レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Kom i butikken og lavede kÞbet med det samme, selvom cyklen fÞrst skulle bruges en mÃ¥ned senere. Jeg fik enormt god vejledning af SÞren. PrÞvekÞrte min Winther elcykel og udskiftede sadelen med en m... もっず芋る

䌁業が回答したした

Afgav bestilling telefonisk pÃ¥ el-batteri til Batavus el-cykel den 23/5, straks ekspederet og afsendt fra RÞdovre med Post Danmark. Pakken med batteri mod- taget her i Odense efterfÞlgende dag 24/... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg kÞbte min Riese & MÃŒller e-bike hos Ecykler a/s og fik god vejledning inkl. prÞvetur mm. Det gik ogsÃ¥ fint da jeg skulle kÞbe ekstra tilbehÞr og igennem en reklamation af sÊdet. Servicen er ogsÃ¥ g... もっず芋る

䌁業が回答したした

Bocsh batteri pÃ¥ elscykkel stjÃ¥let. Fri Bike Shop SÞborg mente at det ville tage et ukendt antal uger at skaffe et nyt!!!! (for nogle Ã¥r var siden var situationen den samme med Cykelexperten pÃ¥... もっず芋る

䌁業情報

1. 自転車屋

圓該䌁業による蚘述

Vi er Danmarks fÞrende forhandler af premium elcykler. Vores store butik på Islev Torv i 2610 RÞdovre er sprÊngfyldt med lÊkre cykler. Vort dygtige personale står klar med råd og vejledning. StÞrste mÊrker vi forhandler p.t.: Gudereit / Riese & MÌller / Cube / pfautec (seniorcykler med 3 hjul) / Winther / Koga / Conway / Centurion. Vi er eneforhandler af kvalitetscykler fra tyske Gudereit, og vi er meget stor Riese & MÌller forhandler med et kÊmpe udvalg til omgående levering. Vi er Bosch eBike experts og generalagent for Rohloff i Danmark. Vi har nok det stÞrst udvalg af elcykler der findes i Danmark. Og et kÊmpe udvalg af elcykel batterier på lager til omgående levering fragtfrit i hele landet - og oftest til den laveste pris du kan finde. Med 23 års erfaring er der ikke meget vi ikke kan klare. PrÞv os!

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

427件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 60に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

De er bare super sÞde

De er bare super sÞde. Ringende for at fortÊlle deres chauffÞr var syg. Så de ville sende min nye cykel med fragtmand. Så meget flinke folk

2026幎4月9日

eCykler a/s からの回答

Hej Gitte. Mange tak for din pÊne anmeldelse. Det er meget vÊrdsat. Vh Torben, eCykler

Kom i butikken og lavede kÞbet med det

Kom i butikken og lavede kÞbet med det samme, selvom cyklen fÞrst skulle bruges en måned senere.
Jeg fik enormt god vejledning af SÞren. PrÞvekÞrte min Winther elcykel og udskiftede sadelen med en mere passende. Samtidigt blev den leveret til mig som aftalt. Rigtig god forklaring og service. Jeg vil anbefale andre at kÞbe elcykler her!

2026幎3月26日

eCykler a/s からの回答

Hej Laura, Mange tak for de pÊne ord og anbefaling. Vi håber du bliver glad for cyklen. VH Torben, eCykler

Service i verdensklasse (IGEN)

Service i verdensklasse (IGEN)
Tak for jeres altid fine og Êrlige måde at vÊre på, og altid lige klare den, hvis det på nogen måde er muligt.

2026幎3月2日

Mange tak for 5 flotte stjerner. De er meget vÊrdsat. Vh Torben, eCykler

God vejledning

God vejledning, god pris, hurtig levering af elcykelbatteri

2026幎2月27日

eCykler a/s からの回答

Hej Hans JÞrgen, Mange tak fordi du gav dig tid til at dele din tilfredshed her. Det er meget vÊrdsat. Vh Torben, eCykler

Eget kompetent

Altid hurtig, god og venlig betjening - man kan altid lige komme forbi og få hjÊlp. Tak

2026幎2月26日

eCykler a/s からの回答

Hej Lis, Mange tak fordi du gav dig tid til at dele din oplevelse her. Det betyder virkelig noget for os. Vh Torben, eCykler

Effektiv, kompetent og Êrlig service

Jeg er kÊmpe fan! I en verden hvor alle virker til mest at vÊre optaget af hvordan de kan hive flest mulige penge ud af forbrugere, er det en vidunderlig afveksling at opleve så effektiv, kompetent og Êrlig service som man gÞr hos eCykler. Jeg har efter hvert besÞg en oplevelse af at mÞde mennesker der oprigtigt brÊnder for deres fag - ikke bare profit.

2026幎2月25日

eCykler a/s からの回答

Hej Christina. Tusinde tak for de meget pÊne ord og 5 flotte stjerner. Vi bukker og nejer og rÞdmer let ;-) Vh Torben, eCykler

Enestående service – eCykler overgår alle forventninger!

Jeg kan varmt anbefale eCykler! Mine kÞb hos dem ligger flere Ã¥r tilbage, men alligevel bliver jeg mÞdt af den samme fantastiske service, som da jeg handlede fÞrste gang. Det er virkelig sjÊldent, at man oplever en virksomhed, der stadig tager sig tid til at hjÊlpe – ogsÃ¥ nÃ¥r garantier og kÞbsdatoer for lÊngst er passeret.
For nylig havde jeg brug for at fÃ¥ fat i nogle gamle fakturaer, sÃ¥ jeg kunne bestille nye ekstranÞgler. Jeg tÊnkte Êrligt talt, at det nok ville vÊre svÊrt at finde sÃ¥ gamle oplysninger frem
 men ikke for eCykler! De gik straks i gang, fandt alt frem og sÞrgede for, at jeg kunne komme videre uden problemer. Det er service i topklasse!

2026幎2月25日

eCykler a/s からの回答

Hej Mikkel. Mange tak fordi du lige tog dig tid til at dele og drysse stjerner henover. Det er lidt bÞvlet at finde kvitteringer der er sÃ¥ gamle frem, men din anmeldelse kompenserer for besvÊret 😜 Vh Torben, eCykler

God og tryg service

Virkelig god service og hurtig levering. De havde ikke den vare hjemme, som vi gerne ville bestille, da den imidlertid var udgået. De lÞste problemet hurtigt og professionelt ved at kontakte både os og deres egen leverandÞr og så havde vi pakken på ingen tid. Varm anbefaling :)

2026幎2月4日

eCykler a/s からの回答

Hej Nikita, Mange tak for din positive anmeldelse. Vi er glade for at det kunne lÞses. VH Torben, eCykler

Ingenting

Jeg betalte for at få en hjemme levering men den kom til min pakkeshop

2026幎2月3日

eCykler a/s からの回答

Hej Jan. Jeg har lige tjekket og du har desvÊrre helt ret. Der var en fejl i vores automatiske forsendelssystem som vi nu har fået rettet for fremtiden. Vi beklager meget og har selvfÞlgelig strak returneret de 35 kroner som du har betalt for meget. Vh Torben, eCykler

Venlig og professionel service

Har både haft kÞbt elcykel der, og haft en anden elcykel til servicetjek (som ikke var kÞbt der). Jeg har hver gang oplevet venlig betjening og god, reel og professionel service.

2026幎1月29日

eCykler a/s からの回答

Hej Martin. Det er vi meget glade for at hÞre og taknemmelige for at du tager tid til at dele det her. VH Torben, eCykler

I har en nem hjemmeside

I har en nem hjemmeside. Når man ringer til jer, er der altid en venlig og hjÊlpsom person i den anden ende. I yder altid en god service på vores cykler.

2026幎1月13日

eCykler a/s からの回答

Hej Maria. Tak fordi du tog tid til at dele din gode oplevelse. Det betyder meget for os. Vh Torben, eCykler

Super god service

Super god service. Slidt rem og tandhjul. Afl kl. 13.30. Med en bÞn om den kan blive klar, da jeg skulle bruge den tidligt nÊste morgen.
Det blev det. 🙏. Fantastisk tak.

2026幎1月6日

eCykler a/s からの回答

Hej Gitte. Tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for at du hurtigt kunne komme op på cyklen igen. Vh Torben, eCykler

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。