レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち3の評䟡

5぀星のうち2の評䟡

5぀星のうち1の評䟡

Waardeloos...... gelijk na de bestelling gemaild dat ik wil annuleren.. geen normale reactie of werkwijze zoals het hoort bij een echt bedrijf. 9 mei geannueleerd 13 mei nog geen bevestiging. Maar... もっず芋る

䌁業情報

圓該䌁業による蚘述

Wij als Vengee hebben 1 doel; jouw leven gemakkelijker maken, op wat voor manier dan ook. Door het aanbieden van de nieuwste trends, gadgets en must-haves hopen we een vleugje vernieuwing toe te kunnen voegen aan jouw alledaagse leven!

連絡先

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

5぀星のうち3の評䟡

Geen retourbeleid!

De bestelling is op tijd bezorgd, en de bikini's die ik had besteld zijn netjes in orde, maar zaten wel rommelig in de verpakking. Het probleem is dat de pasvorm tegenviel en ze geen retour accepteren. Komen ze met voorstellen die mij (veel!) meer geld gaan kosten dan simpele verzendkosten, maar retour sturen kan niet. Ik wacht nog op een serieuze afhandeling.

2026幎5月14日

Waardeloos.....

13 mei nog geen bevestiging. Maar wel incasseren via de bank.

2026幎5月13日

Ervaring met Vengee

Na een reactie bij een advertentie van "wij zijn Vengee" dat ik niet tevreden was over een product (wat ik vorig jaar gekocht had en blijkbaar geen garantie op was volgens de medewerker toen) werd ik door een medewerker aangesproken via messenger.
Ze vroegen wat het probleem was en ik heb dit nogmaals uitgelegd.
Ze is het gaan terug kijken en vervolgens kreeg ik een berichtje terug dat dit helaas niet was zoals het zou moeten gaan, en vervolgens kreeg ik ter compensatie een mooie nieuwe bikini opgestuurd 😁
Helemaal blij ermee, goed geregeld Vengee 👌

2026幎5月8日
5぀星のうち1の評䟡

Een jurk en twee bikini’s besteld

Een jurk en twee bikini’s besteld, verfrommelt zat het in de verpakking. De jurk komt niet overeen met de foto’s op de site en de bikini’s zijn als broekje te ruim en als top veel te klein, terwijl de maattabel is aangehouden.
Nu lees ik dat het retour naar China gestuurd moet worden, als ik dit had geweten had ik nooit besteld. Dit mag echt duidelijker op de site aangegeven worden.

2026幎5月7日

Bikini's gekocht

Bikini's gekocht. Passen helaas niet.
Website geeft aan binnen 30 dagen retour volledige bedrag terug.
Alleen moet dan wel naar China.
Heb toch echt besteld in Nederland. En ga dus niet voor 14€ terug naar China sturen.
Het adres op de zak waarin ik het ontvangen heb is een adres in Nederland, maar daar kan ik het niet naar terug sturen.

2026幎5月6日

Slecht...Met veel enthousiasme 3 x Silky Smooth

Met veel enthousiasme 3 x Silky Smooth scheerapparaten besteld en ontvangen.
Helaas geen goede resultaten
Scheert onder de oksels niet glad.
De bikinilijn heeft ook geen mooi resultaat en daarna ook weer bultjes.
Een mail gestuurd voor een oplossing.
3 mailjes terug en uiteindelijk lossen ze niets op.
Jammerr, ik het €89.= betaald en ze laten niets meer van zich horen

2026幎5月5日
5぀星のうち2の評䟡

Niet bestellen - retouren te duur

2 bikini’s besteld in verschillende kleuren omdat er geschreven stond: 30 dagen geld terug garantie. Helaas blijkt dit misleidend. Je krijgt misschien je geld terug maar retourneren van de niet gekozen kleur kost je minimaal €25 verzendkosten welke je niet vergoedt krijgt. Pas als je gaat retourneren zoek je verder hoe te doen, dat is menselijk. Dan besef je dat je beter hetgeen kan houden dat je niet wilt. Hou niet van deze keuze manier om producten te verkopen dus zou iedereen afraden hier wat te kopen.

2026幎5月2日
5぀星のうち1の評䟡

Ik heb 20 januari laarzen bestelt.

Ik heb 20 januari laarzen bestelt.
Maat groter als ik heb.
Ze waren speciaal gemaakt voor mensen met dikke kuiten.
Krijg ze binnen en veelste klein.
Zelfde dag terug gestuurd voor eigen rekening 27 euro moeten betalen.
Nu vandaag nog steeds in de wacht voor levering. Terug naar China.
Wil heel graag mijn geld ervoor terug krijgen maar krijg bij niemand respons.
Ben redelijk boos.

2026幎4月24日

Vengee からの回答

Hoi Albertina, dank je wel voor het delen van jouw ervaring. We hebben je zojuist een reactie gestuurd op onze gaande conversatie per email. Zou je een momentje hebben om daar naar te kijken? Dank je wel!

5぀星のうち4の評䟡

Deze schoenen vallen iets klein uit , ik heb. Mijn schoondochter er blij mee gemaakt. Ok heb maat 37 kreeg maat 38 is evengoed een half maatje te klein..

Lopen redelijk lekker . Maar ben de instappers van Scetchers gewent.

2026幎4月23日

Vengee からの回答

Hoi Lydia, dank je wel voor het delen van jouw review! Wat fijn om te lezen dat je schoondochter er goed op loopt. We hopen dat ze er nog veel mooie kilometers op mag stappen!

slecht retourbeleid

Ook ik heb 2 blouses besteld, maar de maat klopte niet met het maatschema, dus te klein. Na retouraanvraag bleek het naar China te moeten worden gestuurd. Hierop gereageerd dat dit belachelijk duur wordt en van tevoren niet bekend was.
Daarna 3 opties gekregen, maar wil gewoon mijn geld terug en niet een vervangend artikel, deel van mijn geld terug of een tegoedbon.

2026幎4月16日

Vengee からの回答

Hoi Havens, dank je wel voor het delen van jouw ervaring. Ons retourbeleid staat ten alle tijden openbaar op onze website vermeld. Hiermee ga je akkoord zodra je een bestelling plaatst. We zoeken alsnog altijd voor een schappelijke middenweg. Als hier helaas niets in gezien word, is de enige optie nog het daadwerkelijke retourneren volgens het retourbeleid.

Jurkje retourneren

Ik heb net mijn jurkje ontvangen en nu blijkt het zooi uit China te zijn.Ik ben er helemaal niet tevreden mee en als ik het wil retourneren moet het naar China en kost het me 20 /25€. Dit vind ik hele slechte service. Hoop dat we tot een oplossing komen, wat een slechte site 😠

2026幎4月15日

Vengee からの回答

Hoi Astrid, dank je wel voor het delen van jouw ervaring. Aan de hand van je naam weet ik niet precies om welke bestelling het gaat. Echter staat ons retourbeleid openbaar ter inzage en geef je akkoord hierop zodra je bestelt. We gaan altijd in gesprek met onze klanten om te kijken of we een tussenweg kunnen vinden, maar als dat niks oplevert is retourneren de enige optie. We hopen dat je hier begrip voor hebt.

5぀星のうち5の評䟡

Zeer goed toestel het beste dat ik mij ooit kon kopen het erkt fantastisch

Zeer goed toestel

2026幎4月1日

Vengee からの回答

Hoi Catherine, dank je wel voor het delen van jouw review! Wat ongelofelijk fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met jouw bestelling. Ik wil je er nog veel plezier van wensen!

5぀星のうち4の評䟡

Retourneren

Ik heb een jurk gekocht bij dit bedrijf, te groot en slechte kwaliteit. Een retour aangemeld, en vrij snel een reactie. Ik had drie opties, waar ik niet mee akkoord ga. Dus dan retour. Een retourticket ontvangen wat ik moet invullen en verzendkosten voor eigen rekening. Er staat geen bedrag vermeld over de retour kosten, zelf opsturen naar China en ik denk zo rond de € 30 betalen. Dit gaan we dus niet doen! ik heb dit in Nederland gekocht en niet in China. Ik heb deze holding opgezocht ook de adresgegevens dus waarom naar China vraag ik mij af!

Uiteindelijk toch netjes afgehandeld, wel met enige moeite, maar ik ben tevreden!

2026幎4月8日

Vengee からの回答

Hoi Corrien! Dank je wel voor het schrijven van jouw ervaring. Ik weet niet zo goed wat hier mis is gegaan, maar ik zou hier graag prive even verder met je over sparren, alleen weet ik aan de hand van je naam hier niet precies om welke bestelling het gaat. Ik heb je via TrustPilot gevraagd om meer informatie te delen, zodat ik het even kan dubbelchecken.

Als je een momentje ziet om hier even kort naar te kijken, zou dat top zijn. Dank je wel alvast!

Fijne oplossing door Vengee

Mijn pakketje is verloren gegaan maar onmiddellijk heel netjes opgelost door de medewerkers. De dag erna via ander postbedrijf mijn pakketje ontvangen.

2026幎3月27日

Vengee からの回答

Hoi Sabrina, dank je wel voor het delen van jouw prettige ervaring! We zijn blij dat we je netjes hebben kunnen helpen in deze vervelende situatie. Ik hoop dat je nog vaker bij ons een kijkje zult nemen!

2 silky smooth besteld en niet ontvangen

Eind 2025 silky smooth (2) besteld en "betaald" met Klarna. 17 januari een mail ontvangen dat mijn pakketje bezorgt is, maar heb niets ontvangen. Vengee een mail verstuurd en na een aantal dagen antwoord. Neem contact op met de gofo want die hebben het bezorgt. Bezorgdienst heeft foto van pakketje en mijn huisnummer gemaakt, daarmee is de kous af. Na meerdere mailwisseling nog steeds geen pakket of oplossing. Klarna heeft onderzoek ingesteld en komt met de verklaring: foto van je bestelling is er..dus betalen. Een foto van een pakketje is dus genoeg om te zeggen dat ik het pakket heb. Mijn vraag nu; een foto van een behaarde oksel is dat bewijs genoeg dat ik het pakket niet heb??

2026幎1月17日

Vengee からの回答

Hoi Debby, dank je wel voor het delen van jouw ervaring. Ik vind het jammer om te lezen dat het je zoveel frustratie oplevert. Echter vind ik het belangrijk om een aantal dingen in jouw verhaal te verduidelijken.

1) we hebben een bewijs van levering van zowel onze leverancier als van de bezorgdienst
2) je spreekt over ''meerdere mailwisseling'' - echter hebben we maar een enkele keer een reactie van je mogen ontvangen. Verder hebben we niks meer van je vernomen
3) we hebben je inderdaad doorverwezen naar de bezorgdienst, omdat de bezorgdienst altijd meer informatie heeft over de daadwerkelijke levering

Ik zou je nogmaals willen vragen om contact op te nemen met de bezorgdienst om te kijken wat zij voor je kunnen betekenen. We horen daarna graag van je per mail wat dat oplevert.

Eigenlijk verdienen ze geen 1 ster

Eigenlijk verdienen ze geen 1 ster! Wat een waardeloze winkel. Producten lijken niet eens op de.producten op de site! Goedkope shit!En wat ook zo vreemd is...ik had een paar laarzen besteld en wilde deze retour doen en krijg een reactie dat ik de laarzen mocht houden en wat anders kon bestellen en hoefde dan niet te betalen!!?? Heb dit gedaan en wel gekregen maar wederom t leek er niet eens op!
Bah ze moeten zich schamen!

2026幎3月4日

Vengee からの回答

Hoi Susanne, dank je wel voor het delen van jouw ervaring. We kunnen ons helaas niet vinden in jouw verhaal. We hebben per mail contact gehad, en hebben je een oplossing aangeboden waarmee je akkoord bent gegaan. Daarmee was voor ons het euvel voorkomen, tot we deze review van je binnen zagen komen.

We zijn onze afspraken nagekomen, maar vinden het jammer dat je daarmee alsnog hebt besloten om jouw mening zo ruw online te zetten. Hoe dan ook hopen we dat we je in de toekomst alsnog kunnen verrassen met wat nieuwe producten, die hopelijk wel voldoen aan je wensen.

Leuke rugtas

Leuke rugtas, veel vakken, waterafstotend, zwart, echt superhandig en leuk.
Nergens anders te koop, ik ben er blij mee.

2026幎1月21日

Vengee からの回答

Hoi Daniëlla, dank je wel voor het delen van jouw review! Wat leuk om te lezen dat we je hebben kunnen verrassen met jouw tas! We hopen dat je er nog veel plezier van mag beleven. Tot snel!

De bestelling was goed

De bestelling die ik gedaan was veel te laat maar ik werd om de zoveel tijd op de hoogte gehouden en dat doen de meeste zaken niet

2026幎2月2日

Vengee からの回答

Hoi C, dank je wel voor het delen van jouw ervaring! Het is de afgelopen tijd helaas wat drukker geweest dan normaal, maar we doen onze best om alles zo snel mogelijk af te leveren. We vinden het belangrijk om tijdens dit proces in contact te blijven met jou als klant, vandaar dat we je zo vaak mogelijk een update geven.

We hopen je snel weer eens terug te zien in onze webshop!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。