レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Thanks, Thijs, for your mountain bike rentals - it was a great day out, and lots of fun with my son - we enjoyed the varying difficulty levels of the Veluwe. Highly recommended.

5぀星のうち5の評䟡

Heel prima mountainbike service. Fietsen worden bij een grote parkeerplaats aan het begin van twee mountainbikeroutes afgeleverd, en ook weer opgehaald. Goede kwaliteit fietsen ook. Eén klein minpuntj... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Op de afgesproken tijd was Thijs er met onze mountainbikes, je kunt daar makkelijk (gratis) parkeren en je fietst zo de route op! Hele fijne mountainbikes, netjes en goed onderhouden. De trail heeft g... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

We hebben een schitterende namiddag gehad met veel zon, top fietsen en een hele mooie MTB route. Alle afspraken makkelijk en effecient online te regelen. Het bedrijf was stipt aanwezig op de afgesprok... もっず芋る

䌁業情報

1. 自転車レンタル サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Bij Veluwe Mountainbike kun je eenvoudig online een hoogwaardige mountainbike huren en gebruik maken van de unieke haal- en brengservice in en rondom Harderwijk. Naast het huren van een mountainbike, bieden wij ook de mogelijkheid om een helm te huren en te kiezen voor SPD-pedalen. Zo ben je volledig uitgerust voor je mountainbike avontuur op de prachtige routes van de Veluwe. Boek nu online en geniet zorgeloos van een dagje mountainbiken.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

Mountainbike huren

Mooie fietsen. Makkelijk om contact mee te krijgen. Ik stuurde een appje en ik had heel snel een antwoord. Op de afgesproken tijd op de parkeerplaats hebben we twee fietsen met helm gehuurd. En daarna konden we gelijk de route gaan volgen

2023幎10月14日

ATB huren

Online een mountainbike gehuurd. Wel telefonisch nog contact gehad. Er wordt snel gereageerd en het materiaal is erg netjes. De mensen hebben kennis van de omgeving en kunnen advies geven over de routes. Een goede ervaring!

2023幎8月18日

Uitstekende service

Begin juli hebben wij met een groep vrienden gebruik gemaakt van de diensten van Veluwe Mountainbike. Het contact vooraf was zeer prettig, transparant en behulpzaam. Op locatie stond Thijs op ons te wachten met de mountainbikes. Zeer goede fietsen, uitleg en hulp in de routes die wij hebben gepakt. We hebben de route "Ermelo" genomen, fantastisch gebeid om doorheen te crossen. Ik kom zeker terug om een andere route te pakken en dan kom ik terug bij Veluwe Mountainbike.

2023幎7月1日

Superverhuur

Uitstekende mountainbikes op een perfecte plek geleverd (naast twee mountainbikeroutes). Vriendelijk en goed bereikbaar. Een aanrader.

2023幎8月13日
5぀星のうち5の評䟡

Aanrader voor een geweldige dag

Wij zijn absolute beginners op een mountainbike maar hebben door de goede uitleg over de fietsen en de route een topdag gehad. De fietsen waren erg fijn en ook de route was erg mooi. De fietsen werden op tijd geleverd en weer opgehaald. Ik kan niet anders zeggen dan dat dit een echte aanrader is (ook voor een meer gevorderde fietser).

2023幎8月9日

Top dag!!!

Erg makkelijk en handig om online mountainbikes te reserveren, duidelijke uitleg vooraf en goede mountainbikes. En ondanks de regen wat het ook wel weer heel leuk maakt :) een prachtige route gefietst met zeker wat uitdaging er in. Zeker de moeite waard om nog een keer terug te komen!!

2023幎8月5日
5぀星のうち5の評䟡

We waren zeer tevreden over Veluwe mountainbike

We waren zeer tevreden over Veluwemountainbike: makkelijk online te reserveren. Hele prettige en volledige instructie over de fietsen en de routes in de omgeving bij aanvang van onze rit. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Hele fijne service! Prima bereikbaar bij vragen tijdens de dag! Flexibel in tijdstip van ophalen van de fietsen. Een echte aanrader als je van mountainbiken houdt!

2023幎8月5日

Crossen op de Veluwe

26-7-2023 hebben wij 2 mountainbikes gehuurd. Dit was makkelijk, duidelijk en snel te regelen via de website. Op de afgesproken tijd en locatie hebben wij de mountainbikes in ontvangst genomen. Na een uitgebreide uitleg kon ons mountainbike avontuur beginnen. De fietsen waren van goede kwaliteit. Een echte aanrader!

2023幎7月26日

Top ervaring

Super snelle service. Mijn vraag via Whatsapp werd snel beantwoord. Wanneer wij klaar waren met mountainbiken werd onze fiets binnen 15 minuten na het aangeven opgehaald.

Fietsen zijn ik goede staat en er is genoeg uitdaging voor zowel beginnende als ervaren mountainbikers.

2023幎7月18日

Top!

Top!! Goed materiaal, heel fijn dat de mountainbikes worden gebracht naar het begin van mountainbike parcours, je kunt daar goed parkeren. Vriendelijk personeel, prettige afstemming en heerlijk gemountainbiked!

2023幎7月9日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス