レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち3の評䟡

De bestelling is op tijd bezorgd, en de bikini's die ik had besteld zijn netjes in orde, maar zaten wel rommelig in de verpakking. Het probleem is dat de pasvorm tegenviel en ze geen retour accepteren... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

2 bikini’s besteld in verschillende kleuren omdat er geschreven stond: 30 dagen geld terug garantie. Helaas blijkt dit misleidend. Je krijgt misschien je geld terug maar retourneren van de niet gekoze... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Waardeloos...... gelijk na de bestelling gemaild dat ik wil annuleren.. geen normale reactie of werkwijze zoals het hoort bij een echt bedrijf. 9 mei geannueleerd 13 mei nog geen bevestiging. Maar... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Na een reactie bij een advertentie van "wij zijn Vengee" dat ik niet tevreden was over een product (wat ik vorig jaar gekocht had en blijkbaar geen garantie op was volgens de medewerker toen) werd... もっず芋る

䌁業情報

圓該䌁業による蚘述

Wij als Vengee hebben 1 doel; jouw leven gemakkelijker maken, op wat voor manier dan ook. Door het aanbieden van de nieuwste trends, gadgets en must-haves hopen we een vleugje vernieuwing toe te kunnen voegen aan jouw alledaagse leven!

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Geen zaken doen

2 bikinis besteld maar met de top zit voor geen meter. Retourneren moet naar adres in China en ook nog aangetekend met track en trace voor een bedrag van 20,50€!!!! Dat is bijna de helft v t aankoopbedrag. En daar gokken ze natuurlijk ook op dat je het artikel toch houdt en dus betaald. Nooit meer. Dat Goedkoop duurkoop is is hiermee weer eens bewezen

UPDATE:volledige aankoopbedrag teruggestort gekregen waarvoor dank Erik van VENGEE

2025幎7月24日

Vengee からの回答

Hey Nadja, vervelend om te horen dat de bikini's niet passen. Ik kom graag met je in gesprek om met je mee te kijken naar een passende oplossing. Hiervoor heb ik contact met je via de mail opgenomen. Ik hoop je snel te spreken!

Oneerlijk bedrijf!

Doet voorkomen als zijnde een Nederlands bedrijf. Na weken iets ontvangen vanuit China, wat je voor een paar euro kan kopen bij oa Temu. Het zit voor geen meter! Wil je het standaard retour doen mag je ong €32,- euro betalen en €37,- voor aangetekend, omdat het terug moet naar China.
Ik zeg trap er niet in en koop er niets!

Na dagenlang heen en weer gemail met Sanne van Vengee over 15%, 25%, 80% vergoeding ineens Erik van Vengee op de mail met 100% vergoeding. Helemaal prima en wat mij betreft terecht. Als ik prul uit China wil hebben, bestel ik daar zelf wel rechtstreeks voor 10x niets..
Prima opgelost ondertussen, maar voor mij nog steeds nooit weer.

Vengee からの回答

Hey Astrid, wij komen graag met je in gesprek om tot een oplossing te komen voor je. Hiervoor mis ik wat gegevens, deze heb ik opgevraagd via trustpilot. Ik hoop je snel te spreken!

Geen eerlijke verkoop

Twee bikini’s besteld waarvan er eentje stuk geleverd werd. Deze opnieuw verstuurd gekregen. Heel netjes.
Scrol ik net door SHEIN zie ik daar dezelfde bikini voor nog geen 8 euro.
Voelt een beetje alsof ik beet ben genomen.
Jammer dit.

Vengee からの回答

Hey Ilse, we komen graag in contact met je en hebben hiervoor wat informatie via trustpilot opgevraagd. Ik hoop je snel te spreken!

Slechte ervaring

Bij betalen om een snelle en beschermende levering maar toch +20dagen moeten wachten.
Bestelling was niet juist, de maten waren verkeerd geleverd.
Retourneren is op eigen kosten en terug betalen doen ze maar de helft van het bedrag.
Uiteindelijk veel geld kwijt voor niks.

Vengee からの回答

Hey Tatiana, wij hebben contact opgenomen via de mail met je. Graag komen we met je in gesprek om tot een oplossing te komen!

Slecht gevoel

Toevoeging:
Na mijn review heeft Vengee netjes contact met me opgenomen. Ik heb 50% terugbetaald gekregen en ze zijn erg vriendelijk geweest. Alsnog vind ik het erg zonde van het milieu dat 2 bikini’s helemaal uit China moeten komen. Kwaliteit van de bikini’s is wel goed! :)

Ik heb de bikini’s nog niet maar voel me nu al opgelicht.
Op de site staat ‘met zorg door ons uitgekozen stoffen’ en ‘voor 22:00u besteld volgende dag verzonden’ maar als je dan besteld dan krijg je ‘levertijd 7 tot 10 werkdagen’ en komt het uit China. Krijg enorm AliExpress vibes, dus veel betalen voor iets dat voor nog geen paar euro is ingekocht door de website.
De klantenservice is vriendelijk maar geven geen duidelijk antwoord op AL je vragen. Alsof je met een chatbot mailt. Ik weet nog steeds niet of de levering door de brievenbus gaat.
De bikini’s zijn onderweg en hopelijk zijn ze oké want als ik de rest van de reviews lees zal ik ze ook niet echt goed kunnen retourneren.
Het zal me benieuwen

Vengee からの回答

Hey Sanne, ik kom graag met je in gesprek om al je vragen te beantwoorden en je te verzekeren dat je een positief gevoel aan je bestelling over houd! Ik mis wat informatie hiervoor, deze heb ik via trustpilot opgevraagd. Ik hoop je snel te spreken!

Bikini goedkoper op Shein

Nette bikini
Prima kwaliteit. Rafelt wel snel.
Kwam er na achter dat de bikini ook voor 12 euro op Shein staat.
Lijkt een dropshop op deze manier.

2025幎7月8日

Vengee からの回答

Hey Kelly, wij komen graag in gesprek met je om tot een goede oplossing te komen. Ik heb contact met je opgenomen via de mail en hoop je snel te spreken!

5぀星のうち5の評䟡

Super!!! Zeer mooie en leuke bikini zit

Zeer mooie en leuke bikini zit supergoed al mijn vriendinnen zijn er fan van en stiekem ook een beetje jaloers! Vengee geeft ook een zeer goede service en opvolging van de bestelling tot de levering

Vengee からの回答

Hey Nicky, dankjewel voor jouw review. En wat fijn om te horen dat je er zo blij mee bent! We wensen je een hele fijne en zelfverzekerde zomer toe.

5぀星のうち4の評䟡

Te kleine bikini’s gekregen.

Te kleine bikini’s gekregen.. nu krijg je een voorstel van 15% minder in rekening. Zodat ik er iemand anders blij mee kan maken.. het geld groeit mij ook niet op de rug. ik wil het graag terug sturen en begrijp dat dat heel duur is.. nu vraag ik of het ook aangetekend kan.. tot op heden nog geen antwoord. Geef aan dat wij op vakantie gaan en ik het dan nu nog gewoon kan terug sturen..

Ik hoop dat ze toch gewoon normaal gaan reageren en waarom kan het niet gewoon in Nederland terug gestuurd worden. Want hun afzend adres vanuit Nederland staat gewoon op de verpakking???

Even een update.. ze hebben het fantastisch opgelost.
Bedankt voor de snelle reactie en de super oplossing!!

Groetjes

Vengee からの回答

Hey, ik kom graag met je in gesprek om tot een oplossing te komen. Hiervoor mis ik alleen wat informatie, deze heb ik via trustpilot opgevraagd. Ik hoop je snel te spreken!

Slechte kwaliteit

Na bijna 2 weken pakket ontvangen. Het zit helemaal niet. Wil een retour aanmaken maar dan moet ik belachelijk veel betalen. Oplossing van hun 15% korting en mag het doorverkopen. Ik wil gewoon mijn geld terug

Vengee からの回答

Hey Thea, ik kom graag met je in gesprek om samen tot een oplossing te komen! Ik heb contact met je opgenomen via de mail. Ik hoop je snel te spreken.

Verliefd op deze bikini

De bikini doet wat ze zeggen! Ik was nooit zo zelfverzekerd dat ik in een bikini durfde laat staan in een badpak. Maar deze bikini heeft een verandering gebracht bij mij. Ik voel mij geweldig in deze bikini!

Vengee からの回答

Het Marie-Claire, bedankt voor je review. Wat super leuk en fijn om te horen dat je weer zelfverzekerd in een bikini kan lopen. Dit is precies de reden waarom we de bikini gemaakt hebben. Ik wens je heel veel zelfverzekerde zomers toe!

Na 2 keer gebruiken kapot

Silky smooth scheerapparaat besteld. Op social media in een reclame gezien, naar de officiële site gegaan en besteld. Werd in China geproduceerd om kosten te sparen, oke kan, gebeurt vaker, maar laat het product dan alsnog wel van Nederlandse kwaliteit zijn en niet van Chinese troep! Daarbij komt dat het apparaat op temu te bestellen is voor 8 euro en bij Vengee voor 40 euro. Dus en dropshipping en het werkt gewoon niet. Na 2 keer al niet meer kunnne opladen. Waardeloos!

Niet hier bestellen! Bestel alleen bij sites waarvan je echt zeker weet dat het van goede kwaliteit is en het vanuit Nederland of andere EU landen verzonden wordt!

2025幎7月14日

Vengee からの回答

Hey Michelle, wat vervelend om te horen dat ons scheerapparaat niet bevalt voor je. Ik kom graag met je in gesprek om tot een oplossing te komen, ik heb contact via de mail met je opgenomen.

Ik hoop je snel te spreken!

Mooie stuks!

2025幎7月21日

Vengee からの回答

Hey Sarah, dankjewel voor jouw review and goed om te horen dat je er zo blij mee bent! We zien je graag een volgende keer weer terug.

5぀星のうち1の評䟡

Eind mei een bestelling geplaatst en de

Eind mei een bestelling geplaatst en de 2e week van Juli uit eindelijk ontvangen. Nu wil ik het retour sturen en krijg ik nergens meer reactie op! Zeker hier niet bestellen!!

Vengee からの回答

Hey Sanne, wat vervelend om te horen. Ik kom graag met je in gesprek om tot een oplossing te komen voor je. Hiervoor mis ik wat informatie, deze heb ik via trustpilot aan je opgevraagd. Ik hoop je snel te spreken!

Bestelling geplaatst en ontvangen

Bestelling geplaatst en ontvangen. Niet tevreden want bikini’s sloten niet naar tevredenheid aan. Wil ze dus terug sturen mag je €30 retour kosten betalen voor een bestelling van €40. Of je mag het product houden en je krijgt maar 35% van je geld terug. Wat moet ik met dit product wat ik niet kan gebruiken omdat het niet past? Wat is dit voor bedrijf? Ik koop via een nl webshop en mag het terug sturen naar China? Hele rare bedoeling. Met absurd hoge retour kosten!!!

2025幎7月19日

Vengee からの回答

Hey Diahann, wat vervelend om te horen dat je bikini's niet passen. Ik heb contact met je opgenomen via de mail om samen tot een oplossing te komen!

5぀星のうち5の評䟡

Een item besteld welke niet werkzaam

Een item besteld welke niet werkzaam is. (Silky smooth 2.0).

De afhandeling heeft inmiddels plaatsgevonden en keurig verlopen, erg blij mee en snelle communicatie.

2025幎7月2日

Vengee からの回答

Hey An, wat vervelend om te horen dat er wat mis is gegaan met je bestelling. Ik kom graag met je in gesprek om met een oplossing te komen voor je! Ik mis hier wat informatie voor, deze heb ik via trustpilot opgevraagd. Je mag ook altijd even een mailtje sturen op info@vengee.nl. Ik hoop je snel te spreken!

5぀星のうち5の評䟡

Bikini's sluiten niet mooi aan, retourkosten extreem hoog

Bikini's besteld, ze zitten niet fijn en ik kan voor 15 euro en 5 euro verzendkosten een nieuwe opgestuurd krijgen. Alleen de retourkosten bedragen 30 euro waardoor ik nog meer kwijt ben omdat ik het naar China moet sturen. Erg jammer dit en er wordt wel vanuit NL verzonden en ze doen zich voor als Nederlands bedrijf. De ervaring heb ik aangepast want er is een heel goede oplossing geboden!

2025幎7月17日

Vengee からの回答

Hey Amanda, dankjewel voor jouw review en fijn dat we je na tevredenheid hebben kunnen helpen! Onze klantenservice staat altijd voor je klaar en we komen altijd tot een goede oplossing. Nogmaals bedankt en hopelijk tot een volgende keer!

Bikini's

Twee bikini's besteld. Zitten super. Ben er erg blij mee.

Vengee からの回答

Hey Anne-Marie, dankjewel voor jouw review. En wat super leuk dat je zo blij bent met de bikini's! Hopelijk komen er nog veel zonnige dagen waarbij je ze kan dragen.

5぀星のうち1の評䟡

Een verschrikking om retour te sturen

Een verschrikking om retour te sturen, verplicht met track en trace. Wat gemiddeld €30 kost naar China. Dus niets anders dan een ordinaire dropshipper. Kan je beter rechtstreeks via de grote namen in China bestellen. Die service is een stuk beter dan bij dit bedrijf.

2025幎7月16日

Vengee からの回答

Hey Chantal, wij komen graag met je in gesprek om tot een oplossing te komen voor je. Hiervoor missen wij wat informatie, deze hebben we via trustpilot aan je opgevraagd. Je mag ons ook altijd een mailtje sturen op info@vengee.nl.

Ik hoop je snel te spreken!

Waar blijft mijn bikini

Ik heb op 5 juli het bericht gekregen dat mijn bestelling onderweg is, kijk ik vandaag, 10 dagen later, op de tracking pagina, blijkt mijn pakketje nu pas/nog steeds in China te zijn
?! Ik hoop dat mijn bikini er is voor mijn vakantie!

Vengee からの回答

Hey Maroeska, wij komen graag met je in gesprek en hebben contact opgenomen via de mail. Wij kijken graag met je mee naar een oplossing en doen er alles aan om je pakket voor je vakantie bij jou te hebben.

5぀星のうち1の評䟡

Dit bedrijf is een dropshipper

Dit bedrijf is een dropshipper. Bij temu bestel je dezelfde maar dan voor 8 euro per stuk en dan heb je het ook nog sneller.
Ik wist niet dat ze een dropshipper waren en heb er dus besteld.
Ik wacht al bijna 3 weken op mijn bestelling en ga as Vrijdag dus waarschijnlijk zonder de bestelde bikini's op vakantie.

Vengee からの回答

Hey Saskia, ik heb direct contact met je opgenomen via de mail en ik heb onderzoek gedaan waar je pakket is. Jouw bikini's komen zeker nog optijd binnen voor je vakantie!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。