nÊste dag. Jeg tÊnker at det er da meget god service.

Alt i alt, vil jeg sige at du er i din fulde ret til at give dine stjerner og ytre din utilfredshed, men at jeg naturligvis undre mig at ovenstående episode, skal vÊre til 2 stjerner på trustpilot.

Vi behandler vores medborgere og kunder ordentligt, og det fremgår osse af vores generelt gode anmeldelser. at vi så lÞber ind i dig og denne situation, får os ikke til at tÊnke vi har et problem med kundehåndtering, men mere at vi ikke kan vÊre elsket af alle....det gÊlder som jeg kan lÊse det for dig og dit syn på Velohouse.

Slutteligt så undskylder vi for situationen, og Þnsker dig god vind fremover, og håber du finder et ordentligt cykelvÊrksted, der ikke kÞrer ud og hjÊlper Êldre damer i nÞd, når du skal hente din reparationer.

Altid velkommen til at ringe for dialog : 31580100

Hilsen Klaus

SÞde og hjÊlpsomme folk på vÊrkstedet

SÞde og hjÊlpsomme folk på vÊrkstedet. Fik lokaliseret fejlen med det samme. Jeg fik min cykel retur 2 dage efter. Super god service

2025幎1月8日

Velohouse からの回答

Tak Martin, for din flotte anmeldelse og 5 stjerner... Vi bestrÊber os på at, at give dig en god oplevelse i vores elcykel hus..;)

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。