Lynhurtig kontakt og tilbagemelding. God rÃ¥dgivning - selv pÃ¥ produkter/lÞsninger, som VF ikke markedsfÞrer. Meget positiv kundebehandling uden pÃ¥ noget tidspunkt at have fÞlelsen af at blive jage... ãã£ãšèŠã
Vendsyssel er endnu det bedste forsikrings selskab vi har vÊret hos. Har vÊret hos bÃ¥de Top Danmark, If og Alm. Brand. Personlig kontakt til din assurandÞr som altid kan starte dialogen op hvad ente... ãã£ãšèŠã
Vi har haft en rigtig god oplevelse med vores assurandÞr Bjarne hos Vendsyssel a/s. Hele forlÞbet har vÊret afslappet og nemt, og vi har fÞlt os godt taget hÃ¥nd om fra start til slut. Vores ass... ãã£ãšèŠã
Kan virkelig kun anbefale selskabet :) De er altid sÞde, behjÊlpelige og til fair priser ogsÃ¥. Stod i en situation for kort tid siden, med en skadet bil. Det hele gik super hurtigt og fra jeg ring... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Forsikringsselskabet Vendsyssel er vendelboernes lokale forsikringsselskab med hjemsted i HjÞrring. Selskabet har eksisteret siden 1861. Vi er af den overbevisning at vi er et godt alternativ til de store forsikringsselskaber og prioriterer personlig betjening og hÞj service som en selvfÞlge overfor vore forsikringstagere.
ãã³ããŒã¯
- vendsyssel.nu
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Havde en skade ved indbrud
Havde en skade ved indbrud. Super behandling fra Vendsyssel ð©ð°anbefaler til alle
Altid hurtig behandling af skader medâŠ
Altid hurtig behandling af skader med lokal forsikringsmand der altid tager telefonen og hjÊlpsom
Kan anbefales
Fantastik behandling
Trods 3 stenslag indenfor 6 måneder , fik jeg den mest fantastske hjÊlp.
Tak for det..........
Flemming
Fin service
Et forsikringsselskab der gÞr en trykð
Et forsikringsselskab der gÞr en tryk og handler hurtigt, dygtigt,behagelig og påtager sig ansvaret for skaden,som man som alm.kunde ikke en jordisk chance for selv at klare....stor ros til René og de firmaer der har udbedret skaderne...det vÊrer sig kloakskader og toilet med rÞrskader.
Fin aftale med fliser.ð
Super god service
Super god service. Jan Knudsen er kompetent og serviceminded.
Professionel og kundevenlig behandling
I forbindelse med stenslag på min bil, vil jeg gerne rose Forsikringsselskabet Vendsyssel og medarbejder Jan Knudsen for hurtig og professionel behandling. Jeg kan kun sende alle mine anbefalinger videre :-)
God behandling ved skade og gratis forâŠ
God behandling ved skade og gratis for mig fordi man opsparer bonus som kunde
Godt selskab at vÊre forsikret i
Der er go service og de er nemme atâŠ
Der er go service og de er nemme at komme i kontakt med - også ved skader
Michael cold
Super service
Jeg har i dag telefonisk anmeldt en skade.
Jeg blev betjent af en yderst venlig og hjÊlpsom medarbejder.
Tak for det!
Vil ikke anbefale VendsysselâŠ
Vil ikke anbefale Vendsyssel forsikring, de har holdt mig hen med snak alt for lÊnge. Gik fra at vÊre godt tilfreds til at kun at snakke dårligt om dem.
Vandskade afvist som manglende vedligehold
De afviste en gammel vandskade, som jeg opdagede under et fladt tag, som manglende vedligehold.
Forsikring af gavn og ikke kun af navn
Altid venlige og imÞdekomne, og der er altid mulighed for at komme i kontakt med rette medarbejder alt efter ens behov.
Super service og de aftaler der bliver lavet, overholder de altid, plus de fÞlger selv op hvis man ikke har fuldfÞrt eventuel aftaler ð

Kunde oplevelse
Altid venlige og imÞdekomne.
Super service og de aftaler der bliver lavet, overholder de altid.

Forsikringsselskabet Vendsyssel ããã®åç
Jeg er godt tilfreds med detteâŠ
Jeg er godt tilfreds med dette forsikringsselskab og anbefaler det. Har vÊret der i nÊsten 8 år nu.

Forsikringsselskabet Vendsyssel ããã®åç
Har vÊret kunde i mange år
Har vÊret kunde i mange år. altid sÞde og imÞdekommende når man ringer til dem, men vigtigst af alt, er det ikke et taste maridt for at kommer igennem.
Vores assurandÞr Michael S, er altid kontaktbar, og ringer altid tilbage, hvis han var optaget, det er også ham der ringer når vi skifter bil, så vi får den bedste pris fÞrste gang.

Forsikringsselskabet Vendsyssel ããã®åç
Super forsikring selvskab og dygtigâŠ
Super forsikring selvskab og dygtig medarbejder Kenneth Jensen fÃ¥r 5 stjerner her fra for super service og hjÊlp ð

Kunne man give 0 stjerner havde de sÃ¥âŠ
Kunne man give 0 stjerner havde de så absolut fået det!
Jeg har indtil idag ikke haft noget og tale ned om. Men da jeg idag ringer ind for at få afklaring på nogle dokumenter de nu har sendt et år efter jeg forlod dem som kunde fik jeg simpelthen den mest uprofessionel og arrogante medarbejder i rÞret! Oveni krÊver de opsigelsesgebyr for en bil der blev totalskadet mens jeg var kunde ved dem, og ikke den bil jeg havde da jeg forlod dem som kunde?
OgsÃ¥ âtruerâ de med dfim og dagsbÞder samt opsigelse af forsikringen pÃ¥ den totalskadede bil der som sagt ikke lÊngere eksistere?
Jeg pointerede overfor hende i telefonen jeg self ville betale udestående men jeg Þnskede de korrekte oplysninger påfÞrt og jeg ville ikke trues med dfim på en forsikring der slet ikke eksisterede lÊngere.
Mage til cirkus og uprofessionelle adfÊrd er flovt og gÞr mig evigt taknemmelig for jeg forlod dem til fordel for en fantastisk service ved if.

Forsikringsselskabet Vendsyssel er etâŠ
Forsikringsselskabet Vendsyssel er et super godt forsikringsselskab som varmt kan anbefales! Gode priser, forsikringer og serviceminded personale

Super forsikringsselskab
Hvis man kunne give flere stjerner end 5, så havde jeg gjort det.
Alt har altid fungeret upåklageligt, og vores assurandÞr Brian er altid nem at komme i kontakt med hvis vi har spÞrgsmål og brug for hjÊlp