Verd Begravelse レビュヌ 476

TrustScore 5段階評䟡の5

4.9

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Veldig god og oversiktlig opplevelse! Kontaktpersonen fulgte opp tett, og ga god og ryddig informasjon som gjorde det lettere for oss i forhold til hva vi mÃ¥tte gjÞre. FÞlte oss godt ivaretatt og f... もっず芋る

䌁業が回答したした

Positivt og mindre positivt: + Rutinert, myndig og rolig kontakt person, Sanne. Alltids noen tilgjengelig. God koordinering mellom de ulike personene. Pent dekorert i kirken Fleksibel og m... もっず芋る

䌁業が回答したした

VÃ¥r erfaring med Verd Begravelse var gjennomgÃ¥ende positiv. Vi opplevde god personlig oppfÞlging under planleggingen, samt kompetanse og omsorg. De var alltid tilgjengelig og hjelpsom hele veien. Sere... もっず芋る

䌁業情報

1. 葬儀堎
  2. 葬儀瀟

圓該䌁業による蚘述

Verd Begravelse forenkler og skaper trygghet. Hos oss treffer du rådgivere og ingen selgere. Vi er tilgjengelig alle dager, fra morgen til kveld. Vi er et trygt og personlig begravelsesbyrå i Oslo og det sentrale Þstlandet.

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

476件のレビュヌ

Bekymringsfri og verdig prosess

Bekymringsfri og verdig prosess. Verd Begravelse hadde et opplegg som gjorde hele prosessen problemfri. Helt fra fÞrste kontakt var de hjelpsomme og informative. All veiledning vi fikk og oppfÞlging underveis, inklusive bra informasjon på nettsidene, var helt perfekt. Her få en alt en trenger til en fornuftig pris. Vil også anbefale seremoni leder Linda fra Tuto.no. Hun var meget dyktig og profesjonell. Anbefales på det sterkeste.

2026幎5月8日

Mye frem og tilbake

Mye frem og tilbake, skulle jeg skrive det direkte i eposten, på TrustPilot, hvor skulle jeg logge på med hva

2026幎5月11日

Hei Ingrid Marie,

Takk for tilbakemeldingen. Vi forstår at mye frem og tilbake og uklarhet ikke er noe som Þnskes i en slik situasjon.

Det er ikke den opplevelsen vi Þnsker at kundene våre skal sitte igjen med, og dette tar vi med oss internt for å gjÞre prosessen tydeligere og enklere fremover.

Samtidig vil vi også takke for den andre tilbakemeldingen din med full score – det setter vi stor pris på. Takk for at du tok deg tid til å dele erfaringene dine med oss.

Byråleder

Ble meget god ivaretatt i forhold de

Ble meget god ivaretatt i forhold de Þnsker vi hadde fÎr begravelsen.

2026幎4月15日

Verd Begravelse からの回答

Tusen takk for at du delte opplevelse du hadde med å bruke oss som begravelsesbyrå. Jeg er glad for at du opplevde god stÞtte fra oss.

Bisettelsen gikk knirkefritt

Bisettelsen gikk knirkefritt. Vi var veldig fornÞyde. Med god mat, service og oppdeling på SkÞyen meninghetshus

2026幎4月14日

KjÊre Marit,

Tusen takk for din tilbakemelding til oss. Jeg er glad for at du er fornÞyd med vår bistand.

Profesjonelt til rett pris

Profesjonelt, hyggelig og imÞtekommende til en fornuftig pris.

2026幎4月14日

KjÊre Sveinung.

Tusen takk for at du har delt din erfaring med vår bistand i anledning gravferd.

Veldig fornÞyd.

Verd Begravelse var hjelpsomme til en hver tid, og hadde overordnet positiv opplevelse. Anbefaler Verd begravelse på det sterkeste.

2026幎4月8日

KjÊre Andrine,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen. Det betyr mye for oss å hÞre at dere opplevde god stÞtte og hjelp gjennom prosessen. Vi setter stor pris på anbefalingen og er takknemlige for tilliten dere viste oss i en vanskelig tid.

Byråleder

Verd begravelsesbyrå anbefales på det sterkeste

Verd begravelsesbyrå anbefales på det sterkeste. Vennlige, imÞtekommende, fÞlger opp de pårÞrende på en trygg og god måte. Gode på å veilede i en vanskelig tid.

2026幎3月16日

KjÊre Tone.
Tusen takk for tilbakemeldingen. Det er godt å hÞre at dere opplevde trygghet og god veiledning i en vanskelig tid.

Et godt valg

Grei avtale, grei prising, effektiv og verdig gjennomfÞring. Flinke medarbeidere og god kommunikasjon.

2026幎3月24日

KjÊre Frank.

Takk for din tilbakemelding. Jeg er glad for at du er tilfreds med vår bistand.

Anbefales.

En god partner i en vanskelig situasjon. Profesjonell og god veiledning, godt informasjonsmÞte, god oppfÞlging, verdig og flott bisettelse som ble gjennomfÞrt helt etter våre Þnsker og med god oppfÞlging etterpå.

2026幎3月24日

Verd Begravelse からの回答

Tusen takk for den varme tilbakemeldingen. Det betyr mye for oss å hÞre at dere opplevde god stÞtte og veiledning gjennom en vanskelig tid. Vi er glade for at bisettelsen ble slik dere Þnsket, og at dere opplevde både planleggingen, gjennomfÞringen og oppfÞlgingen i etterkant som trygg og verdig.

Godt og verdig mottatt

Godt og verdig mottatt. Loset trygt gjennom bisettelse og minnestund på en trygg og varm måte

2026幎3月17日

Verd Begravelse からの回答

Tusen takk for din fine tilbakemelding til oss. Jeg er glad for at du opplevde prosessen med oss som trygg og varm.

Tilpasningsdyktig

Vi opplevde en veldig imÞtekommende, tilpasningsdyktig og pålitelig hjelp. OppfÞlgingen var god hele veien, og vi ble mÞtt med varme, respekt og forståelse i en vanskelig tid. Det gjorde prosessen tryggere for oss.

2026幎3月12日

KjÊre Amilah.

Tusen takk for de varme ordene. Det betyr mye for oss å hÞre at dere opplevde oppfÞlgingen som imÞtekommende, tilpasningsdyktig og trygg i en vanskelig tid. Vi er takknemlige for tilliten dere viste oss.

Byråleder

Veldig god og oversiktlig opplevelse!

Veldig god og oversiktlig opplevelse!
Kontaktpersonen fulgte opp tett, og ga god og ryddig informasjon som gjorde det lettere for oss i forhold til hva vi måtte gjÞre.
FÞlte oss godt ivaretatt og fikk lov å bestemme detaljer som var viktig for oss som også gjorde seremonien personlig og spesiell.
Anbefales på det varmeste!

2026幎2月27日

KjÊre Linda,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen. Det betyr mye for oss å hÞre at dere opplevde prosessen som oversiktlig og trygg. Vi er glade for at oppfÞlgingen og informasjonen fra kontaktpersonen var til hjelp, og at dere fikk mulighet til å sette deres eget preg på seremonien. Takk for tilliten og for den varme anbefalingen.

Flinke og imÞtekommende folk

Flinke og imÞtekommende folk, gode forslag, klare muligheter for valg, oversiktlig prising, godt nok utvalg

2026幎3月2日

Verd Begravelse からの回答

Tusen takk for at du tok deg tid til å sende oss din tilbakemelding. Jeg er glad for at du fikk en god opplevelse.

Byråleder

Verd begravelse anbefales på det

Verd begravelse anbefales på det sterkeste! Jeg har fått profesjonell hjelp og og veldig god stÞtte fra dem!

2026幎2月27日

KjÊre Merete.
Tusen takk for de varme ordene! Det betyr mye for oss å hÞre at du opplevde både profesjonalitet og god stÞtte i en krevende tid. Vi er takknemlige for tilliten og setter stor pris på at du deler erfaringen din.

Med vennlig hisen

VÃ¥r erfaring med Verd Begravelse var

Vår erfaring med Verd Begravelse var gjennomgående positiv. Vi opplevde god personlig oppfÞlging under planleggingen, samt kompetanse og omsorg. De var alltid tilgjengelig og hjelpsom hele veien. Seremonien ble akkurat vi hadde Þnsket oss. Tusen takk for all hjelpen og stÞtten vi fikk.

2026幎2月20日

Verd Begravelse からの回答

Tusen takk for de varme og gjennomtenkte ordene. Det betyr mye for oss å hÞre at dere opplevde god oppfÞlging, tilgjengelighet og omsorg i en krevende tid.

Vi er glade for at seremonien ble slik dere Þnsket, og at dere fÞlte dere ivaretatt gjennom hele prosessen. Å kunne bidra med trygghet, kompetanse og stÞtte er svÊrt viktig for oss.

Takk for tilliten dere viste oss.

Omsorg.

Kontaktpersonen var veldig informative og vennlig.

2026幎2月18日

KÊre BjÞrg.

Så fint at du opplevde at du fikk den informasjon du hadde behov for på en vennlig måte.

Byråleder

Dette fungerte fint og det ble en fin

Dette fungerte fint og det ble en fin seremoni.

2026幎2月19日

KjÊre Stein.

Takk for tilbakemeldingen.

Det er godt å hÞre at dere opplevde at alt fungerte fint, og at seremonien ble slik dere Þnsket.

Byråleder

Bistår med trygghet, kompetanse og Êrlighet

Verd Begravelse bisto meg og mine med Êrlighet, omsorg og god kompetanse. De vet virkelig hva de gjÞr. Fantastisk å ha så god stÞtte i en slik prosess. Tusen takk.

2026幎2月16日

KjÊre Hege,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen.

Det betyr mye for oss å hÞre at dere opplevde både Êrlighet, omsorg og trygg veiledning i en krevende tid. Vi er opptatt av å vÊre tydelige, profesjonelle og samtidig varme i mÞte med familiene vi bistår.

Takk for tilliten og for at dere tok dere tid til å dele erfaringen deres.

God oppfÞlging

God oppfÞlging. Ryddig gjennomfÞring. Oversiktlig prising.

2026幎2月9日

KjÊre Espen,

Takk for tilbakemeldingen.

Det er godt å hÞre at dere opplevde god oppfÞlging, ryddig gjennomfÞring og oversiktlig prising. For oss er det viktig at prosessen er tydelig og forutsigbar, slik at dere kan bruke tiden på det som betyr mest.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。