レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Tot op heden 1x hooi gekregen dat niet beviel en dat werd meteen terug genomen. Dat is enkele jaren geleden. Goede service! Ook als je vragen hebt, wordt er snel gereageerd. Afgelopen jaar veel ho... もっず芋る

䌁業情報

1. 家畜飌料販売業者
  2. 銬茞送提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

Dé ruwvoer- en bodembedekkingsspecialist van Nederland! Deskundig & vrijblijvend advies Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8:00 en 17:00 uur via 0315 - 37 75 36. We staan graag voor je klaar! ► Ruim assortiment ruwvoer & bodembedekking ► Hoogwaardige kwaliteit ► Levering vanaf 1 grote baal, 21 kleine balen of 24 zakken strooisels ► Bespaar tijd en stress, laat het thuisbezorgen ► Gratis thuisbezorgd vanaf €500,- in heel Nederland* ► Bezorging ook in België 100% garantie Wij gaan voor 100% tevredenheid. Mocht een product, het contact of de wijze van aflevering niet bevallen; laat het ons weten! Wij kijken graag naar een passende oplossing. Kijk voor onze producten op venhorst-fourage.nl. Ontdek diverse soorten ruwvoer en bodembedekking online! * Waddeneilanden op aanvraag

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 17ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち4の評䟡

Ik bestel al jaren bundels kruidenhooi bij Venhorst

Ik bestel al jaren bundels hooi bij Venhorst en ben zeer tevreden over de service en de klantvriendelijkheid. Je krijgt altijd snel antwoord over de app en de mannen die het hooi bezorgen zijn altijd bereid extra moeite te doen om de bundels precies daar neer te leggen waar het moet. Omdat het hooi in bundels extra ontstoft is dat beter te voeren aan mijn stofgevoelige paarden maar ik heb wel ook bundels gehad die ik nat moest maken omdat het toch te stoffig was om zo te voeren. De bundel kruidenhooi van dit jaar is echter heel goed😀

2026幎8月9日

Goede bereikbaarheid

Goede bereikbaarheid, komen hun afspraken na. Zeer vriendelijke chauffeur die het hooi kwam afleveren 😊 Wij zijn heel tevreden over het Duits kruidenhooi. De kwaliteit is prima en onze IJslanders smullen ervan!

2026幎7月28日
5぀星のうち5の評䟡

Wij zijn ontzettend tevreden over

Wij zijn ontzettend tevreden over Venhorst Fourage! Sinds we zijn overgestapt op hun Duitse kruidenhooi eten onze paarden hun hooi helemaal netjes op. Daarnaast zien we echt verschil: ze glimmen prachtig en onze Friese merrie heeft sinds de overstap ook veel betere mest.

Ook gebruiken wij de Biowald bodembedekking in de stallen en daar zijn we eveneens erg tevreden over. Het is een fijne, kwalitatieve bodembedekking die prettig werkt.

Kortom: goede kwaliteit, fijne producten en zeker een aanrader voor iedereen die het beste voor zijn paarden wil!

2026幎8月4日
5぀星のうち5の評䟡

We zijn al enkele jaren klant

We zijn al enkele jaren klant. Contact met zowel de verkoopsdienst als de chauffeur die de levering uitvoer verloopt altijd correct en zeer vriendelijk. In geval van problemen denken en zoeken deze mensen mee naar een gepaste oplossing. Bij vragen krijg je zeer snel een antwoord!
Wij zijn tevreden klanten.

2026幎7月27日
5぀星のうち5の評䟡

Goede kwaliteit hooi, goede service

Ook als je vragen hebt, wordt er snel gereageerd.
Afgelopen jaar veel hooi ingekocht en het is heel mooi, stofarm. Belangrijk voor mij is dat er een analyse van suikergehalte bij zit.

2026幎8月4日
5぀星のうち4の評䟡

Ik bestel inmiddels al jaren bundels

Ik bestel inmiddels al jaren bundels kruidenhooi bij Venhorst Fourage voor mijn pony's. Hoewel ik de prijzen best hoog vind (+ bezorgkosten + eventuele toeslagen) blijf ik door de kwaliteit wel bestellen. Ik had de afgelopen bezorging twee bundels die niet goed waren geperst, maar hier is snel contact over geweest en het is netjes opgelost. Ik ben dus tevreden over de service, bezorging en kwaliteit van de bundels kruidenhooi van Venhorst Fourage.

2026幎7月23日

Goede ervaring en communicatie

Tot nu toe altijd hele goede ervaringen gehad met het hooi van Venhorst & de communicatie met Venhorst. Ook als het hooi een keer niet helemaal is zoals ik gewend ben wordt naar een passende oplossing gezocht.

Het hooi is van constante kwaliteit en met verschillende paarden met verschillende voedingsbehoeften, gaan ze heel goed op het Duitse kruidenhooi.

2026幎7月25日

Tevreden klant

Nu sinds anderhalf jaar klant en afnemer van de jaarpakketten. Met name zeer tevreden over de service. Áls er een keer wat minder hooi wordt geleverd (ze kunnen er immers niet inkijken) dan wordt dat nu toe telkens keurig opgelost. Ja, Venhorst is de duurste, maar voor mij is service en maandelijkse levering zonder de stress en zorgen over kwaliteit toch echt belangrijker.

2026幎7月24日

Zeer goede ervaring

Levering was binnen het aangegeven tijdsvak. Zeer attente en aardige chauffeur die mee hielp met het verplaatsen van de “ oude bundels “ hooi. Goede kwaliteit van het hooi

2026幎7月14日

Al jaren fan

Al jaren klant van Venhorst Fourage. Af en toe eens een uitstapje gemaakt naar een andere hooi leverancier ( we hebben hier 3 andere leveranciers om de hoek ), maar niemand kan op tegen de prijs en kwaliteit van Venhorst. Bezorgers zijn ook altijd super kundig en bereiken moeiteloos de meest uitdagende plekken.

2026幎7月23日
5぀星のうち5の評䟡

Al een paar jaar trouwe klant

Al een paar jaar trouwe klant. Zowel de contacten via dienst vekoop als de leveringen gebeuren snel vlot en kwalitatief. Als er al eens een probleem was werd dit snel en naar alle tevredenheid opgelost. Onze paarden en geiten krijgen al een paar jaar, jaar rond 24/7 beperkt onbeperkt duits kruidenhooi en sinds kort ook het luzernehooi. Sinds de overstap een paar jaar geleden ging de gezondheid van de dieren er enkelnop vooruit.

2026幎7月13日

Al jaren tevreden klant

Ik bestel al jaren mijn hooi bij Venhorst Fourage en dat zal ook zo blijven. Tot voor kort voerde ik altijd graszaadhooi. Door hoefbevangenheid en op advies van de dierenarts moest ik onverwacht overstappen op kruidenhooi, omdat mijn pony’s niet meer de wei op mogen en graszaadhooi alleen niet voldoende voedingsstoffen biedt.

Ondanks dat mijn bestelling al geplaatst was, kon deze last minute zonder problemen worden omgezet naar kruidenhooi. Gelukkig was het op voorraad en werd alles zoals altijd netjes geleverd.

Het kruidenhooi ziet er goed uit, ruikt fris en de pony’s eten het graag. Een mooi bijkomend voordeel is dat mijn Shetlander, die voorheen nog weleens hoestte, sinds de overstap helemaal niet meer hoest.

Fijne service, goede kwaliteit en een bedrijf dat met je meedenkt. Daarom blijf ik hier met vertrouwen bestellen.

2026幎7月14日

Beste service!

Enige tijd geleden ben ik overgestapt naar Venhorst. Afgelopen levering zat er een baal bij waar ik niet tevreden over was, dit was erg stengelig. Na wat appcontact (makkelijk en vlot!) heen en weer, kwamen ze zonder morren een betere baal leveren. Dat noem ik nou echte service, en zorgt ervoor dat ik bij Venhorst blijf bestellen.

2025幎12月11日

Paardjes aan huis

Als nieuwe paarden aan huis eigenaar was het even zoeken naar het juiste bedrijf om het beste te voeren aan mijn paarden. En die heb ik gevonden bij dit bedrijf. De paarden vinden het Duitse kruidenhooi heerlijk en ze doen het er super op. Daarnaast gebruik ik de Bio Waldbodem in de stallen en ook daar ben ik super blij mee. De eerste lading ligt er al een jaar in en nog steeds ruik je geen nare luchten en het uitmesten is makkelijk te doen. De levering van het hooi en de bedekking gaat erg makkelijk via de website en de bezorgers zijn echte toppers! Ze plaatsen de goederen op elke plek die je wil en ze zijn erg vriendelijk. Dus ik raad dit bedrijf zeker aan.

2025幎4月8日

Zeer tevreden nieuwe klant

De website is overzichtelijk en biedt duidelijke informatie, wat erg prettig is voor mij als nieuwe klant. Helaas was ik te laat met het bestellen van een bundel hooi om nog mee te kunnen met de vaste bezorgrondes in Brabant. Gelukkig werd ik ontzettend fijn geholpen door de klantenservice, en nog diezelfde week werd er een bundel hooi thuisbezorgd door een vakkundige en vriendelijke medewerker. Ik heb het hooi meteen aan mijn paarden laten proeven, en het viel erg in de smaak. Tot nu toe ben ik zeer tevreden!

2025幎3月14日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス