Lynhurtig kontakt og tilbagemelding. God rÃ¥dgivning - selv pÃ¥ produkter/lÞsninger, som VF ikke markedsfÞrer. Meget positiv kundebehandling uden pÃ¥ noget tidspunkt at have fÞlelsen af at blive jage... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vendsyssel er endnu det bedste forsikrings selskab vi har vÊret hos. Har vÊret hos bÃ¥de Top Danmark, If og Alm. Brand. Personlig kontakt til din assurandÞr som altid kan starte dialogen op hvad ente... ãã£ãšèŠã
Vi har haft en rigtig god oplevelse med vores assurandÞr Bjarne hos Vendsyssel a/s. Hele forlÞbet har vÊret afslappet og nemt, og vi har fÞlt os godt taget hÃ¥nd om fra start til slut. Vores ass... ãã£ãšèŠã
Kan virkelig kun anbefale selskabet :) De er altid sÞde, behjÊlpelige og til fair priser ogsÃ¥. Stod i en situation for kort tid siden, med en skadet bil. Det hele gik super hurtigt og fra jeg ring... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Forsikringsselskabet Vendsyssel er vendelboernes lokale forsikringsselskab med hjemsted i HjÞrring. Selskabet har eksisteret siden 1861. Vi er af den overbevisning at vi er et godt alternativ til de store forsikringsselskaber og prioriterer personlig betjening og hÞj service som en selvfÞlge overfor vore forsikringstagere.
é£çµ¡å
ãã³ããŒã¯
- vendsyssel.nu
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Altid klar til at hjÊlpe
God ag faglig betjening af lokaleâŠ
God ag faglig betjening af lokale medarbejdere.
Billigt forsikringsselskab med god service
God kundekontakt, billige forsikringsprÊmier og god service, når uheldet er ude. Kan varmt anbefales.
De er der altid 100% nÃ¥r man har brugâŠ
De er der altid 100% nÃ¥r man har brug for dem ð
Jeg har ikke haft brug for dem i nu
Har ikk haft problemer med selskabet
Har ikk haft problemer med selskabet, men det kan altid blive billigere
Godt selskab
skal ikke bruge dem
Der er altid hjÊlp at hente
Der er altid hjÊlp at hente.
Ingen problemer ved skade
Har endnu ikke haft brug forâŠ
Har endnu ikke haft brug for forsikringen. Har fået god information om hvad forsikringen dÊkker.
Rigtig god service
TrovÊrdig :)
Skadebehandling langt under hvad mÃ¥âŠ
Skadebehandling langt under hvad må forvente af så gammel selvskab. Taksator virkede ikke professionel, skade blev udbedret fint efter langt forlÞb. AssurandÞr har hele vejen vÊret professionel. Så overraskende at en person kan ÞdelÊgge oplevelse hos selvskabte.
Fremragende service
Altid klar besked, og kÞber man ny bil så ringer Kenneth lige for at hÞre så alt kan komme på plads
Lokalt og personligtððð
Gode priser, fantastisk service. Super med selvrisikoopsparingenððð Lokalt og personligt.
Det betyder rigtigt meget for mig atâŠ
Det betyder rigtigt meget for mig at man bliver mÞdt med venligt og omsorgsfuldt nÃ¥r man er ked af det og har vÊret med i en ulykke.. Aftaler bliver overholdt ððð
Meget god service
Meget god service , hurtige svar, gode priser, venlige medarbejder
ferien blev reddet takket vÊre hurtig service
ferien blev reddet takket vÊre hurtig og sikker service, da campingvognen fik en skade.
det kostede kun 2 telefon opkald, så ordnede vendsyssel resten.
det må jeg kalde fremragende service.
Som et forsikringsselskab bÞr vÊre
Super god kundeservice og hurtig sagsbehandling ved en skade. De prÞver ikke at slippe uden om hvis uheldet har vÊret ude. Derudover er det super at loyale kunder har en âopsparingâ til at dÊkke en selvrisiko.
Altid hjÊlpsomme
Altid hjÊlpsomme, uanset spÞrgsmål.
Fremragende service ved skader og uheld.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ