Lynhurtig kontakt og tilbagemelding. God rÃ¥dgivning - selv pÃ¥ produkter/lÞsninger, som VF ikke markedsfÞrer. Meget positiv kundebehandling uden pÃ¥ noget tidspunkt at have fÞlelsen af at blive jage... ãã£ãšèŠã
Vendsyssel er endnu det bedste forsikrings selskab vi har vÊret hos. Har vÊret hos bÃ¥de Top Danmark, If og Alm. Brand. Personlig kontakt til din assurandÞr som altid kan starte dialogen op hvad ente... ãã£ãšèŠã
Vi har haft en rigtig god oplevelse med vores assurandÞr Bjarne hos Vendsyssel a/s. Hele forlÞbet har vÊret afslappet og nemt, og vi har fÞlt os godt taget hÃ¥nd om fra start til slut. Vores ass... ãã£ãšèŠã
Kan virkelig kun anbefale selskabet :) De er altid sÞde, behjÊlpelige og til fair priser ogsÃ¥. Stod i en situation for kort tid siden, med en skadet bil. Det hele gik super hurtigt og fra jeg ring... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Forsikringsselskabet Vendsyssel er vendelboernes lokale forsikringsselskab med hjemsted i HjÞrring. Selskabet har eksisteret siden 1861. Vi er af den overbevisning at vi er et godt alternativ til de store forsikringsselskaber og prioriterer personlig betjening og hÞj service som en selvfÞlge overfor vore forsikringstagere.
ãã³ããŒã¯
- vendsyssel.nu
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Fantastiks priser og sikkerhed og godâŠ
Fantastiks priser og sikkerhed og god service ved spÞrgsmÃ¥l og tilbudâºïž
Fair behandling
Fair behandling. Dog svÊrt at få telefon kontakt til tider.
Indtil videre fuldt hus
Indtil videre fuldt hus. Men jeg er dog en ny kunde. Men min bilforsikring er alt for hÞj. Der må vÊre sket en fejl. Håber at hÞre fra jer.
Jeg er rigtig glad for at jeg harâŠ
Jeg er rigtig glad for at jeg har forsikring i forsikringsselskabet Vendsyssel ð
Jeg har ikke haft brug for jeres hjÊlp âŠ
Jeg har ikke haft brug for jeres hjÊlp heldig vis der for kan jeg give jer 5 stjerner
ForelÞbigt har jeg ikke haft brug forâŠ
ForelÞbigt har jeg ikke haft brug for jer så derfor da jeg ikke ved hvad jeg og min hustru kan komme ud for så derfor kun 4 stjerner på grund af at i har vÊret flinke
Billig og flinke ansatte
godt firma med en personlig kundeâŠ
godt firma med en personlig kunde betjening
I like :)
Det er det ringeste forsikringsselskabâŠ
Det er det ringeste forsikringsselskab der eksistere, deres policer og deres dÊkning er af så ringe karakter. Aldrig har jeg oplevet så uprofessionel en håndtering af deres kunder som de giver, den konkrete sag er blevet behandlet så dårligt lige fra dag 1.
Forsikring Vendsyssel har jo som mange ved lave priser, men de har også kundetÊkke og professionel opfÞrsel derefter.
Jeg ville ikke overhovedet tÊnke på at vÊre kunde ved dem, og har mÞdt en del mennesker der siger det samme.
De er simpelthen ikke pengene vÊrd.......!!!!!!!!!!!! Hold dig vÊk.......!!!!!
gode dÊkninger og fantastisk hjÊlp vedâŠ
gode dÊkninger og fantastisk hjÊlp ved skade, og til billige penge samtidigðð»ðð»
Er rigtig glad for forsikringsselskabetâŠ
Er rigtig glad for forsikringsselskabet Vendsyssel.
Go kundekontakt og betjening.
Et forsikringsselskab man kan snakke med og forstå hvad de siger.
Har kun vÊret tilfreds de sidste 22 år
Har kun vÊret tilfreds de sidste 22 år. Har sjÊldent haft brug for forsikringen, men de par gange jeg har, var der ingen problemer af nogen art.
Det fungere bare.!!
Meget god, hurtig og personlig service.
SkÞnt ikke at vÊre nummer 34 i kÞen når man ringer til sit forsikringsselskab.
Hurtig kompetent tilbagemelding pÃ¥ mitâŠ
Hurtig kompetent tilbagemelding på mit spÞrgsmål.
Er meget tilfreds medâŠ
Er meget tilfreds med Forsikringsselskabet Vendsyssel. Pris og produkt passer fint sammen.
De skal have de er billige
De skal have de er billige.
Men de dÊkker også der efter
Der er altid hurtig og venligâŠ
Der er altid hurtig og venlig betjening. Forsikringsselskabet er til at tale med. Jeg har gennem flere år vÊret meget tilfreds med selskabet.
ProblemlÞst.
De er bare gode
Fornuftig forsikring selskab der er til at tale med