De bestelling is op tijd bezorgd, en de bikini's die ik had besteld zijn netjes in orde, maar zaten wel rommelig in de verpakking. Het probleem is dat de pasvorm tegenviel en ze geen retour accepteren... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
2 bikiniâs besteld in verschillende kleuren omdat er geschreven stond: 30 dagen geld terug garantie. Helaas blijkt dit misleidend. Je krijgt misschien je geld terug maar retourneren van de niet gekoze... ãã£ãšèŠã
Waardeloos...... gelijk na de bestelling gemaild dat ik wil annuleren.. geen normale reactie of werkwijze zoals het hoort bij een echt bedrijf. 9 mei geannueleerd 13 mei nog geen bevestiging. Maar... ãã£ãšèŠã
Na een reactie bij een advertentie van "wij zijn Vengee" dat ik niet tevreden was over een product (wat ik vorig jaar gekocht had en blijkbaar geen garantie op was volgens de medewerker toen) werd... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Wij als Vengee hebben 1 doel; jouw leven gemakkelijker maken, op wat voor manier dan ook. Door het aanbieden van de nieuwste trends, gadgets en must-haves hopen we een vleugje vernieuwing toe te kunnen voegen aan jouw alledaagse leven!
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Geen zaken doen
2 bikinis besteld maar met de top zit voor geen meter. Retourneren moet naar adres in China en ook nog aangetekend met track en trace voor een bedrag van 20,50â¬!!!! Dat is bijna de helft v t aankoopbedrag. En daar gokken ze natuurlijk ook op dat je het artikel toch houdt en dus betaald. Nooit meer. Dat Goedkoop duurkoop is is hiermee weer eens bewezen
UPDATE:volledige aankoopbedrag teruggestort gekregen waarvoor dank Erik van VENGEE

Oneerlijk bedrijf!
Doet voorkomen als zijnde een Nederlands bedrijf. Na weken iets ontvangen vanuit China, wat je voor een paar euro kan kopen bij oa Temu. Het zit voor geen meter! Wil je het standaard retour doen mag je ong â¬32,- euro betalen en â¬37,- voor aangetekend, omdat het terug moet naar China.
Ik zeg trap er niet in en koop er niets!
Na dagenlang heen en weer gemail met Sanne van Vengee over 15%, 25%, 80% vergoeding ineens Erik van Vengee op de mail met 100% vergoeding. Helemaal prima en wat mij betreft terecht. Als ik prul uit China wil hebben, bestel ik daar zelf wel rechtstreeks voor 10x niets..
Prima opgelost ondertussen, maar voor mij nog steeds nooit weer.

Geen eerlijke verkoop
Twee bikiniâs besteld waarvan er eentje stuk geleverd werd. Deze opnieuw verstuurd gekregen. Heel netjes.
Scrol ik net door SHEIN zie ik daar dezelfde bikini voor nog geen 8 euro.
Voelt een beetje alsof ik beet ben genomen.
Jammer dit.

Slechte ervaring
Bij betalen om een snelle en beschermende levering maar toch +20dagen moeten wachten.
Bestelling was niet juist, de maten waren verkeerd geleverd.
Retourneren is op eigen kosten en terug betalen doen ze maar de helft van het bedrag.
Uiteindelijk veel geld kwijt voor niks.

Slecht gevoel
Toevoeging:
Na mijn review heeft Vengee netjes contact met me opgenomen. Ik heb 50% terugbetaald gekregen en ze zijn erg vriendelijk geweest. Alsnog vind ik het erg zonde van het milieu dat 2 bikiniâs helemaal uit China moeten komen. Kwaliteit van de bikiniâs is wel goed! :)
Ik heb de bikiniâs nog niet maar voel me nu al opgelicht.
Op de site staat âmet zorg door ons uitgekozen stoffenâ en âvoor 22:00u besteld volgende dag verzondenâ maar als je dan besteld dan krijg je âlevertijd 7 tot 10 werkdagenâ en komt het uit China. Krijg enorm AliExpress vibes, dus veel betalen voor iets dat voor nog geen paar euro is ingekocht door de website.
De klantenservice is vriendelijk maar geven geen duidelijk antwoord op AL je vragen. Alsof je met een chatbot mailt. Ik weet nog steeds niet of de levering door de brievenbus gaat.
De bikiniâs zijn onderweg en hopelijk zijn ze oké want als ik de rest van de reviews lees zal ik ze ook niet echt goed kunnen retourneren.
Het zal me benieuwenâŠ

Bikini goedkoper op Shein
Nette bikini
Prima kwaliteit. Rafelt wel snel.
Kwam er na achter dat de bikini ook voor 12 euro op Shein staat.
Lijkt een dropshop op deze manier.

Vengee ããã®åç
Super!!! Zeer mooie en leuke bikini zitâŠ
Zeer mooie en leuke bikini zit supergoed al mijn vriendinnen zijn er fan van en stiekem ook een beetje jaloers! Vengee geeft ook een zeer goede service en opvolging van de bestelling tot de levering

Vengee ããã®åç
Te kleine bikiniâs gekregen.
Te kleine bikiniâs gekregen.. nu krijg je een voorstel van 15% minder in rekening. Zodat ik er iemand anders blij mee kan maken.. het geld groeit mij ook niet op de rug. ik wil het graag terug sturen en begrijp dat dat heel duur is.. nu vraag ik of het ook aangetekend kan.. tot op heden nog geen antwoord. Geef aan dat wij op vakantie gaan en ik het dan nu nog gewoon kan terug sturen..
Ik hoop dat ze toch gewoon normaal gaan reageren en waarom kan het niet gewoon in Nederland terug gestuurd worden. Want hun afzend adres vanuit Nederland staat gewoon op de verpakking???
Even een update.. ze hebben het fantastisch opgelost.
Bedankt voor de snelle reactie en de super oplossing!!
Groetjes

Slechte kwaliteit
Na bijna 2 weken pakket ontvangen. Het zit helemaal niet. Wil een retour aanmaken maar dan moet ik belachelijk veel betalen. Oplossing van hun 15% korting en mag het doorverkopen. Ik wil gewoon mijn geld terug

Verliefd op deze bikini
De bikini doet wat ze zeggen! Ik was nooit zo zelfverzekerd dat ik in een bikini durfde laat staan in een badpak. Maar deze bikini heeft een verandering gebracht bij mij. Ik voel mij geweldig in deze bikini!

Na 2 keer gebruiken kapot
Silky smooth scheerapparaat besteld. Op social media in een reclame gezien, naar de officiële site gegaan en besteld. Werd in China geproduceerd om kosten te sparen, oke kan, gebeurt vaker, maar laat het product dan alsnog wel van Nederlandse kwaliteit zijn en niet van Chinese troep! Daarbij komt dat het apparaat op temu te bestellen is voor 8 euro en bij Vengee voor 40 euro. Dus en dropshipping en het werkt gewoon niet. Na 2 keer al niet meer kunnne opladen. Waardeloos!
Niet hier bestellen! Bestel alleen bij sites waarvan je echt zeker weet dat het van goede kwaliteit is en het vanuit Nederland of andere EU landen verzonden wordt!

Vengee ããã®åç
Eind mei een bestelling geplaatst en deâŠ
Eind mei een bestelling geplaatst en de 2e week van Juli uit eindelijk ontvangen. Nu wil ik het retour sturen en krijg ik nergens meer reactie op! Zeker hier niet bestellen!!

Bestelling geplaatst en ontvangen
Bestelling geplaatst en ontvangen. Niet tevreden want bikiniâs sloten niet naar tevredenheid aan. Wil ze dus terug sturen mag je â¬30 retour kosten betalen voor een bestelling van â¬40. Of je mag het product houden en je krijgt maar 35% van je geld terug. Wat moet ik met dit product wat ik niet kan gebruiken omdat het niet past? Wat is dit voor bedrijf? Ik koop via een nl webshop en mag het terug sturen naar China? Hele rare bedoeling. Met absurd hoge retour kosten!!!

Vengee ããã®åç
Een item besteld welke niet werkzaamâŠ
Een item besteld welke niet werkzaam is. (Silky smooth 2.0).
De afhandeling heeft inmiddels plaatsgevonden en keurig verlopen, erg blij mee en snelle communicatie.

Vengee ããã®åç
Bikini's sluiten niet mooi aan, retourkosten extreem hoog
Bikini's besteld, ze zitten niet fijn en ik kan voor 15 euro en 5 euro verzendkosten een nieuwe opgestuurd krijgen. Alleen de retourkosten bedragen 30 euro waardoor ik nog meer kwijt ben omdat ik het naar China moet sturen. Erg jammer dit en er wordt wel vanuit NL verzonden en ze doen zich voor als Nederlands bedrijf. De ervaring heb ik aangepast want er is een heel goede oplossing geboden!

Bikini's
Twee bikini's besteld. Zitten super. Ben er erg blij mee.

Vengee ããã®åç
Een verschrikking om retour te sturen
Een verschrikking om retour te sturen, verplicht met track en trace. Wat gemiddeld â¬30 kost naar China. Dus niets anders dan een ordinaire dropshipper. Kan je beter rechtstreeks via de grote namen in China bestellen. Die service is een stuk beter dan bij dit bedrijf.

Waar blijft mijn bikini
Ik heb op 5 juli het bericht gekregen dat mijn bestelling onderweg is, kijk ik vandaag, 10 dagen later, op de tracking pagina, blijkt mijn pakketje nu pas/nog steeds in China te zijn�! Ik hoop dat mijn bikini er is voor mijn vakantie!

Vengee ããã®åç
Dit bedrijf is een dropshipper
Dit bedrijf is een dropshipper. Bij temu bestel je dezelfde maar dan voor 8 euro per stuk en dan heb je het ook nog sneller.
Ik wist niet dat ze een dropshipper waren en heb er dus besteld.
Ik wacht al bijna 3 weken op mijn bestelling en ga as Vrijdag dus waarschijnlijk zonder de bestelde bikini's op vakantie.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ