Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop van de VENTRA® Stoomreiniger! Het toestel is makkelijk in gebruik en dankzij de verschillende opzetstukken kan je het voor heel wat verschillende oppervlakken... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ik was wat huiverig ervoor omdat de takken die van onze dakplantaan af kwamen best fors waren. Maar jeetje hij trekt de takken er zo doorheen en verpulverd ze tot echt fijne deeltjes. Heel erg blij me... ãã£ãšèŠã
Ik heb n zeer positieve ervaring met Ventra,ik had n uitstekende krachtige snoeischaar. Die weigerde on9 danks t feit dat ik ivm ernstige ziekte ,dit veel later meldde,kreeg ik een nieuw exemplaar,com... ãã£ãšèŠã
De stoomreiniger van Ventra is echt een topapparaat en maakt het poetsen een stuk makkelijker. Over Niben niets dan lof na een probleempje met de dop werd het keurig en vakkundig door ze opgelos... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Ventra brengt de toekomst van schoonmaken naar vandaag. Dankzij onze nieuwste verwarmingstechnologie zijn onze stoomreinigers binnen 10 seconden klaar voor gebruik. Snel, krachtig en volledig zonder chemicaliën, voor een brandschoon, gezond huis in een handomdraai.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Super goede ervaringen met Ventra
Super goede ervaringen met Ventra, ik heb nu meerdere producten bij hen afgenomen. Klantenservice wordt ook snel beantwoord als je een vraagt hebt over je product.
Top klantenservice en een goed product
Na ontvangst van de telescopische wasborstel bleek dat er een onderdeel ontbrak.
Na contact met de klantenservice is het ontbrekende onderdeel snel opgestuurd met nog een leuke verrassing er bij.
Echt petje af voor de snelle en correcte manier waarop er met een "klacht" wordt om gegaan.
Zeer goede service
Zeer goede service. Stoomreiniger was na een aantal keer stuk. Bleek een bekend probleempje te zijn met een bepaalde badge. Hier heel fijn contact over gehad. Direct een nieuwe verbeterde versie ontvangen binnen een paar dagen.
Super fijn
Super fijn. Werkt echt goed! Hele auto mee gedaan badkamer de tegels van de wc en de wc zelf! Alles is weer super schoon. Ik zou zeggen voor deze prijs kan je die zeker kopen!
Woow wat ben ik hier blij mee
Woow wat ben ik hier blij mee!
Werkt echt super! Ik zou zeker nog een keer kopen.
Geweldige telescopische wasborstel!
Ik heb de VENTRA Telescopische Wasborstel 4,8M gekocht en ben hier super blij mee! Achteraf is het in elkaar zetten van de borstel logisch maar ik had er toch even wat hulp bij nodig en de service van Ventra was buitengewoon goed! Zelfs op zaterdagavond kreeg ik gelijk contact om mijn vragen te beantwoorden en kreeg ik een op maat gemaakt filmpje om mij te helpen, waar maak je zoiets nog mee? Top! Mijn overkapping is weer schoon. Zowel het product als bedrijf een dikke 10! AANRADER!
Ik heb een half jaar geleden een handstoomreiniger gekocht, helaas had deze nu problemen. Via de whatsapp service werd me na het sturen van een filmpje, waarin mijn probleem zichtbaar was, meteen een nieuw exemplaar aangeboden en vandaag heb ik deze al in huis. Keurige service. ðð»
Wij hebben de Ventra stoomreiniger enâŠ
Wij hebben de Ventra stoomreiniger en zijn daar echt heel blij mee! Ideaal, 1 apparaat voor het hele huis! Van de badkamer tot onze ramen, de vloer, keuken. Aanrader!
Travail soigné et personnel super gentil
Heel fijn product
Heel fijn product, hierdoor wil je niet meer stoppen met schoonmaken! Super in gebruik
Super krachtig en makkelijk in gebruik
Sinds ik deze Ventra stoomreiniger gebruik, gaat schoonmaken zoveel makkelijker. Hij is snel klaar voor gebruik, krachtig en haalt zelfs hardnekkige vlekken zonder moeite weg. Ik gebruik âm vooral in de keuken en badkamer, en alles wordt zichtbaar schoon en fris.
Wat een geweldig product
Wat een geweldig product!
Het is handig in gebruik en maakt alles goed schoon. Lijkt weer als nieuw mijn badkamer. Echt aan te raden.
Hand Stoomreiniger
Erg blij met mijn stoomreiniger. Hij is snel warm, makkelijk tussendoor bij te vullen en het snoer is lang genoeg om makkelijk aan de slag te gaan.
Het is wel even een werkje, maar ik heb de oven schoner gekregen dan met alle schoonmaakproducten die ik de afgelopen jaren heb geprobeerd. Dus helemaal de moeite waard :)
MinistoomreinigerâŠ
Ik heb al 2 keer een product bij hun gekocht en ben heel tevreden. De laatste is een ministoomreiniger , die is klein, licht maar met genoeg kracht om te doen wat hij moet doen . Hij heeft heel veel accessoires meegeleverd, voor mij echt top .
Zeer positief verrast
Zeer positief verrast door deze stoomreiniger! Hij wordt geleverd met veel handige opzetstukken en heeft een lang snoer, waardoor je écht overal goed bij kunt tijdens het schoonmaken. Hij is supermakkelijk in gebruik en haalt verrassend veel vuil weg op plekken waar je normaal niet bij komt.
Ook ideaal met kinderen in huis: je kunt oppervlaktes waar ze eten snel desinfecteren én grondig reinigen.
Ik ben er oprecht heel blij mee!
Echt een super fijn product
Echt een super fijn product. Licht & makkelijk in gebruikt. Het werkt nog beter dan ik al hoopte!
Zeker aan te raden.
Top stoomreiniger!
De kwaliteit van de stoomreiniger is super. Door de verschillende opzetstukken is het product makkelijk te gebruiken. Ook krijg ik oppervlakken mega snel en goed schoon.
Deze stoomreiniger heeft me positiefâŠ
Deze stoomreiniger heeft me positief verrast door hoe krachtig en efficiënt hij schoonmaakt. Zelfs viezigheid dat ik eerst niet weg kreeg. Ook verdwijnt vettigheid zonder dat je andere schoonmaakmiddelen nodig hebt. Hij warmt snel op en is eenvoudig in gebruik.
De verschillende opzetstukken maken hem geschikt voor meerdere oppervlakken, van vloeren tot badkamer en keuken.
Praktisch en makkelijk in gebruik
Ik gebruik deze stoomreiniger regelmatig en hij doet wat hij moet doen. Hij is licht, makkelijk vast te houden en snel klaar voor gebruik. Ideaal om tussendoor even schoon te maken. Geen ingewikkelde instellingen, gewoon aanzetten en gebruiken.
Fijne en krachtige handstoomreiniger
Fijne en krachtige handstoomreiniger die makkelijk in gebruik is. De watertank is ruim, waardoor je lang kunt doorwerken zonder steeds bij te vullen. Handig is ook dat bijvullen tussendoor mogelijk is, dat scheelt echt tijd. De stoom is krachtig en geschikt voor verschillende oppervlakken zoals tegels, sanitair en glas.
De dry/wet-stoomoptie en de meegeleverde accessoires maken het een veelzijdig apparaat voor in huis. Het lange snoer is daarnaast erg praktisch, je hoeft niet steeds van stopcontact te wisselen. Al met al een goede en fijne stoomreiniger die doet wat hij belooft.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã