Snelle levering en goede verpakking, fijn spul en mooi op kleur ook de nabestelling was er supersnel
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
In de avond besteld volgende ochtend binnen top ! Afinol Bruinoleum 2.5 liter op kleur gebracht met Afinol Houtcoat Teerlook Glans Zwart 750ml twee jaar geleden op tuinhuisje gezet en ziet er nog keu... ãã£ãšèŠã
Uitstekende verf voor een scherpe prijs. Al verschillende producenten gekocht. Van muur tot buitenverf. Het doet niet onder voor bekende a-merken. Zeer snelle bezorging
Klasse website werd me aanbevolen voor binnenhuis en nu gelijk voor banken en schutting buiten voor leuke prijs lak gekocht. Snelle levering nu nog wachten op de lente......
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Kwaliteitsverf voor de laagste prijs! Voor 21:30 uur besteld = volgende dag in huis. GRATIS deskundig advies. Vanaf ⬠70 gratis verzending.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Strak resultaat
Bestelling was de volgende dag al bezorg. Kon direct aan de slag met de coatings. Verwerking ging vlot. We hebben weer een hele mooie vloer in onze garage.
Snel, goed verpakt en goede producten
De snelheid en kwaliteit van verpakken is top bij dit bedrijf. Ik heb al eerder gewerkt met verf van Ruwol en het is echt goede verf. Dekt goed.
Holdbar zwembad topcoating van verfbestelsite.nl pure oplichterij
Onze plunge na een gedegen voorbereiding en gewacht op het perfecte weer voor deze klus in de primer, 2 coatings en topcoating gezet van Holdbar. Gekozen voor dit product omdat het van topkwaliteit zou zijn. 750 euro voor betaald. Bij de topcoating ging het helemaal mis. Het product liep gewoon van de wanden af en vormden dikke witte plastique klodders op de bodem. Na contact met verfbestelsite.nl op hun verzoek foto's opgestuurd. Ze vonden het vervelend maar het zou waarschijnlijk toch liggen aan de wijze hoe wij het product opgebracht hadden of het weer. Om ons tegemoet te komen kregen we een korting van 20 % op de producten die we nu aan zouden moeten schaffen om alles er weer af te halen en opnieuw te doen. Mijn vraag was echter niet beantwoord; hoe heeft dit kunnen gebeuren nadat we alles volgens de regels hadden gedaan. Om een korting heb ik nooit gevraagd en ik was zeker niet van plan alles opnieuw te doen met het risico op hetzelfde resultaat. Vele mails volgden met mede mijn verzoek of er iemand langs kon komen om het met eigen ogen te zien, maar ik kreeg steeds hetzelfde antwoord het lag aan het de luchtvochtigheid of de temperatuur of aan ons. Uiteindelijk zou de specialist ernaar kijken. De batch werd gecontroleerd (zeiden ze) en die was goed. Ik kon 25% korting krijgen en daarmee was de kous af.
We hebben niets meer van ze gehoord.
Afgelopen week hebben we een topcoating van Vista bij bestel-verf.nl gekocht en verwerkt en het is top! Beter daar je verf en informatie halen.
Uitstekende verf voor scherpe prijs
Zeer snelle bezorging
Redelijkheid ver te zoeken
Vloercoating besteld met betaling achteraf. Website van Verfbestelsite registreert ten onrechte 2 bestellingen waarvan ik er één ontving en mijn betaling werd op de fantoombestelling geboekt. Hun factormaatchappij Afterpay wordt niet ingelicht en marcheert door op weg naar almaar meer incassokosten. Woordvoerder Haurissa van Verfbestelsite hoort alles aan (inmiddels 8 telefoongesprekken en vele emails) maar lost niets op. Men levert een mooi produkt maar de administratie is node aan verbetering toe. Ergernis alom.
Eens en nooit meer
Eens en nooit meer! 2 componenten verf besteld met een potlife van 4 uur. Pot direct goed dicht in de kelder gezet vanwege de koele temperatuur. Zwembad kon met deze hitte na 2 uur al overgeschilderd worden maar de pot verf was al niet meer bruikbaar. Bij telefonisch contact werd vermeld dat de potlife van 4 uur alleen bij perfecte omstandigheden was. En dat door het mengen van de 2 componenten de verf warm word en de potlife afneemt of het nou 5 of 20 graden is buiten is, zou toch zeggen dat het mengen van de 2 componenten bij de potlife is inbegrepen. Raar verhaal, bijdehante benadering via de telefoon, alsof je nog nooit een roller in je hand hebt gehad. Konden op geen manier ons tegemoet komen.
Ook ik heb de slechte 2 k coatingâŠ
Ook ik heb de slechte 2 k coating besteld met ruwol als hecht primer.
Oplossing nog duurdere producten kopen . De coating zou op opritten kunnen kelders en balkons zo staat t erop . Bij ons is t op een gevlinderde vloer gedaan die ontvet niet vochtig was . Want daar ligt t aan . Op afstand kunnen ze t probleem al zien . Erg jammer . Als t mis gaat kunnen ze niet met de klanten meedenken en dat is jammer . Ik bestel er nooit meer wel jammer heb nog een flink aantal verbouwingen staan . Ga wel naar een dealer die merk producten verkoopt die al langer mee gaan met rapport erbij . Is t wel duurder maar dit schiet niet op . Niet kopen hier mensen
RuwolVerf is slechte kwaliteit, service en onderhoudbaarheid slecht
Verf is van slechte kwaliteit, hecht niet goed. Onervaren advies. Hun eigen merk #Ruwol (2 componenten epoxyverf) gebruikt, duur en slechte kwaliteit. primer, 2 verflaag en topfinish zoals overlegd en aangeraden. Verf kwam in overdatum batch en gedeukte blikken. Laat nu los op plekken door slechte hechting. Repareren niet mogelijk. Bijwerken alleen door aankoop volledige kostbare blikken. Aangebroken verf niet te bewaren. Beter kiezen voor Sigma, Flex of Wijzonol. Veel meer en veel langer plezier van!
Snel geleverd en super goed verpakt
Snel geleverd en super goed verpakt
Perfect op de hoogte gehouden van de levering.
Ook prima prijs kwaliteit verhouding.
OAF jachtlak blank gekocht.
Top verf vloeit heel mooi en glanst prachtig
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã