レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Ik bestel al jaren bundels hooi bij Venhorst en ben zeer tevreden over de service en de klantvriendelijkheid. Je krijgt altijd snel antwoord over de app en de mannen die het hooi bezorgen zijn altijd... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

We zijn al enkele jaren klant. Contact met zowel de verkoopsdienst als de chauffeur die de levering uitvoer verloopt altijd correct en zeer vriendelijk. In geval van problemen denken en zoeken deze m... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Tot op heden 1x hooi gekregen dat niet beviel en dat werd meteen terug genomen. Dat is enkele jaren geleden. Goede service! Ook als je vragen hebt, wordt er snel gereageerd. Afgelopen jaar veel ho... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Goede bereikbaarheid, komen hun afspraken na. Zeer vriendelijke chauffeur die het hooi kwam afleveren 😊 Wij zijn heel tevreden over het Duits kruidenhooi. De kwaliteit is prima en onze IJslanders smu... もっず芋る

䌁業情報

1. 家畜飌料販売業者
  2. 銬茞送提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

Dé ruwvoer- en bodembedekkingsspecialist van Nederland! Deskundig & vrijblijvend advies Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8:00 en 17:00 uur via 0315 - 37 75 36. We staan graag voor je klaar! ► Ruim assortiment ruwvoer & bodembedekking ► Hoogwaardige kwaliteit ► Levering vanaf 1 grote baal, 21 kleine balen of 24 zakken strooisels ► Bespaar tijd en stress, laat het thuisbezorgen ► Gratis thuisbezorgd vanaf €500,- in heel Nederland* ► Bezorging ook in België 100% garantie Wij gaan voor 100% tevredenheid. Mocht een product, het contact of de wijze van aflevering niet bevallen; laat het ons weten! Wij kijken graag naar een passende oplossing. Kijk voor onze producten op venhorst-fourage.nl. Ontdek diverse soorten ruwvoer en bodembedekking online! * Waddeneilanden op aanvraag

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 17ä»¶

レビュヌを曞く

Vriendelijk en vakkundig

Dankzij de vakkundige afleverservice stonden de zes bundels kruidenhooi in no time onder dak. Het hooi is zo goed als stofvrij en de paarden eten het graag Bij een vorige levering zat er af een toe een baal grover hooi tussen. Dat werd minder enthousiast gegeten maar ging toch ook helemaal op. Wij vinden het fijn om ruim van tevoren te weten op welke datum wordt geleverd. Desgewenst krijg je een seintje op de uiterste besteldatum, heel fijn. De communicatie verloopt vlot en vriendelijk.

2020幎11月5日
5぀星のうち5の評䟡

Goed geholpen na een wat ongelukkige start.

Voor de eerste keer 6 grote balen kruidenhooi besteld. Twee ervan zaten behoorlijk vol met zuring en nog 2 voor de helft. Contact gezocht. Heel netjes en vlot geholpen. Excuses (domme pech, de balen waren al uitgegeven terwijl dit niet had gemoeten) en een tegoedbon gekregen voor alles wat ik weg heb moeten gooien. De overige 2 balen zijn perfect. Weinig stof erin en mijn paarden eten het heel erg graag. Dus recent een nieuwe bestelling geplaatst.

2020幎11月5日

Ruim assortiment, kundig team

N.a.v een matig hooiseizoen was het noodzaak buiten de regio te zoeken. Wij vonden ons ruwvoer bij Venhorst. Assortiment is uitgebreid en kan jaarrond worden geleverd, in en buiten Nederland. De klantenservice bleek goed bereikbaar via telefoon en mail. Er is meegedacht over passende producten bij onze specifieke situatie: 'ruwvoer op maat' dus. Enkele dagen voor levering zijn we geïnformeerd over de exacte leveringsdatum. Een plus kan zijn wanneer de exacte leverdatum ruim vooraf bekend is, dit geeft ons de mogelijkheid efficiënter te plannen.
Lossen van het ruwvoer bleek een fluitje van een cent: dankzij kundigheid en meedenken van de chauffeur kwam dit vlot en droog binnen. Tevreden over de producten, de balen zijn stevig geperst en kwaliteit voldoet.

2020幎11月3日

Waar voor je geld

We hebben voor de eerste maal besteld, 2 balen kruidenhooi. En wat een service! Niets op aan te merken, hele vriendelijke chauffeur die met passie zijn job uitoefent en heel behulpzaam te werk gaat. De paardjes blij, wij blij! We geven het samen met armer hooi en gerstestro. In de toekomst gaan we het graszaadhooi eens proberen. Wij zijn fan! En hopen enkel dat het financieel haalbaar blijft, maar merken nu al een enorm verschil! Opvallend is dat onze paarden meer voldaan zijn met dit hooi. Het doet ons deugd dit te zien, andere balen hooi vliegen hier erdoor dus dit is enorm positief dat jullie hooi zeer voedzaam is!

2020幎11月1日

Prima kwaliteit hooi!

Ik ben vorig jaar begonnen met stofarm kruidenhooi, dit was erg goed bevallen. Nu bestel ik ook graszaadhooi en stofarm weidehooi om te mixen. Ideaal dat dit nu ook aangeboden wordt. Een half uur van te voren belt de chauffeur dat hij eraan komt en het wordt netjes binnengezet. Bevalt prima, kan het zeker aanbevelen.

5぀星のうち4の評䟡

Top fouragebedrijf

Ik werk nu een jaar samen met Venhorst Fourage. Super makkelijk online bestellen, top dienst na verkoop (ook wanneer het eens een keertje fout gaat), enorm kundige chauffeurs en kwalitatief hooi.
Ruwvoeranalyses zijn aanwezig en kunnen opgevraagd worden. Elke maand sturen ze een bestelreminder via Whatsapp.

Eén minpuntje: de leveringskosten voor België vind ik wat aan de hoge kant, zeker wanneer je maandelijks besteld.
Maar verder ben ik een tevreden en terugkerende klant.

5぀星のうち5の評䟡

Wij bestellen hier al jaren Duits kruidenhooi

Wij bestellen al jaren Duits kruidenhooi bij Louis Venhorst Fourage en zijn heel tevreden met het hooi en de service. Komen afspraken na en denken mee wanneer je met een vraag/ probleem zit. Dit hooi is wel aan de prijzige kant maar aan de andere kant is het wel kwaliteitshooi, waardoor je paard fit blijft. 👍

5぀星のうち5の評䟡

Goede kwaliteit & service!

Ik bestel al enige tijd bundels kruidenhooi tot volle tevredenheid! Geen gesjouw met hooibalen meer, alles wordt door chauffeur Dennis netjes op z’n plaats gezet.
Hooi is ‘n natuurprodukt dus kan wel eens verschillen per partij maar het is altijd stofvrij!
Bestellen gaat eenvoudig via de webshop en bij vragen krijg je snel antwoord.

echt stofvrij hooi....minder hoesten

Een week geleden hebben we onze 1e bestelling van het stofvrije weidehooi gekregen. Prima geregeld met vooraf een belletje. Het stofvrije hooi is zoals de naam al beloofde echt stofvrij, voor ons paard een uitkomst; minder hoesten! Onze volgende bestelling komt er al weer aan !

2020幎10月22日

Goede kwaliteit ruwvoer

Goede kwaliteit ruwvoer. Duidelijke uitleg op de website.
Altijd goede service: reminders zodat je op tijd besteld, levering daar waar je het wil (zelfs als je niet thuis bent). Je krijgt netjes van te voren bericht wanneer er iemand komt en 30 min van te voren een belletje.

Erg fijn dat er altijd wel voorraad is zodat je nooit in de problemen komt.

2020幎10月21日
5぀星のうち1の評䟡

Ontzettend slechte kwaliteit, zeker voor deze prijs

Ik moet helaas mijn 5 sterren review wijzigen naar 1 ster. Dit jaar heb ik meerdere bundels echt verschimmeld hooi gehad, de eerste werd nog geruild maar daarna werd het steeds lastiger iets gedaan te krijgen. Er zaten telkens wel een paar goede pakjes bij maar ook veel echt heel slechte . De goede service en stabiele kwaliteit is helaas verdwenen, waarschijnlijk door teveel klanten nu. Ook is het hooi vaak heel stoffig en ik reageer er bijna altijd allergisch op (ik ben allergisch voor schimmelsporen).
Het laatste voerstro rook heel chemisch, ik ben bang voor glyfosaat wat soms voor de oogst erop gespoten wordt. Helaas is dit nog toegestaan. Mijn paard kreeg er ook last van, terwijl hij nooit darmproblemen heeft.
Dit is allemaal een scherp contrast met de stabiele goede kwaliteit van de eerste jaren, ik was al jaren klant maar heb de laatste tijd veel beter hooi ik de regio gevonden.

2020幎10月21日
Venhorst Fourage ロゎ

Venhorst Fourage からの回答

Goedendag Ineke,

Wat vervelend dat onze service en kwaliteit niet meer naar tevredenheid zijn.

We willen graag met je in contact komen om te kijken of we samen een passende oplossing kunnen vinden. Echter kan ik helaas geen bestellingen vinden onder de naam 'Ineke' waarbij er ook voerstro geleverd is.
Zou je ons een mailtje kunnen sturen: info@venhorst-fourage.nl

We horen graag van je!

Alvast bedankt!

Jacqueline

5぀星のうち3の評䟡

Kennelijk ben ik de enige

Kennelijk ben ik de enige die niet tevreden was over de kwaliteit van ( een deel)het hooi ; De 5 bestelde pakken werden netjes geleverd .Tot mijn teleurstelling zitten tot nu toe in( 3 vd 5) steeds een aantal balen van matige kwaliteit.
Gelukkig is het netjes opgelost.

2020幎10月12日
5぀星のうち5の評䟡

Fijne communicatie en super service

Fijne communicatie, erg goede service en goede producten met goede prijs/kwaliteit . De bezorger heeft zelfs geholpen ruimte te maken voor de pallets door met zijn vorkheftruck een bak te verplaatsen waar we anders niet meer bij zouden kunnen. Heel vriendelijk en super.service.

2020幎10月10日
5぀星のうち5の評䟡

Onze shetlanders zijn er gek op!

Onze shetlanders zijn gek op het Duitse kruidenhooi van Louis Venhorst! We bestellen elke maand, en elke maand wordt het netjes op de aangegeven tijd bezorgd door de vriendelijke chauffeur. Kortom, wij zijn ontzettend tevreden klanten!

2020幎10月8日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス