ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Waardeloos...... gelijk na de bestelling gemaild dat ik wil annuleren.. geen normale reactie of werkwijze zoals het hoort bij een echt bedrijf. 9 mei geannueleerd 13 mei nog geen bevestiging. Maar... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Wij als Vengee hebben 1 doel; jouw leven gemakkelijker maken, op wat voor manier dan ook. Door het aanbieden van de nieuwste trends, gadgets en must-haves hopen we een vleugje vernieuwing toe te kunnen voegen aan jouw alledaagse leven!
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Geen retourbeleid!
De bestelling is op tijd bezorgd, en de bikini's die ik had besteld zijn netjes in orde, maar zaten wel rommelig in de verpakking. Het probleem is dat de pasvorm tegenviel en ze geen retour accepteren. Komen ze met voorstellen die mij (veel!) meer geld gaan kosten dan simpele verzendkosten, maar retour sturen kan niet. Ik wacht nog op een serieuze afhandeling.
Waardeloos.....
13 mei nog geen bevestiging. Maar wel incasseren via de bank.
Ervaring met Vengee
Na een reactie bij een advertentie van "wij zijn Vengee" dat ik niet tevreden was over een product (wat ik vorig jaar gekocht had en blijkbaar geen garantie op was volgens de medewerker toen) werd ik door een medewerker aangesproken via messenger.
Ze vroegen wat het probleem was en ik heb dit nogmaals uitgelegd.
Ze is het gaan terug kijken en vervolgens kreeg ik een berichtje terug dat dit helaas niet was zoals het zou moeten gaan, en vervolgens kreeg ik ter compensatie een mooie nieuwe bikini opgestuurd ð
Helemaal blij ermee, goed geregeld Vengee ð
Een jurk en twee bikiniâs besteld
Een jurk en twee bikiniâs besteld, verfrommelt zat het in de verpakking. De jurk komt niet overeen met de fotoâs op de site en de bikiniâs zijn als broekje te ruim en als top veel te klein, terwijl de maattabel is aangehouden.
Nu lees ik dat het retour naar China gestuurd moet worden, als ik dit had geweten had ik nooit besteld. Dit mag echt duidelijker op de site aangegeven worden.
Bikini's gekocht
Bikini's gekocht. Passen helaas niet.
Website geeft aan binnen 30 dagen retour volledige bedrag terug.
Alleen moet dan wel naar China.
Heb toch echt besteld in Nederland. En ga dus niet voor 14⬠terug naar China sturen.
Het adres op de zak waarin ik het ontvangen heb is een adres in Nederland, maar daar kan ik het niet naar terug sturen.
Slecht...Met veel enthousiasme 3 x Silky SmoothâŠ
Met veel enthousiasme 3 x Silky Smooth scheerapparaten besteld en ontvangen.
Helaas geen goede resultaten
Scheert onder de oksels niet glad.
De bikinilijn heeft ook geen mooi resultaat en daarna ook weer bultjes.
Een mail gestuurd voor een oplossing.
3 mailjes terug en uiteindelijk lossen ze niets op.
Jammerr, ik het â¬89.= betaald en ze laten niets meer van zich horen
Pasvorm totaal niet zoals op de fotos, retourpolicy
Pasvorm totaal niet zoals op de fotos, Temu kwaliteit!
Terugstuurpolicy trekt op niks, u besteld op een nederlandse site en zou het moeten terugsturen naar China wat bijna meer kost dan de aankoopprijs! Lijkt me meer op oplichterij!
Niet bestellen - retouren te duur
2 bikiniâs besteld in verschillende kleuren omdat er geschreven stond: 30 dagen geld terug garantie. Helaas blijkt dit misleidend. Je krijgt misschien je geld terug maar retourneren van de niet gekozen kleur kost je minimaal â¬25 verzendkosten welke je niet vergoedt krijgt. Pas als je gaat retourneren zoek je verder hoe te doen, dat is menselijk. Dan besef je dat je beter hetgeen kan houden dat je niet wilt. Hou niet van deze keuze manier om producten te verkopen dus zou iedereen afraden hier wat te kopen.
Ik heb 20 januari laarzen bestelt.
Ik heb 20 januari laarzen bestelt.
Maat groter als ik heb.
Ze waren speciaal gemaakt voor mensen met dikke kuiten.
Krijg ze binnen en veelste klein.
Zelfde dag terug gestuurd voor eigen rekening 27 euro moeten betalen.
Nu vandaag nog steeds in de wacht voor levering. Terug naar China.
Wil heel graag mijn geld ervoor terug krijgen maar krijg bij niemand respons.
Ben redelijk boos.

Vengee ããã®åç
Deze schoenen vallen iets klein uit , ik heb. Mijn schoondochter er blij mee gemaakt. Ok heb maat 37 kreeg maat 38 is evengoed een half maatje te klein..
Lopen redelijk lekker . Maar ben de instappers van Scetchers gewent.

slecht retourbeleid
Ook ik heb 2 blouses besteld, maar de maat klopte niet met het maatschema, dus te klein. Na retouraanvraag bleek het naar China te moeten worden gestuurd. Hierop gereageerd dat dit belachelijk duur wordt en van tevoren niet bekend was.
Daarna 3 opties gekregen, maar wil gewoon mijn geld terug en niet een vervangend artikel, deel van mijn geld terug of een tegoedbon.

Jurkje retourneren
Ik heb net mijn jurkje ontvangen en nu blijkt het zooi uit China te zijn.Ik ben er helemaal niet tevreden mee en als ik het wil retourneren moet het naar China en kost het me 20 /25â¬. Dit vind ik hele slechte service. Hoop dat we tot een oplossing komen, wat een slechte site ð

Vengee ããã®åç
Zeer goed toestel het beste dat ik mij ooit kon kopen het erkt fantastisch
Zeer goed toestel

Retourneren
Ik heb een jurk gekocht bij dit bedrijf, te groot en slechte kwaliteit. Een retour aangemeld, en vrij snel een reactie. Ik had drie opties, waar ik niet mee akkoord ga. Dus dan retour. Een retourticket ontvangen wat ik moet invullen en verzendkosten voor eigen rekening. Er staat geen bedrag vermeld over de retour kosten, zelf opsturen naar China en ik denk zo rond de ⬠30 betalen. Dit gaan we dus niet doen! ik heb dit in Nederland gekocht en niet in China. Ik heb deze holding opgezocht ook de adresgegevens dus waarom naar China vraag ik mij af!
Uiteindelijk toch netjes afgehandeld, wel met enige moeite, maar ik ben tevreden!

Fijne oplossing door Vengee
Mijn pakketje is verloren gegaan maar onmiddellijk heel netjes opgelost door de medewerkers. De dag erna via ander postbedrijf mijn pakketje ontvangen.

2 silky smooth besteld en niet ontvangen
Eind 2025 silky smooth (2) besteld en "betaald" met Klarna. 17 januari een mail ontvangen dat mijn pakketje bezorgt is, maar heb niets ontvangen. Vengee een mail verstuurd en na een aantal dagen antwoord. Neem contact op met de gofo want die hebben het bezorgt. Bezorgdienst heeft foto van pakketje en mijn huisnummer gemaakt, daarmee is de kous af. Na meerdere mailwisseling nog steeds geen pakket of oplossing. Klarna heeft onderzoek ingesteld en komt met de verklaring: foto van je bestelling is er..dus betalen. Een foto van een pakketje is dus genoeg om te zeggen dat ik het pakket heb. Mijn vraag nu; een foto van een behaarde oksel is dat bewijs genoeg dat ik het pakket niet heb??

Eigenlijk verdienen ze geen 1 ster
Eigenlijk verdienen ze geen 1 ster! Wat een waardeloze winkel. Producten lijken niet eens op de.producten op de site! Goedkope shit!En wat ook zo vreemd is...ik had een paar laarzen besteld en wilde deze retour doen en krijg een reactie dat ik de laarzen mocht houden en wat anders kon bestellen en hoefde dan niet te betalen!!?? Heb dit gedaan en wel gekregen maar wederom t leek er niet eens op!
Bah ze moeten zich schamen!

Leuke rugtas
Leuke rugtas, veel vakken, waterafstotend, zwart, echt superhandig en leuk.
Nergens anders te koop, ik ben er blij mee.

De bestelling was goed
De bestelling die ik gedaan was veel te laat maar ik werd om de zoveel tijd op de hoogte gehouden en dat doen de meeste zaken niet

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ