Misleiding. Had Joggingpak van hidden cult besteld, krijg inferieur pak geleverd met plakletters en synthetische stof. Foto's ter vergelijk waren na bestelling verwijderd en werd opeens doorgelinkt na... もっと見る
Velour Mode
Trustpilot にアクセスしていただき、ありがとうございます。残念ながら、この企業のウェブサイトが閉鎖されたため、こちらにレビューを書くことはできなくなりました。ご質問がありましたら、ご遠慮なくお問い合わせください。
レビュアーのコメントを見てみましょう
Ik heb de Aquaseal waterdichte lijm besteld, volgens de reclame een flnke pot waar je vensterbanken en dakgoten mee kunt insmeren. De actie luide: plus gratis kwast en een 2 tweede pot gratis. Bij o... もっと見る
In augustus bestelde epoxy floor paint Na +/- 2 weken kreeg ik de melding is geleverd echter er was niet geleverd. Gemaild aangezien er geen telefoonnummer op hun site staat ( wat wettelijk verpli... もっと見る
Mijn laatste aankoop via Velours Mode deze had ik via TikTok gezien de 2-in-1 Air Conditioner | SuperTurbo × 1 is door contact met de verkoper een prima apparaat te zijn in prijs/kwaliteit
Ik ben dol op deze stoomreiniger
Ik ben dol op deze stoomreiniger! Het verwijdert zelf de hardnekkigste vlekken. Zou het iedereen aanraden die gronding wil schoonmaken.
Ik gebruik dit voor alles
Ik gebruik dit voor alles, van mijn keuken tot mijn badkamer. Het resultaas is altijd perfect schoon, en het bespaart me zoveel tijd en moeite.
Geweldige service en snelle levering
Geweldige service en snelle levering. De producten zijn precies zoals beschreven en ik ben altijd tevreden met mijn aankopen.
Werk perfect
Werk perfect! Mijn auto ziet er weer als nieuw uit zonder krassen. Super product, echt een aanrader voor elke autobezitter.
Ik draag deze regelmatig tijdens mijn…
Ik draag deze regelmatig tijdens mijn werk en het helpt echt tegen vermoeidhied. Zeer comfortabel, zelfs na een lange werkdag.
De 'Last' heeft mijn rugklachten…
De 'Last' heeft mijn rugklachten aanzienlijk verminderd. Comfortabel en effectief, een aanrader voor iedereen met rugproblemen.
Misleidend
Misleidend. Ze adverteren met een verpakking van 300gr, maar leverden er dan één van 100gr. Met een actie van 1+1 gratis bestelde ik er 2 besteld. Zou dus 1200gram moeten ontvangen, maar ontving 4 potjes van 100gr. De klantenservice erkent de fout, maar wil dan 25% korting geven, terwijl ik recht heb op 75%. Nú reageren ze nergens meer op. Ook niet na het sturen van een reminder.
Up-date. 11-08-24
Ik mag mijn bestelling/levering op eigen kosten terug naar China sturen.
Wat denken die mensen.
Ik adviseer u hier dus echt niet te kopen.
Heel blij met de aankoop
Heel blij met de aankoop. De verschillende opzetstukken maken het schoonmaken van elke hoek gemakkelijk. Een geweldig product dat ik zeker aanraad.
Deze stoomreiniger is fantastisch
Deze stoomreiniger is fantastisch! Mijn vloeren en meubels zien er als nieuw uit. Heel veelzijdig en makkelijk in gebruik, ik ben er erg blij mee.
Ik was erg sceptisch
Ik was erg sceptisch, maar deze lijm werkt echt fantastisch. Geen lekkages meer in mijn kelder, en ik ben zeer tevreden met het resultaat.
Geweldig product
Geweldig product! Mijn dakgoot lekte al maanden, maar deze lijm loste het probleem binnen enkel seconden op. Echt super handig en eenvoudig te gebruiken!
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。