En helt igennem god oplevelse. Alt blev hÃ¥ndteret meget professionelt og diskret. Trods situationen blev det en meget smuk dag. Mulighed for dobbelt bisÊttelse ( 2 kister i samme bil ) kan anbefales.... ãã£ãšèŠã

äŒæ¥ãåçããŸãã
bedemand Christian Eiser var sÃ¥ hensynsfuld og omsorgsfuld og med stor respekt for vores afdÞde sÞn. Min mand og jeg er enige om nÃ¥r tiden kommer til os vil vi gerne have Christian Eiser som vores... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi blev mÞdt af en helt enorm empatisk og hensynsfuld bedemand, der fra start til slut sÞrgede for at hjÊlpe og klarlÊgge alt, lige meget pÃ¥ hvilket tidspunkt vi kontaktede ham. Han skabte trygge ramm... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
HoukjÊr Begravelse er din lokale bedemand med over 100 adresser i Danmark. Jakob HoukjÊr er adm. direktÞr og grundlÊgger af firmaet i 2015. Som bedemand havde han dengang en drÞm om at skabe en moderne og nutidig forretning med kundefokus og kvalitet i hÞjsÊdet. PÃ¥ det fundament er forretningen vokset gennem opkÞb af lokale, oprindelige begravelsesforretninger, som i generationer har betjent byens og egnens borgere. BedemÊndene er stadig lokale og eksaminerede; med stort kendskab til omrÃ¥dets muligheder og traditioner. HoukjÊr Begravelse ApS har skarpt fokus pÃ¥ faglighed, etik og bÊredygtighed. I HoukjÊr Akademi foregÃ¥r uddannelse til eksamineret bedemand, og alle ansatte bliver lÞbende videreuddannet via markedets stÞrste uddannelseskatalog. HoukjÊr Begravelse er den eneste i Danmark med professionel assistance til alt fÞr, under og efter en begravelse eller bisÊttelse. Lige fra begravelsesopsparing, âMin sidste Viljeâ-samtaler, lokal og international begravelsesservice, onlinebestilling, en flÃ¥de af eldrevne rustvogne i flere mÊrker og farver, MC-rustvogn, begravelsescentre og juridisk service ved dÞdsbobehandling. HoukjÊr Begravelse er kvalitetsstemplet med en ISO 9001 certificering.
Din lokale bedemand i stÞrstedelen af Danmark - dÞgnÃ¥bent, , , ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
bedemand Christian Eiser var så hensynsfuld og omsorgsfuld og med stor respekt for vores afdÞde sÞn. Min mand og jeg er enige om når tiden kommer til os vil vi gerne have Christian Eiser som vores bedemand.
Tak for en smuk oplevelse i en sorgfuld tid.
Venlig hilsen Anne og Per Petersen

HoukjÊr Begravelse ApS - din lokale bedemand ããã®åç
En god oplevelse i en svÊr tid, med god rådgivning hele vejen igennem.

HoukjÊr Begravelse ApS - din lokale bedemand ããã®åç
En helt igennem god oplevelse. Alt blev håndteret meget professionelt og diskret. Trods situationen blev det en meget smuk dag. Mulighed for dobbelt bisÊttelse ( 2 kister i samme bil ) kan anbefales. Vidste ikke det kunne lade sig gÞre.

HoukjÊr Begravelse ApS - din lokale bedemand ããã®åç
Var meget tilfreds med HoukjÊr som fik alt på plads i lÞbet af kort tid.
Alt forlÞb stille og roligt.
SÃ¥ vi var meget tilfredse med deres arbejde.
Arne

HoukjÊr Begravelse ApS - din lokale bedemand ããã®åç
Vi fik den mest empatiske bedemand i forbindelse med min mands dÞd og bisÊttelse. En person som kunne rumme alle de fÞlelser som vi alle stod med. En som ved tvivl lyttede og stÞttede os. En som af flere gange fra fÞrste mÞde til selve bisÊttelsen, ringede og lige spurgte â hvordan har du det â som lyttede, nÃ¥r ting blev lidt forvirrend. Kan kun give dem de bedste anbefalinger ð¥°

Den 24.06.2026.
BÞrnene og jeg havde en rigtig god samtale med Dan i NykÞbing lige efter dÞdsfaldet, da vi skulle have styr på udsyngning fra Hospice Limfjord og bisÊttelsen i kirken lige op til sommerferien. Alt gik efter planen.
Inge Lise Jensen.

HoukjÊr Begravelse ApS - din lokale bedemand ããã®åç
Vi blev mÞdt af en helt enorm empatisk og hensynsfuld bedemand, der fra start til slut sÞrgede for at hjÊlpe og klarlÊgge alt, lige meget på hvilket tidspunkt vi kontaktede ham. Han skabte trygge rammer og hjalp os med at gÞre hele processen til en meget bedre oplevelse end vi havde regnet med. Så stor tak til Daniel LÞnborg Bramsen fra afdelingen i Randers, for at vÊre både professionel og menneskelig på samme tid, han forstod at mÞde os der, hvor vi var og sÞrgede for at det hele blev bare lidt nemmere. En varm og personlig håndtering, der var lige hvad vi havde brug for. En klar anbefaling her fra.

HoukjÊr Begravelse ApS - din lokale bedemand ããã®åç
Vi i familien har haft en rigtig god oplevelse med bedemandsforretningen håber at andre også vil bruge jer

HoukjÊr Begravelse ApS - din lokale bedemand ããã®åç
Deres forståelse, service og sÊtter familien i centrum.
meget diskrete og noble.

HoukjÊr Begravelse ApS - din lokale bedemand ããã®åç
Har stort menneskekundskab og lever sig ind i situationen og ved hvordan situationer skal tackles

HoukjÊr Begravelse ApS - din lokale bedemand ããã®åç
Da min far dÞde, stod jeg i den svÊreste tid i mit liv. Midt i al sorgen og kaosset var HoukjÊr Begravelse en uvurderlig stÞtte for mig igennem hele processen.
Fra fÞrste Þjeblik, blev jeg mÞdt med en helt sÊrlig omsorg, respekt og ro. Intet fÞltes forhastet, og der var plads til både tårer, spÞrgsmål og de mange svÊre beslutninger, som fÞlger med et dÞdsfald.
En sÊrlig stor tak skal lyde til Kevin, som stod for hele forlÞbet omkring min far. Han udviste en enestÃ¥ende empati, professionalisme og menneskelighed. Han var nÊrvÊrende hele vejen igennem, lyttede til mine Þnsker og sÞrgede for, at selv de mindste detaljer blev hÃ¥ndteret med stor vÊrdighed. Man kunne mÊrke, at det ikke blot var et arbejde for ham â han gjorde en oprigtig forskel i en tid, hvor jeg havde allermest brug for det.
Begravelsen blev prÊcis så smuk og vÊrdig, som min far fortjente, og det er et minde, jeg vil bÊre med mig resten af livet.
Jeg kan af hele mit hjerte anbefale HovkÊr Begravelse. Hvis du står i den ubeskriveligt svÊre situation at skulle tage afsked med en, du elsker, vil du blive mÞdt med varme, respekt og mennesker, der virkelig brÊnder for at hjÊlpe.
Tusind tak for alt. Det vil jeg aldrig glemme.

HoukjÊr Begravelse ApS - din lokale bedemand ããã®åç
Der var desvÊrre MANGE fejl og mangel på information undervejs: vi blev ikke oplyst om priser på mÞdet, bedemanden virkede uengageret, mindesammenkomst annonceret på et forkert tidspunkt på nettet, der var misforståelse omkring organistens opgaver på trods at fremsendt dokument med udelukkende dette emne. På dagen for bisÊttelsen kom en anden bedemand, end vi havde talt med uden at vi var informeret om dette, han var ikke informeret om ceremonien, kom forsinket, så vi var i tidsnÞd ift uddeling af sanghÊfter, organisten var ikke informeret om sine opgaver, der kom ikke den aftalte sanger i kapellet: alt dette gav uro for os, så jeg ikke havde mulighed for at hilse på de fremmÞdte. Efter bisÊttelsen viste det sig vi selv skulle betale organisten på stedet, hvilket vi ikke var informeret om og som igen gav uro. Jeg forventede at den slags opgaver lå hos bedemanden!

Mine Þnsker om kiste, salmer og Niels deltagelse blev opfyidt

HoukjÊr Begravelse ApS - din lokale bedemand ããã®åç
Fik al den hjÊlp som vi havde behov for. De var der hele vejen.Stort tak

HoukjÊr Begravelse ApS - din lokale bedemand ããã®åç
Fantastiske sympatiske mennesker og en helt igennem fÞrste klasses behandling. Tak for jer! I gÞr en kÊmpe forskel

HoukjÊr Begravelse ApS - din lokale bedemand ããã®åç
Vi har den 27.6 brugt HoukjÊr Begravelses firma i Odder . Det var Birgitte Maegaard Madsen, som stod for at arrangere min mors bisÊttelsen, og hele forlÞbet omkring dette.
Vi har kun rosende ord, da vi blev mÞdt med stor kompentence og medfÞlelse fra Birgittes side.
Trods den svÊre situation, oplevede vi ro og nÊrvÊr . TAK Birgitte ðð

HoukjÊr Begravelse ApS - din lokale bedemand ããã®åç
Man er desvÊrre bare et nummer. Man kan godt mÊrke at det er en stor kÊde, der er ikke noget lokal bedemand over det lÊngere. Det troede vi ellers, men vi kan godt se det er blevet en stor forretningâŠ

HoukjÊr Begravelse ApS - din lokale bedemand ããã®åç
Vi havde Cecilie Mollerup fra SakskÞbings bedemandsforretning (houkjÊr begravelse)
Hun var simpelhen så professionel, nÊrvÊrende, og omsorgsfuld. Vi fik en rigtig smuk afslutning, lige som vi Þnskede os - Tak
Det var en kÊmpe hjÊlp i en så svÊr tid.
KÊmpe anbefaling til Cecilie og jeres firma !

HoukjÊr Begravelse ApS - din lokale bedemand ããã®åç
Vi har i dag måtte begrave min svoger Carsten i Nakskov.
jeg har ikke så mange ord sådan et smukt og veludfÞrt stykke arbejde af hjertet tak.

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã