ventilationsfixarna.se レビュー 10

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Luftvärmepump Midea Forest Split 35

Luftvärmepump Midea Forest Split 35
installerades av Ventilationsfixarna den 11 maj 2022 med 5 års garanti.
Måndagen den 12/1 -26 kontaktade jag Ventilationsfixarna.
Värmepumpen var inställd på 26° så var det 19° i rummet.Blev uppringd 14.52 av Aina på VF och att hon skulle återkomma med besked senare idag eller i morgon.

Torsdagen den 15/1 skickade jag bilder (inställning av värmepumpen och grader i rummet) till VF.

Tisdagen den 20/1 -26
Aina lovade att en servicetekniker skulle komma till mig måndagen den 26/1 efter kl 14.00.

Måndagen den 26/1 2-26
Blev uppring och informerad att servicetekniker kommer på tisdag 27/1 -26.

Tidagen den 27/1 2-26
Servicetekniker ändrade inställningen på värmepumpen och tyckte att den skulle fungera efter inställningen.

Onsdagen den 28/1 2-26
Jag kontaktade Ventilationsfixarna för det var 20° i rummet och värmepumpen var inställd på 25°.
Servicetekniker kommer på tisdag 3/2 -26.

Tisdagen den 3/2 2-26
Servicetekniker kom och konstaterade att värmepumpen fungerar inte som den skall. Inställningen var på 26° och temperaturen i rummet var 18-19°.
Idag är det fredag den 3 april ... och ventilationsfixarna lyser med sin frånvaro

2026年4月3日
5つ星のうち5の評価

Efter nästan 20 år var det läge att…

Efter nästan 20 år var det läge att byta vår värmepump, efter en rekommendation valde vi att kontakta ventilationsfixarna. Från första kontakt till utförd installation har det fungerat bra, dock fick vi ändra tiden en gång pga. Sjukdom men sådant som kan hända. Tack för fin hjälp!

2026年3月3日

Snygg installation

Punktlig. Perfekt och snygg installation. Besvärliga förutsättningar för att göra en fast elinstallation men han löste det utan problem. Moa på kundtjänsten var trevlig och svarade snabbt på mina frågor. Rekommenderas!

2026年3月5日
5つ星のうち1の評価

Väldigt dålig upplevelse av detta…

Väldigt dålig upplevelse av detta företaget. När jag uttalade mitt missnöje blev det väldigt tydligt att de tyckte att jag var ”jobbig” och de slutade svara och jag fick först offert när jag frågade efter den två månader efter de hade varit här.

2025年10月15日
5つ星のうち5の評価

Vi fick hjälp med en äldre värmepump…

Vi fick hjälp med en äldre värmepump som vi antagligen skulle bytt ut tidigare, teknikern som kom ut fick igång den men vi har nu även valt att byta ut den för kändes för osäkert att chansa en vinter till. Trevligt och kunnigt bemötande från start till mål!

2025年11月25日
5つ星のうち2の評価

Nöjd kund😀

Efter mitt förra omdöme så har Adam varit här och åtgärdat det vi anmärkte på och han gjorde det på ett mycket föredömligt sätt. Jag önskar att vi fått honom från början för då är jag alldeles övertygad om att vi hade varit nöjda med dom redan från början. Jag kan rekommendera detta företag för blir det fel, vilket det ibland blir, så åtgärdas det och dessutom är dom trevliga och gör allt för att kunden blir nöjd😀

2025年9月5日

レビューの対象になっている企業の方へ