レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Na het invullen van een aantal gegevens kreeg ik binnen enkele minuten al een zestal reacties bjnnen van verhuisbedrijven. Wel een beetje stressvol als er zoveel reacties tegelijk binnen komen.

5つ星のうち4の評価

ik vond het indrukwekkend, zoveel reakties in een korte tijd. voir ons hebben we ons beperkt door met 3 verhuisbedrijven kontakt te hebben gehad. daar voor ons gevoel, de beste uitgezocht. dit was d... もっと見る

企業情報

1. 引越し・倉庫保管業

当該企業による記述

Het is onze missie om consumenten en verhuisbedrijven met elkaar in contact te brengen. Door ons grote netwerk en geavanceerde systeem, bespaar je tijd en geld op je verhuizing. Voor verhuisbedrijven bieden we hoge kwaliteit offerteaanvragen van consumenten die actief op zoek zijn naar jouw diensten. Met meer dan 20 jaar ervaring en een internationaal team, maken wij verhuizen een stuk makkelijker.

連絡先

通常1カ月以上経ってから回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち4の評価

snel diverse offertes aangeboden…

snel diverse offertes aangeboden gekregen.

2026年4月23日

Hoi Leo,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je snel meerdere offertes hebt ontvangen. Dat is precies waar we het proces zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk voor willen maken.

We hopen dat je hiermee een goede keuze hebt kunnen maken voor je verhuizing.

Snelle reacties

Wel een beetje stressvol als er zoveel reacties tegelijk binnen komen.

2026年3月26日

Hoi Tom,

Bedankt voor je review! Goed om te horen dat je zo snel meerdere reacties van verhuisbedrijven hebt ontvangen na je aanvraag. We begrijpen ook dat het wat overweldigend kan zijn als er in korte tijd veel reacties binnenkomen.

We waarderen je feedback en nemen dit mee om de ervaring zo prettig en overzichtelijk mogelijk te houden.

Hopelijk heeft het je geholpen om een geschikte keuze te maken.

5つ星のうち3の評価

Ik kon snel en efficiënt een goede…

Ik kon snel en efficiënt een goede verhuizer vinden dus op zichzelf een prima platform. Wat ik echt slecht vond is dat m’n e-mailadres en telefoonnummer direct aan alle voorgestelde verhuisbedrijven werd gegeven waardoor ik 1,5 week helemaal ben gek gebeld en gemaild door ca. 6 bedrijven, leek bijna stalken. Werkspot werkt beter, daar maak je als klant alleen zelf contact met de bedrijven die je uitkiest.

2026年3月16日

Hoi Niels,

Bedankt voor je eerlijke feedback. Fijn om te horen dat je via ons platform snel en efficiënt een geschikte verhuizer hebt kunnen vinden. Tegelijk begrijpen we goed dat de hoeveelheid telefoontjes en e-mails als erg storend en overweldigend kan worden ervaren.

We waarderen dat je dit zo duidelijk aangeeft. Dit soort signalen helpt ons om de balans tussen snelheid en gebruiksgemak te blijven verbeteren.

Dank dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen.

5つ星のうち4の評価

ik vond het indrukwekkend...

ik vond het indrukwekkend, zoveel reakties in een korte tijd.
daar voor ons gevoel, de beste uitgezocht. dit was de verhuisbutler...

2026年3月2日

Hoi Helma,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je onder de indruk was van het aantal reacties en dat je snel een goede selectie hebt kunnen maken. Het is prettig dat jullie op deze manier een verhuisbedrijf hebben gevonden dat goed bij jullie past.

We wensen jullie veel succes met de verhuizing en hopen dat alles soepel verloopt.

5つ星のうち5の評価

Afspraak is afspraak en dat is wat ze…

Afspraak is afspraak en dat is wat ze doen. Top en vriendelijke, hardwerkende verhuizers. Niet compleet, geen probleem, ze kwamen paar dagen terug om de rest mee te nemen. En dat allemaal vooraf tegen een vaste prijs. Zo doen wij zaken.

2026年3月19日

Hoi Henry,

Bedankt voor je mooie review! Geweldig om te horen dat alles volgens afspraak is verlopen en dat je zo tevreden bent over de verhuizers. Fijn dat ze flexibel waren en ook nog terugkwamen om de rest op te halen, en dat alles voor een vaste prijs.

Dat is precies de ervaring die je hoopt bij een verhuizing.

5つ星のうち5の評価

Een heel zorgvuldig en professioneel…

Een heel zorgvuldig en professioneel team. Daarbij ook vreselijk aardig! Harde werkers! Al met al een hele goeie ervaring!

2026年3月28日

Hoi Annemiek,

Bedankt voor je fijne review! Leuk om te horen dat je zo’n goede ervaring hebt gehad en dat het team zowel zorgvuldig als professioneel te werk ging. Dat ze daarnaast ook nog vriendelijk en hardwerkend waren, maakt het natuurlijk helemaal compleet.

5つ星のうち5の評価

cor en bas die hebben goed werk gedaan…

cor en bas die hebben goed werk gedaan ze waren
netjes en hebben alls goed over gebracht ik vind het top goed bedrijf

2026年4月1日

Hoi William,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat Cor en Bas goed werk hebben geleverd en dat alles netjes en zorgvuldig is overgebracht. Het is mooi dat je zo tevreden bent over de service.

Goede basis voor beslissen

We kregen binnen een week drie serieuze offertes, waarop we snel een goede keuze konden maken.

2025年12月1日

Hoi Toon,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je binnen korte tijd meerdere serieuze offertes hebt ontvangen en zo snel een goede keuze kon maken. Dat is precies waar we het proces zo overzichtelijk en efficiënt mogelijk voor willen maken.

We hopen dat alles verder naar wens is verlopen.

5つ星のうち2の評価

Veel te veel gebeld

Veel te veel gebeld, dit is niet van tevoren goed uitgelegd. Ik ben twee dagen lang 15 keer gebeld door verschillinde nummers tijdens mijn werkdag. Dit lijkt mij niet profesioneel.

2026年4月1日

Hoi Lucia,

Bedankt voor je feedback. We begrijpen goed dat het erg storend is om zo vaak gebeld te worden, zeker tijdens je werkdag. Dat is natuurlijk niet de ervaring die je verwacht.

Het is goed dat je aangeeft dat dit vooraf niet duidelijk was. We nemen dit soort signalen serieus en gebruiken ze om de verwachtingen en het proces beter af te stemmen.

Dank je wel dat je dit met ons hebt gedeeld.

5つ星のうち5の評価

Na het uitzetten van de offerte

Na het uitzetten van de offerte, kreeg ik meteen response van verschillende bedrijven.

2026年3月21日

Hoi Jean-Pierre,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je snel reacties hebt ontvangen van verschillende verhuisbedrijven na je aanvraag. Dat helpt om vlot een goed overzicht te krijgen en een passende keuze te maken.

We hopen dat alles verder soepel is verlopen.

Toppers!

Ze waren viendelijke, werkte hard door en kregen een kast uit het huis die wij er nooit uit hadden kunnen krijgen.

2026年2月23日

Hoi Jordi,

Bedankt voor je enthousiaste review! Fijn om te horen dat het team zo vriendelijk was en hard heeft doorgewerkt. Mooi dat ze zelfs die lastige kast zonder problemen uit het huis hebben gekregen, dat maakt echt het verschil.

5つ星のうち5の評価

Binnen no time reactie en vervolgens 5…

Binnen no time reactie en vervolgens 5 bedrijven waar ik een keuze uit kon maken.

2026年3月8日

Hoi Mechtild,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je zo snel reacties hebt ontvangen en direct uit meerdere bedrijven kon kiezen. Dat maakt het een stuk makkelijker om een passende partij te vinden.

We hopen dat je inmiddels een goede keuze hebt kunnen maken en dat alles naar wens verloopt.

Super goede ervaring

Super goede ervaring. Dinsdagavond mail gestuurd dat ik met spoed een verhuisbedrijf zocht. Binnen een paar minuten al reactie. Maandagochtend verhuisd. Ging super snel. Vriendelijke en behulpzame mannen, die goed in hun werk zijn. Gaan zorgvuldig met je spullen om.
Echt een top bedrijf en team.
Bedankt mannen

2026年3月16日

Hoi Joyce,

Bedankt voor je enthousiaste review! Geweldig om te horen dat je zo snel geholpen bent en dat de verhuizing al binnen een paar dagen geregeld was. Fijn dat het team vriendelijk, behulpzaam en zorgvuldig met je spullen omging.

Mooi dat je zo’n positieve ervaring hebt gehad.

Snelle reactie

Snelle reactie van de 2 vd 5 bedrijven die een offerte zouden uitbrengen
Beide bedrijven brachten tijdig een offerte uit. Het bedrijf die de opdracht heeft uitgevoerd heeft de verhuizing keurig en netjes afgehandeld.

2025年10月31日

Hoi Murat,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je snel reacties hebt ontvangen en dat de offertes netjes en op tijd zijn uitgebracht. Mooi dat het gekozen verhuisbedrijf de verhuizing vervolgens keurig en zorgvuldig heeft uitgevoerd.

We hopen dat alles naar wens is verlopen.

Bedankt

Bedankt, ik vond zo de goedkoopste verhuizers en ze waren heel gezellig, behulpzaam en vrolijk. Ze maakten van een behoorlijk stressvolle gebeurtenis echt een feestje.

2026年3月6日

Hoi Center Inventor,

Bedankt voor je leuke review! Fijn om te horen dat je snel een betaalbare verhuizer hebt gevonden en dat het team zo gezellig en behulpzaam was. Mooi dat ze van een stressvolle verhuizing toch een positieve en ontspannen ervaring hebben gemaakt.

We hopen dat je met een goed gevoel terugkijkt op de hele verhuizing.

5つ星のうち4の評価

Er werdt veel gereageerd op mijn…

Er werdt veel gereageerd op mijn oproep. Een dan maak je een keuze

2026年2月25日

Hoi Mevr.,

Bedankt voor je review! Fijn dat je meerdere reacties hebt ontvangen op je oproep, zodat je een keuze kon maken die bij je past. Dat is precies waar het platform voor bedoeld is.

We hopen dat alles verder naar wens is verlopen.

perfect 👍🏻

Alles was gewoon perfect 👍🏻

2025年12月27日

Hoi Serin,

Bedankt voor je review! Geweldig om te horen dat alles perfect is verlopen. Daar doen we het voor.

Moeilijke beoordeling.

Moeilijke beoordeling.

2 verhuizers werden er aanbevolen, 1 heeft er nooit gereageerd.

2025年8月10日

Hoi Wil,

Bedankt voor je feedback. We begrijpen dat het lastig beoordelen is als niet alle aanbevolen verhuisbedrijven reageren. Dat kan natuurlijk invloed hebben op je ervaring en het maken van een goede keuze.

Fijn dat je dit aangeeft, want dit soort feedback helpt ons om het proces verder te verbeteren.

We hopen dat je uiteindelijk toch een passende oplossing hebt kunnen vinden.

5つ星のうち5の評価

Verhuisoffertes.com is een handige tool

Ik kreeg van alle bedrijven die voor mijn aanvraag beschikbaar waren, binnen een aantal uren een offerte of werd gebeld. Het eerste gesprek kwam al binnen 10 seconden binnen. De bedrijven waren erg professioneel en hulpvaardig. Door het aantal offertes en de snelheid waarmee actie werd genomen was dit gebeuren voor mij een efficiente gebeurtenis en meer relaxt dan verwacht.

2026年2月6日

Hoi Janine,

Bedankt voor je uitgebreide en positieve review! Fijn om te horen dat je zo snel reacties en offertes hebt ontvangen, en dat de bedrijven professioneel en hulpvaardig waren. Dat eerste contact al binnen enkele seconden is natuurlijk bijzonder snel.

Mooi dat het proces hierdoor efficiënt en zelfs relaxter verliep dan verwacht.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。